Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 10:17 pm

°Vyleze s pod stolu až když je z mutanta jen cukající zbyteček° To je naváděcí zařízení a možná bomba. Asi se to aktivovalo když ustala jeho mozková činnost °poskytne informaci aniž by o ni byla žádána. Pomalu, obezřetně se přibližuje, lahev pořád v rukou jako štít. Popílek v ní sebou hezky mele, jak cítí všude kolem krev a napětí° Myslím že to bude stačit... rozdrtit? °navrhne nejistě°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 10:26 pm

(láách, zrovna jsem to psala sem do závorky, jestli jako kancl to vymaluje na rudo, to pípání:D)

*mrkne směrem k Laně* obojí se mi nepozdává...*mírně pozvedne obočí a podívá se na nehybné tělo, hlavu stále v ruce* nu, to by mohlo stačit...*povzdechne si, že koberec je stejně ztracen, tak se opět zaměří na tělo na zemi, skoro ledabyle hodí k němu i hlavu a další vlna magické moci se přežene přes a do těla...zároveň si k němu J-C dojde dvěma kroky a zamotá ho do koberce jediným ladným pohybem, takže za okamžik je na podlaze koberec v esteticky vypadající roli utažený na těsno, ze kterého kapku nedesignově prosakuje krev, tekutiny a nějaká kostní kašička...pípání ustalo* hm..kdyby přece...*zamyslí se, za chvíli doběhne jeden ze zubatého personálu, na nic se neptá a začne odklízet* pokud nemáte s tím něco v úmyslu...*podívá se na sklenku, jestli si nechce udělat druhou zavařeninu a mírně se pousměje* pak bych se o odklizení postaral sám...nemusíte se bát, že ještě někdy někde "vyplave"...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 10:34 pm

°Začne před ním couvat, jenom kousek ke stolu° Tu lahev vám nemůžu dát °řekne pevným hlasem, ale těká očima kam a jak by mohla co nejrychleji zdrhnout° Vy to nechápete. Je to má jediná ochrana proti nim, dokud to mám stále u sebe, pak nebudou riskovat že se lahev rozbije a obsah se dostane ven. Nemáte tušení co to dělá z lidmi když se toho nadýchají... °polkne°

(Ha! Sem si myslela že jí bude zavařeninu chtít vzít :-D)
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 10:39 pm

*rozesměje se, jak si brání stávající sklenici s prachem* ale non, nemyslím tu vaši...*trochu se zamračí* sice jak říkáte, nevím, o co tak docela jde, ale něco mi říká, že vy budete vědět lépe, co a jak. Myslel jsem spíš tu..věc..nebo její zbytek..*kývne ke koberci, který zrovna zaměstnanec nese přehozený přes rameno pryč, zákulisím a zadním vchodem, a zmizí v noci* ale evidentně máte jen zájem o jednu...tu si klidně odneste...popravdě budu docela rád..*znovu vrhne nepěkný pohled po sypajícím se prachu, odněkud vytáhne kapesník a trochu si opucuje ruce od krve*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 10:43 pm

Aha. Díky °tváří se jako přistižené dítě a nějak jí ještě nedochází co se tu stalo. Je to hold upírka na baterky. Přešlapuje na místě, kouká po trochu zašpiněné podlaze a po J.C., než se rozhoupe° Já se půjdu... upravit °prohrábne si vlasy a prchá někam kde bude v klidu a pokoji°

(Děkuji za spolupráci)
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 10:51 pm

*chvíli ji trochu zvědavě pozoruje, jak se tam sebou mele, pak kývne* jen běžte...pokud tenhle byl jediný...*pokrčí rameny* a kdyby ne, můj slib o ochraně těch, co požádají, platí...*poznamená a nechá ji odejít....pak zaúkoluje někoho, at to tady vytře a odebere se k sobě, zbavit se té prokleté kulky, co ho svědí v boku*

(není zač, J-C "trhač" k službám:D)
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv led 06, 2011 10:59 pm

(alíku, trhej! :D pampadam:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 11:01 pm

(Rebecco....nezapomeň, že jsi v "podmínce" se zbraněmi, ehm:D, chudinka cedník J-C, se dloube v koupelně v..ráně po kulce:D, asi bude mrzutý...)
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Angel » čtv led 06, 2011 11:22 pm

(To nebude jediný, mě zase Becca mučí v jejím pokoji. :-D Nemá ta holka SM choutky? )
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » čtv led 06, 2011 11:25 pm

(Angel: ale my jsme ji tady v podniku nezkazili...fakt:) hm...a já sám sobě si...to je bodel, toto.. :D )
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti