Ložnice

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Ložnice

Příspěvekod Kellerman » pát led 21, 2011 12:50 pm

+Nespíš a hlídá ju, takže ju konejšivě hladí, pusinkuje, trošku sykne, když mu drtí ruku, ale co nadělá, tak jí ju nechá a nakonec se natáhne pro prášek, a když se trošku probudí, tak jí ho dá do pusinky a dává jí ho zapít+ Bumbej kočičko.
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát led 21, 2011 3:07 pm

+ani nevnímá, že něco spapala, ale ochotně to zapije a zase na pár hodinek spokojeně usne - no asi prospí noc a den a místo k plyšákovi se tulí k paulovi a něco mu mumlá u krčku+ paule... +mumly mumly+ já jsem.. +mumly mumly+.. chápeš.. +mumly mumly+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát led 21, 2011 4:21 pm

+usmívá se a chová ju+ No..nechápu beruško, nechápu..ale to nevadí, ty mně to někdy vysvětlíš, jo? +oňufává jí vlásečky+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát led 21, 2011 4:42 pm

ale to musíííš pochopit+ zamrouká a trocha se probere+ mm... jé ahoj +usměje se+ ty tu pořád seš? +spokojeně, že jí nezdrhl+ se mi o tobě zdálo +prohlíží si ho+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát led 21, 2011 5:19 pm

Já už se ocud nehnu...+natáčí si její vlásky na prst+ Jo? A co se ti o mně zdálo? +zaujatě+ Říkalas ze spaní, že mně něco vysvětlíš, tak já čekám...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát led 21, 2011 5:55 pm

to je dobře +podotkne ohromně moudře a dá mu pusinku na triko+ není ti horko? +asi tam leží oblečenej furt, co+ eee.. vysvětlím? fakt sem to říkala? aa. nedělala sem něco.. společensky nevhodného, že ne? +koukne na něho, asi si toho moc nepamatuje+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát led 21, 2011 6:29 pm

+musí se smát+né, společensky nevhodnýho né, ale zajímalo by mě, co bych měl kolem tebe pochopit. a ráád bych to pochopil! no aji jo...můžu se...svlíknout? kalhoty? neboj, nejsu na vostro...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát led 21, 2011 6:48 pm

to je dobře.. já když papám prášky, tak občas dělám věcííí.. nooo, pochopit.. se mnou je to těžký +koukne na něho+ a.. taky ses mohl ozvat. +pohladí ho po vlasech+
svlíknout se můžeš.. musíš! a triko taky! A.. já bych se asi nelekla, kdybys byl +uculí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát led 21, 2011 6:53 pm

umím si to představit...
ozvat? +tázavě na ni koukne+
+uculí se+ ještě bych tě tu pohoršoval svou výbavou...+skope kalhoty a zahodí triko a přitulí si ju k sobě a hřeje jakokamínka+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát led 21, 2011 7:21 pm

neumíííš +směje se a protahuje se přes celou postel+ auky auky.. +kníkne jak to přehnala s tím protahováním+
noo.. víš jak, sem zmizla a týden po mě ani pes neštěkl +to vymazaný zavolání neberu v potaz - ale nemyslí to jako výčitku+ teda pes možná.. aji felix si ščekl...a liška...
myslíš, že bys mě zvládl pohoršit, jooo? to budu muset někdy omrknout +přitulí se a ohlazuje mu zádečka+ tohle je hned lepší.. o moc lepší +zamrouká+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček