od Styx » pon úno 07, 2011 12:56 am
Ares: To teprve uvidím, až vás trochu líp poznám. I když možná... v některých bodech se to už pomalu začíná rýsovat +uculí se a pocítí, že povolil sevření, ne, že by jí to bylo předtím nepříjemné, naopak, ale co kdyby se Remus zrovna koukal jejich směrem:D+ Ráda dávám otázky na tělo a ještě radši sleduji, jak se dotazovaný u odpovědí kroutí jak had +zasměje se+ Vyzvídáte, abyste věděl, jak mě okouzlit? +musí se pousmát, ale odpoví+ Sblížit se dá různě. Kromě tance si můžete hezky popovídat třeba u sklenky vína anebo u večeře. Co se týče toho, čím mě muž dokáže okouzlit, jsem dost náročná. Muž musí mít především charisma. Musí být přitažlivý, neříkám, že vysloveně krasavec, ale mělo by z něj něco vyzařovat. Zaujmou mě oči a úsměv. Měl by být elegantní a dbát o sebe. To je co se týče fyzické stránky. Významnou roli hraje inteligence, a taky smysl pro humor, abych se s ním nenudila. A potrpím si na vychování, nesnáším hrubiány. Je toho ještě spousta, ale to bychom tady byli docela dlouho +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)