Ložnice

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Ložnice

Příspěvekod Kellerman » sob led 22, 2011 3:17 am

aby ses nedivila, ty necudo!
no vím...uteklas hned co sem došel do baru, strašněs spíchala domů, a potom jsi utekla dřív, než sme se vůbec mohli potkat, když sme oba byli na mýtince. považuješ snad za normální abych ti ještě volal? já nejsem ten, kdo utíkal...
+ohlazuje jí zamyšleně ramínko+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 22, 2011 12:09 pm

tsss já a necuda? No počkej +zašklebí se+
já.. sem hrozně spěchala +nakrčí čelíčko+ a neměla sem náladu někoho potkat... ale na vztah jsou vždycky dva vííš, jeden to musí trochu korigovat +otře se mu nosánkem o strniště a dá mu pusinku na tvář+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 22, 2011 12:51 pm

Jo, přesně tak, dva. +trochu zavrčí+ U tebe je korigovat dolízat? +trošku se odtáhne a zamyšleně ji sleduje, asi přemýšlí o tom, jestli je vůbec schopnej přistoupit na její pravidla. a jestli chce.+ Víš moc dobře, že na klasický vztahy nejsem dělanej, a nebudu ze sebe dělat vola. Kvůli nikomu. +říká to potichu, ale důrazně+ Když odejdeš, navíc dvakrát posobě rovnou mně z dohledu, tak odemě nečekej, že se za tebou pohrnu. Samas řekla že brzo přestaneš mít zájem.
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 22, 2011 1:04 pm

+chvilku ho sleduje+ takže.. ti je jedno, když ti holka odjede a neukáže se? to to tak snadno vzdáš a řekneš si - no tak odjela.. tak už mě asi nechcee +zapitvoří se+ to ti na tom vztahu fakt hodně záleží! +odhrne duchnu a sápe se do koupelny a zatne zuby aby to nevypadalo, že ju něco bolí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 22, 2011 3:06 pm

neříkám, že je mně to jedno, říkám, že semnou nebudeš mávat. +upřesní to a sleduje jak dlouho vydrží sama se ruinovat+ stejnětaks mohla zavolat ty, kdyžs mi utekla pod rukama...a pak volala na aljašku...+prohodí jakoby nix, jakoby vůbec nečetl výpisy jejích hovorů...+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 22, 2011 3:23 pm

mávat...mhm +opře se v koupelně o umyvadlo a kouká na sebe do zrcadla+ fajn..jak chceš. Necháme to teda jak to bylo dřív..+že spolu nebudou chodit+ stejně ses při slově rande tehdy cukal..mělo mě to napadnout, že na tohle nejseš.... a nechceš to +otočí se k němu+ a laskavě mi nešmíruj s kým volám! +zabouchne za sebou dveře+ blbec! +svlíkne se, odmotá si obvazy, odlepí náplasti, zaleze si do sprchy, opře se o stěnu a pustí na sebe horkou vodičku+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » úte led 25, 2011 3:06 am

+Drží si ju v noci u sebe jako ten nejcennější poklad a sem tam jí automaticky oňufá vlásky, spokojeně se usměje a spí dál.+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » úte led 25, 2011 10:16 am

mh mh mh +zamrouká a natulinká se k němu, ale pak se jí zdá něco nepěknýho, tak ho asi trocha kopne a spí dááál+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » úte led 25, 2011 11:57 am

+To ho probere, tak ju hned hezky konejšivě pohupuje a olíbává jí obličejíček+ Neboj se kočičko, jsem tu s tebou, nedopustím, aby se ti něco stalo...to rači všechny zabiju...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » úte led 25, 2011 1:41 pm

mhmm. mňaf.. +zamrouká a natulí se mu na hrudníček+ to jo.. zabi je všechny.. +vytuhne zas na pár hodinek a ani se nehne.. jak mrtvolka+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček