II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 11:46 am

Mem: Souhlasím, po plese se domluvíme, kam spolu vyrazíme +mrkne na ni s úsměvem+ Je tady +šeptne+ Nahoře v pokoji. Až se přivítám se všemi hosty, dojdu si pro něj. Ale nezaručuji, že se bude s někým bavit. Nechtěl přijít, což je pochopitelné. Hodně dlouho jsem ho přemlouvala, než jsem ho přesvědčila, aby šel mezi lidi +odpoví smutně+

Richard: Dobrý večer +široce se na něj usměje+ Jistěže poradím. Stojí před vámi +mrkne na něj pobaveně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned led 30, 2011 1:18 pm

+Spokojeně se široce usměje, nakloní se z křesla, aby dohlídl na styx a gestem jí poděkuje, pěkně si řízky pocitronuje a dlabe, jako by je měsíc neměl. A možná, že fakt ani ne. Jak už je ale nacpanej, tak zvládne jen takový dva, tři, a ještě jeden malej, ať to nevypadá, že cuchá a položí je na stolek, aby si případně mohli vzít i další, hodí si nohy na nějakou podnožku a hovíí si.+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Chris Devon » ned led 30, 2011 1:21 pm

Styx: Jo, poprvé sme se naživo viděli na nákupech, byla hrozně cudná a nechtěla si koupit nic jinýho než rolák. +zašklebí se a dá Memory pusu na ouško+

Mem: Když prasknou, tak budu mít aspoň ještě lepší výhled...+pohladí ju po zádech+ Hlavně ať to tu s tebou nesekne...+nerad by ju oživoval, ale s chutí se cpe - elegantně... - masem a po chvíli k němu dojde někdo, s kým vypadá, že se zná, ale že by se moc rádi viděli...nicméně se spolu bavijou, takže mem neposlouchá nijak extra+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 1:33 pm

Amon: +(lách, čtyři řízky na přecpaný žaludek... dobrý:D) jen se na něj usměje, jak mu chutná a jde se věnovat dalším hostům+

Chris: Ne že bych vám jinak nevěřila, ale tomuhle se mi opravdu nechce věřit +zasměje se+ A cože vy to vlastně děláte? +neví o něm nic, no+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 30, 2011 1:40 pm

(Pán Zla přece není žádný béčko!)

Styx: No vážně, +tváří se nevinně+ Memory je naše cudnička. +ohlazuje jí vlásky mile - memory, né styx+ Já? Pracuju v úklidové četě. Občas security, co je zrovna potřeba.
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned led 30, 2011 1:46 pm

+cestou amonovi jeden řízek z talířku veme a de jim omrknout bar a barmany...+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 30, 2011 1:47 pm

+dopije coctail, už začíná být příjemně opilá a vezme si od číšníka sklenku šampaňského a jde se projít po sídle, pomalu prochází chodby, snaží se vyhnout bráchovi a prohlíží si to tam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 30, 2011 1:48 pm

(hej, ja ti dám cudničku!)

Chris: "O mňa sa neboj, sa sa občas prepchávam až moc." uškrnie sa.Zamračí sa naňho, keď hovorí o tom nakupovaní. "To nie je pravda. Rolák som si nekupovala, ale náhodou veľmi pekné šaty s výstrihom. A divím sa, že si o mne ešte stále myslíš, že som cudná." pichne ho škádlivo pod rebrá, ale len tak trošku.

Styx: "Vôbec ho nepočúvaj. Človek si akurát nevyberá sukňu pod zadok, z ktorej ti je vidno kus nohavičiek a už je cudný." pokrúti hlavou. "Dúfam, že ho môžem aspoň pozdraviť." pozrie na ňu vážne a je na nej vidno, že ju mrzí, čo sa mu stalo. "Nedá sa to nejako....?" Ale nedkončí, len na Styx spýtavo pozrie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 1:56 pm

Chris: +no ještě aby ohlazoval mně:D+ Cudnička? Tak to je pro mne novinka +uculí se+ A co konkrétně uklízíte? +hehe+

Mem: Vždyť říkám, že tomu nevěřím +směje se+ Pozdravit ho můžeš přijít. Ale opravdu netuším, jak bude reagovat +pokrčí rameny+ Změnil se. Není s ním řeč, uzavřel se do sebe. Ještě se s novou situací nesmířil. Popravdě, kdo by se s něčím takovým dokázal smířit, že? +zamyslí se+ Netuším, jestli se s tím dá ještě něco dělat. Nic o jeho postižení nevím, nechce o tom vůbec mluvit.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned led 30, 2011 2:01 pm

Styx: Opravdu? +překvapeně, ale potěšeně.+ V tom případě, okouzlující hostitelko, je mi velkou ctí. +Políbí jí ruku a vytáhne kytici bílých růží, co měl schovanou za zády.+ Richard Prewett. +Představí se, podá jí kytici a zářivě se na ni usměje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky