Koupelna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Koupelna

Příspěvekod Spike » stř bře 16, 2011 8:24 pm

Idiote! +odfrkne si jen. Nechce se mu teď hádat, na to se cítí příliš spokojeně zase v souladu jejich malé trojky a klidu který všude kolem panuje. Dokonce i on si občas rád užije nic nedělání, vlastně pořád si ho rád užívá+ Netroufal jsem si na nic víc, třásla se jako holátko +potěšeně se uchetne, zjevně se mu to velice líbilo mít ji dokonale v moci+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 8:36 pm

+Jen trochu pozvedne obočí, nijak víc nadávku nekomentuje. Je to prostě takové přátelské pošťuchování, které je pro ty dva příznačné. Vydá zvuk podobný potlačovanému uchechtnutí+ To musel být kouzelný pohled +zasní se, protáhne si ruce a povzdechne si, jak si to představuje. Trvá to jen chvilku, než si uvědomí co dělá, takže si odkašlá a zase se narovná, aby nevypadal tak uvolněně. On se prostě musí pořád ovládat+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 8:46 pm

Pfff... jsem ráda, že se pánové bavíte. +pronese naoko uraženě, nakloní hlavu na stranu a opře si bradu o Spikeovo rameno+ Zdá se mi to, nebo se nám Angel trochu zasnil? +zabrouká tiše u Spikeova ucha, ale je jí jasný, že jí Angel uslyší, na dotyčného se příjemně usmívá. v tu chvíli se na zemi nedaleko vany objeví malé hádě frakiry a začne si to pomalu šinout k Neferet, která si ho nevšimla, jelikož se jí objevilo skoro za zády po pravé straně, takže na něj má Angel skvělý výhled+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř bře 16, 2011 9:12 pm

Náramně se bavíme +odsouhlasí ji docela vážně, přeci se nebude přatvařovat+ Jasně že jo. Vždyť víš... +mávne rukou+ Nejvíc mu to sekne z bičem a v koženejch trenýrkách +zablískne zubi v úsměvu na mračícího se Angela+ Za chvilku bude chtít abys mu řikala Master. Uvidíš. Když ho necháme moc zabřednout do role pána, tak nás pak oba zlíská +nevypadá to že by mu představa že bude zlískán byla nějak cizí nebo nepříjemná+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 9:18 pm

+Nelíbí se mu jak Spike mluví, ale nic na to neřekne. Chápe že každý člověk k tomu má jiný přístup a ona zase nepatří, a ani jako Angelus nepatřil, k těm co jiné nutí. Tím si pořádně neužije ani jeden+ Hlavně že ty jsi docela normální jedinec +zamručí jen tak na půl úst, když tu si všimna svíjejícího se "červa" který se bez rozpaků plazí k vaně. Stáhne se tak aby byl naproti němu a měl ho stále na očích, ruce strčí pod vodu+ Támhle ti něco leze +informuje Neferet nuceně klidným hlasem. Jestli si někdo myslí že vyskočí z vany jako malá holka a sk řikem uteče, tak se moc mílí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 9:29 pm

To mi je jasný. +zamručí a rozcuchá mu se škodolibým výrazem účes, načeš ho jako omluvu líbne na krk+ Vážně? +podívá se na Angela, podle výrazu by se dalo usuzovat, že si to snaží představit+ To bych někdy ráda viděla. +poznamená tiše, avšak není jasné jestli má na mysli i tu část, kdy by na ni jistě použil bič nebo ne+ Cože? +zamračí se nechápavě, když jí Angel upozorní, že jí něco leze po podlaze. otočí hlavu, aby na dotyčný zvíře viděla a usměje se+ To je Eset. +vysvětlí+ Nosí mi zprávy. +natáhne k háděti ruku a Eset se jí spokojeně dopolazí na dlaň a očividně se tam uvelebí, v tu chvíli Nef stáhne ruku, částečně Spikea rukou obejme a dlaň nechá ve vhodnější pozici před Spikem, aby na ni oba dva viděli+ Asi mě vycítila, tak se na mě přišla podívat. +usměje se+ A nebo mi nese zprávu. +na to se prozměnu zamračí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř bře 16, 2011 9:49 pm

Hej! +ohradí se proti jejímu agresivnímu zásahu na jeho vlasy, není tak citliví jako jedna nejmenovaná osoba, ale nechce vypadat jako hastroš. Rukou si vlasy zase hezky uhladí. Významně na Angela pozvedne obočí, protože už se mu v hlavě rodí spousta zajímavích věcí+ Uvidíš +přislíbí. Jen co se mu před obličejem ukáže had trochu ucukne+ Hezká potvora +mžourá na ni. Nakonec neohroženě zvedne ruku a dotkne se hádka+ Je to jedovatý? +téže se zvědavě. Přistupuje k němu jako k zajímavému kousky v zoo, spíše než k domácímu mazlíčkovi+ Nechceš si ji taky pohladit? +detáže se vesele Angela+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 9:52 pm

Neřekl bych že je hezká +sykne polohlasně. Měří si hada podmračeným pohledem. Racionálně chápe že mu to zvíře nemůže nic udělat, ale iracionální strach se jen tak nedá ovládat. Pořád má nepříjemné mražení v zádech, spíše odpor než cokoliv jiného+ Ne, děkuji, budu se jen dívat... z velké dálky +zůstává v bezpečí+ Tobě nestačí sovy? Už to samo je podivný způsob nošení pošty...
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 10:06 pm

Vážně? +zpozorní, když jí Spike slíbí, že Angela uvidí v kůži a oči jí zazáří, jakoby byli vánoce+ Že jo. +zazubí se na hádka, kterej zdá se že bedlivě sleduje Spike, když se jí Spike dotkne Eset zvedne hlavu z dlaně a udělá pohyb, jakoby se chtěla k prstům přilísat+ Jedovatá není, ale dokáže uškrtit člověka. +stočí pohled od Eset k Angelovi a až teď si uvědomí, proč se Angel chová tak divně+ Ehmn... já.. promin, neuvědomila jsem si to... pošlu jí pryč. +zatváří se z části rozpačitě i omluvně+ Stačili by, jenže nedokážou nosit zprávy mezi světy. +pokrčí lehce rameny a stočí pohled k Eset, chvilku se dívají do očí a zdá se, že je Nef tu chvíli trošku mimo, jak s Eset komunikuje, než se hádek zakroutí a zmizí, v tu chvíli Nef zamrká a zase se podívá na Angela+ Někdy se vyplatí poslat jí, předává zprávy jako obrazy a pocity, takže se rychle můžu zorientovat v situaci. +vysvětlí a stáhne ruku zpět. v tu chvíli se Eset zničeho nic objeví na Spikeově rameni, zasyčí mu do ouška, přilýsá si hlavičku až k jeho tváři a zase zmizí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv bře 17, 2011 9:59 pm

Není na to dost malá? +myslí to škrcení samozřejmě+ Já potřebuje alespoň půl metru nějakýho provazu, drátu, nebo šátku +trochu se zavzpomíná+ Vlastně pravda je že náhrdelní může být kratší, to se pak ale oběť nesmí moc cukat, jinak ho přetrhne +pobaveně sleduje jak Angel ostražitě hlídá každý pohyb hada a šklebí se mu do obličeje+ Fuj! +uhne stranou jak se trochu lekne a zároveň jak mu je ten dotyk trochu nepříjemný
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Darktor