Vinný sklípek

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Vinný sklípek

Příspěvekod Honoré » čtv bře 10, 2011 8:51 pm

Tir: Ó néé, také někdy potřebuji asistenci! Ale radši jsem samostatmý. Ještě, aby se starala Nicol o mě! To už by na ní bylo vážně moc! Je tak statečná, co všechno zvládá...a co zvládla dřív. Mohu zase teď trochu hýčkat já jí. Zazpívám rád...ale až ještě trochu popiju! + Vezme od Tir nějakou dobrotu a zakousne se do ní.+

Fab: Přivezl jsem Nicol sněžnýho králíka, doktore! +utahuje si z něj.+
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 11, 2011 11:59 am

Fab: dobře. ale sedni si vele, nebo budu placatá. posouvá se po lavici, aby nebyla zasednutá.

Honoré: no, to jo. ona si to určitě zaslouží. králíka? když jde o zvědavost, co Honoré přivezl, do Tir jak když píchne. nebude mu tu vedro? nemusí se oholit? vážně jste přivezl králíka? zvědavě se vyptává, oči navrch hlavy.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Honoré » sob bře 12, 2011 10:00 pm

Tir: +Zatváří se velmi vědátorsky a důležitě. + Pochopitelně, sněžný králík není zvyklý na zdejší podménky a proto bych doporučoval pravidelné holení, mírnou odtučňovací kůru a hlavně dost tekutin. Jednou dvakrát týdně dávat na půl hodiny do lednice...+je úplně vážný a upřeně hledí na Tirage. ;)
Honoré
Mág

Příspěvekod Fabien » sob bře 12, 2011 10:04 pm

Tir: +Spadne Tir z klína jako zralá hruška a zase se sápe po jídle a pití. Položí si k ní hlavu do klína a nechá se krmit.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned bře 13, 2011 2:15 pm

Honoré: poulí na něj oči a poslouchá každé slovo a cukají jí při tom koutky. a jaké takutiny doporučujete?

Fabien: slyšíš? půjdeš do lednice na odtučňovací kůru! krmí ho, ale občas mu s laskominkami uhýbá od rtů, aby ho trošku poškádlila. ale když Fab kňučí, že je na něj málo hodná, tak už ho krmí hezky a nezlobí ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 14, 2011 12:49 pm

Tir: +Vyjeveně na ni koukne.+ Myslíš, že bych měl taky na odtučňovací kůru? Já jsem přece štíhlý chlapec pořád..hele, žádný špeky nemám! + Ohmatává si břicho, aby Tir viděla, že faakt nic.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Honoré » pon bře 14, 2011 12:54 pm

Tir: +Pokračuje úplně vážně.+ Doporučoval bych pro začátek dobře vychlazený jablečný mošt a postupem času bych do ¨něj přiléval kořalku...pro lepší aklimatizaci. Dělal jsem to od dětství na Fabienovi a koukněte, jak nám pěkně vyrostl..+ :lol:
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 14, 2011 12:59 pm

Fab: pohladí ho po bříšku. no to já přeci vím, já bych ti nic takového... vždyť skoro tlačíš kostma, tolik pohybu, co máš... ale Honoré chtěl odtučňovat králíky... kulí nevinně oči, že ona nic. :D

Honoré: ano, Fabien se mi přiznal, že je odkojen koňakem. vážně přikyvuje. a o tom, jak Fabísek umí vyrůst, ví Tir svoje :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » pon bře 14, 2011 2:51 pm

(Tirage myslí jen na profesní růst... :lol: )

Tir: No jistě. Po pár hltech koňaku už coby děcko začal mít i nějaké nápady...+ kření se a žďuchá pod stolem do Fabiena.

Fab: Schválně, vyprávěj slečně, jak jsi učil králíky dávat pac!
Honoré
Mág

Příspěvekod Fabien » pon bře 14, 2011 2:54 pm

Tir: Jo, tlačím kostma...budu potřebovat trochu přikrmit...něco sladkýho, něco od ještěřičky...+ mlsně na ni mrká, co že by to vlastně chtěl... :lol: +

Honoré: Já myslím, že není úplně tak nutné, aby Tir věděla všechno. Koneckonců za to mohla Molly...VONA mě navedla!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette