II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 11:59 pm

Jasně. +chytne ho za ruku a táhne ho na parket, kde se k němu natiskne+ Tak co si dáme teď? Zase něco šílenýho? Já teda bych si zatančila něco pomalejšího, abych tě mohla osahávat. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 07, 2011 12:00 am

Sam: Ideální po určitou dobu, dokud je nálada nebo pokud se chce člověk vyhnout pár desítkám let historie, které už na první pohled nevypadají zrovna růžově. Už jsem to tak párkrát aplikoval +jídlo v něm mizí snad rychleji než posledně, léčení si vyžádá jistou daň+ Já to chápu, neobávej se. Možná si takhle mohou dovolit žít jen ti, co na ně Smrtka zapomněla. Kdo ví... +pousměje se a pokrčí rameny+ Jen se klidně ptej, alespoň budu moci hovořit o svých hrdinských skutcích +opět těžko říct jestli si dělá srandu nebo ne+ Káva se nejlépe pije u snídaně +podotkne jen tak mimochodem+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Richard Prewett » pon úno 07, 2011 12:08 am

Wenai: +Vesele se rozesměje.+ Zdá se mi, že máš nějak podezřele dobrou náladu. +I tak jí ale chytne kolem pasu a začnou spolu tančit na celkem pomalou hudbu, co zrovna začala hrát. Koukne na ni zkoumavě/pobaveně, jestli to s tím osaháváním myslela vážně a sám jí trochu zmáčkne zadeček.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 07, 2011 12:12 am

Morsmordre: +slyší za sebou, že také už dorazil k vodě a otočí se aby na něj dala pozor+ Tady +zavolá na něj a trochu více čeří vodu, aby mu dala vědět kde je přesněji+ Ta voda je tak úžasně teplá +položí se na záda a užívá si pohled na hvězdy+ Já se nebojím, i když to možná nevypadá, umím se o sebepostarat. jak jsi na tom ty zdatný plavče, +řekne a rozverně ho pocáká vodou,ale jen tak decentně+

Nesmrtelný: +pozoruje, jak v něm mizí jídlo,ale nekomentuje to+ Myslíš ty skutky, které byly tak hrdinské, že jsi si odnesl i šrám jako trofej? +usmívá se a je na první pohled jasné, že si ho jen dobírá+ Ano to s tebou musím souhlasit,káva je nejlepším začátkem dne +usměje se a tak nějak se její ruka letmo dotkne té jeho, když si bere další kousek masa ze stolu, není poznat jestli je to schválně nebo ne+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 07, 2011 12:13 am

Richard: Co je na dobré náladě podezřelého? +zvedne udiveně obočí a přitiskne se k němu, rukou, co má na jeho rameni ho prstem jemně hladí po šíji+ Prostě se dobře bavím a dnešní večer, je jako sen...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon úno 07, 2011 12:16 am

N: Tak to vás upřímně lituji. Emoce patří k životu. A pokud žádné nemáte, jste velice ochuzen +přemýšlí nad tím+ Na počátku vašeho života byl tehdejší svět mnohem zajímavější v porovnání s tím dnešním. Evropu okupovalí Římané, v Jeruzalémě se narodil Kristus, v Egyptě vládli Ptolemaiovci, samé významné události. Takže co vás tehdy tak vytáčelo?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon úno 07, 2011 12:20 am

Styx: A jsou? zeptá se se zájmem. (spíš asi ne) Sevření trochu uvolní, když vidí, že jí je to nepříjemné. To je dost otázka na tělo, nemyslíte? řekne s úsměvem. Tanec je určitě dobrý způsob ke sblížení, ale také jedna s mála možností, jako si popovídat s někým, s kým se normálně do řeči nedostanete. Pohlédne jí do očí. Co vy považujete za dobrý způsob ke sblížení? Jakým způsobem může muž okouzlit vás? zeptá se po chvilce.
Ares
Bůh

Příspěvekod Richard Prewett » pon úno 07, 2011 12:30 am

Wenai: Ale vůbec nic. +pokroutí hlavou a její prst ho příjemně lechtá.+ Dnes to byl opravdu kouzelný večer. Jsem rád, že si se mě ujala. +Prstama jí jemně přejede po páteři.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 07, 2011 12:39 am

Richard: Já taky, jsem ráda, že tě nemusím závidět nějaké jiné ženě. +mrkne na něj+ Teda jako, ne, že bych tě chtěla nějak omezovat, ty si můžeš být s kým chceš, že jo. +usměje se, trochu rozpačitě, jak se do toho zamotává+ Eéé, maj tu fakt dobrý jednohubky. +zvolí nakonec neutrální tah+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon úno 07, 2011 12:56 am

Ares: To teprve uvidím, až vás trochu líp poznám. I když možná... v některých bodech se to už pomalu začíná rýsovat +uculí se a pocítí, že povolil sevření, ne, že by jí to bylo předtím nepříjemné, naopak, ale co kdyby se Remus zrovna koukal jejich směrem:D+ Ráda dávám otázky na tělo a ještě radši sleduji, jak se dotazovaný u odpovědí kroutí jak had +zasměje se+ Vyzvídáte, abyste věděl, jak mě okouzlit? +musí se pousmát, ale odpoví+ Sblížit se dá různě. Kromě tance si můžete hezky popovídat třeba u sklenky vína anebo u večeře. Co se týče toho, čím mě muž dokáže okouzlit, jsem dost náročná. Muž musí mít především charisma. Musí být přitažlivý, neříkám, že vysloveně krasavec, ale mělo by z něj něco vyzařovat. Zaujmou mě oči a úsměv. Měl by být elegantní a dbát o sebe. To je co se týče fyzické stránky. Významnou roli hraje inteligence, a taky smysl pro humor, abych se s ním nenudila. A potrpím si na vychování, nesnáším hrubiány. Je toho ještě spousta, ale to bychom tady byli docela dlouho +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky