Vstupní hala

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Neferet » úte led 18, 2011 1:22 am

+objeví se uprostřed haly a úlevně si vydechne. ne že by přívěsku nevěřila, ale je to přeci jen něco jiného než vlastní magie. rozhlédne se a první na co jí padne pohled je Caesar, který k ní běží. klekne si a počká, až jí na kůži pohladí hebká srst, s radostí do ní zaboří tvář a vychutnává si ten příjemný pocit+ Chyběl si mi. +zašeptá a nechá si teplým jazykem olíznout tvář+ Tak pojď. Máme toho hodně. +usměje se na něj a vstane. nejdříve zabalit, potom poštu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 2:10 am

+objeví se venku nedaleko hlavního vchodu+ V pořádku? +ujistí se, než se vydá ke vstupním dveřím, které i když jsou mohutné s lehkostí otevře ani není zamčíno, taky kdo by na ostrově kde bydlela jenom ona zamykal+ Tak pojďte dál. +vyzve je, když sama vstoupí a ustoupí jim z cesty+ Vítejte na Darktoru. +rozhodí rukama do prostoru+ Ti co chtějí vlastní pokoj nechť se přihlásí, zbytek může spát se mnou až na tu... +vypadá to, že si dělá legraci, ale dává tak možnost Angelovi odmítnout společnou postel, ukáže na krabici a zarazí se+ ...až na Junira. +dokončí načatou větu+ Když už jsi ho sebou musel tahat, buď prosím tak hodný a pouštěj ho jenom v tělocvičně. +požádá Spikea+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte bře 15, 2011 2:15 am

+Ovane mu tvář příjemný čerství vzduch ve kterém kromě smradu ze Spikeova kabátu není cítit pranic z civilizace. Líbí se mu to, připomíná mu to Tibet. Vejde za ní do velké vstupní haly a všechny legrace ho přejde. Tohle je přepych který se z jeho ubohým hotel nemůže ani v nejmenším rovnat. Jestli v tomhle Nef vyrůstala, tak jí dost dobře nemůže dát na co je zvyklá. Vezme mu to veškerý vítr z plachet+ Stačí mi jen pokoj z postelí +přijme její nabídku, ani si při tom neuvědomí jak to bylo myšleno+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte bře 15, 2011 2:19 am

+Jen co se tam oběví zkontroluje po sluchu Juniora jestli se mu něco nestalo. Když se zdá že ne, tak teprve doběhne Angele a Nef, kteří už vešli dovnitř+ Se poseru! +ohodnotí halu věcně+ Tady bude určitě hajzlpapír se zlatym vzorem. To je jak u tý.... u tým bloncky s pěknejmě prsama. Styx! +luskne prstama+ Já se nastěhuju k tobě, chci vidět kam si před tím než si nás potkala ukládala svou pannenskou zadničku +courá se po místnosti, tašku odhodil už někde u vchodu+ Samozřejmě ji patřičně pokřtít! +zazáří svým bílím chrupem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 2:26 am

+úsměv jí ze rtů na chvíli zmizí, když Angel přijme vlastní pokoj+ Dobře. +přikývne rychne a nahodí opět nějaký ten úsměv+ Zase tak zlý to neni. +zasměje se, když se Spike zmiňuje o tom hajzlpapíru+ Počkat. +zarazí se+ Řekl si s pěknýma prsama? +zvedne naoko podmračeně obočí a založí si ruce na prsou+ Fajn. +zasměje se a zakroutí nad jeho nadšením hlavou+ Tak zase zvedni tu tašku. První zastávka bude moje ložnice a potom koupelna. +podrbe si hlavu+ Ta hlava příšerně svědí. +postěžuje si+ Jestli to nevadí, tak ti pokoj připravim až se opláchnu. +otočí se na Angela+ Mezitím jestli chceš tak támhle tudy je obývák, kuchyně, knihovna. +ukazuje různými směry, čekajíc jestli si něco z toh vybere, že by mu popsala cestu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte bře 15, 2011 2:35 am

+Podiví se že tu není služebnictvo. Už jen úklid něčeho tak velkého musí zabrat hromadu času. Sám ví jaké to je udržet čistotu jen v těch pár místech v hotelu kde žijí. O Styx si také myslí že je pěkná, ale on to narozdíl od Spike neřekne nahlas. Zvažuje co z kufrem, nakonec se rozhodne ho tu nechat, protože v něm není nic na ukradení. Ptát se kam si ho má dát rozhodně nehodlá+ Já si to tu projdu. Neutopte se +tím myslí Nef a blonďáka pověřuje její ochranou+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte bře 15, 2011 2:38 am

No co? +pokrčí ledabyle rameny+ Nemůžu sahat, tak aspoň koukám. Zažaluj mě za to +zatváří se arogantně jako že jeho se nic netkne+ Veď mě krásko, protože já bych tu nenašel ani smradlavou stáj +nahodí tašku na rameno, krabici pod paží+ Neboj svalovče, nehodlám jí nutit vykouřit mi ho pod vodou... +ubezpečí Angela+ Možná +dodá polohlasně se smíchem v hlase+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 2:45 am

Dobře, kufr nech klidně tady. Nic se s ním nestane. +přikývne, když Angel řekne, že si to tu projde, protočí nad Spikeovou arogancí oči a tiše se zasměje+ Stáje tu nejsou, ještě jsem nebyla schopná nějaký zařidt. +uculí se na něj+ Spikeu, prosím nech Juniroa tady. Slibuju, že až se vykoupnu najdu mu nějakej... pěknej pokoj, ale do ložnice mi ho nenos. +požádá ho znovu a začne stoupat po schodech+ Slibuju, že se nenecham utopit. +houkne na Angela s úsměvem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte bře 15, 2011 2:50 am

+Neduvěřivě na ni koukne, nějak jí nevěří že se pavoukovi nic nestane, ale zase tahat se mu s ním všude nechce, tak ho položí na Angelův kufr. Ten si snad nikdo netroufne atakovat+ Tak rychle +pleskne Nef po zadku+ Začínáš vypdata jako Svalovec když si na halvu napatlá vosk +prč by si na hlavu Angel patlal vosk ví jen Bůh, každopádně je to vtipné přirovnání+ A mě začíná bolet hlava. Áááá! +promne si spánky+ Myslím že mi klesá hladina alkoholu. Máš tu někde něco k pití? +zajímá se hned o to jak doplnit zásoby alkoholu v krvy+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 2:54 am

+oddychne si, že Spike netahá Juniora sebou, takže se i zasměje, když jí pleskne po zadku+ Nahoře by ještě něco mělo být. +kývne nahoru k patru a vyběhne pár schodů, než se zastaví a nahne se přes zábradlí, aby viděla na Angea+ Angele. +osloví ho+ Jako doma. +řekne a s tím zmizí nahoře v patře spolu se Spikem+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor