Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 30, 2010 7:37 pm

+trošku ukosem se na Lanu podivá, když se k ní posadí blíž, ale pousměje se+ A na jak dlouho jsi přijela? +zajímá se a trochu upije, vesele se na číšníka ještě uculí+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv pro 30, 2010 9:08 pm

°pokrčí rameny, ona sice opilá není ale nebude to dávat najevo° Na neurčito. Až do doby než se mi bude chtít vrátit °nebo dokud jí nepřestanou stíhat, ale to už nedodá° Nedáme si něco jiného k pití? °navrhne a objedná čokoládové cosi° Na naše zdraví a na nás! °připije a přiťukne si s ní°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 30, 2010 9:13 pm

Jo proč ne. +přikývne a kouká na to čokoládové cosi+ Tak na nás! +přiťukne si s ní a jak je nadšená líbne Lanu na tvář a vyklopí do sebe obsah sklenky najednou, zakucká se, oči jí trošku zaslzý+ Co to bylo? +zamrká a koukne na prázdnou sklenku+ Vím, že jsem toho neměla tolik, ale... +tiše se zasměje+ ...měla bych brzdit.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv pro 30, 2010 9:38 pm

Netuším, jen jsem píchla do nápojového lístku °napije se jen malinko. Na to natáhne ruku a obrátí si Fredin obličej k sobě. Drží ho v dlani a usmívá se, přejížděje prstem po její spodní čelisti a bradě° Víš ty vůbec jak jsi krásná? °zeptá se docela veselím hlasem, ani ne tak že by to byl vtip, spíše že jí to těší. Natáhne se a dlouze ji políbí na tvář, ale pořádně se neodtáhne takže jí hledí zblízka do očí° Ano, měla bys zpomalit °souhlasí šeptem°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 30, 2010 9:49 pm

+mírně pootevře ústa, když jí přejíždí prstem po bradě, chce něco odpovědět, ale jak jí Lana políbí na tvář ztratí nit a jen překvapeně zamrká. lehce se pousměje a zrůžoví, možná to bude i tím alkoholem co má v krvi, že se neodtáhne+ Nepůjdeme si ještě zatančit? +vyhrkne první otázku, která jí přijde na mysl+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv pro 30, 2010 10:03 pm

°zakroutí z mírným, trochu uklidňujícím úsměvem hlavou° Já myslím že tě spíše vezmu domů °odtáhne se° Už si dost opilá a rozjívená °druhé přirovnání řekne skoro se smíchem° Pojďme °zvedne se, vezme si "kabát" a Fred uchopí za ruku a odvádí z klubu. Ještě tam samozřejmě někde nechá jejich útratu°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Elias Magnus » stř led 19, 2011 11:31 pm

Přijde k baru a sedne si na židli. S nepřílišnou zvědavostí se rozhlíží kolem. Vyschlo mu v hrdle, a tak si objedná jedno pivo.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Kim Jasper » úte kvě 24, 2011 4:40 pm

+Vejdou dovnitř. Kim jí zavede k jednomu stolku v koutě, kde budou mít soukromí. Chvíli váhá, no nakonec jí podrží židli, aby si sedla, když jí ona otevřela dveře a uculí se při tom, oči jí nezbedně zasvítí.+ Tohle jsem nikdy nedělala. +řekne když si sedne proti ní, ať na ni hezky vidí a posunkem přivolá číšníka.+ Takžes tady byla také... +zamyšleně.+ Já se tu taky dlouho nezdržela. Chtěla jsem jen vědět, o co tady běží. Tak říkáš, že ty představení bývají lepší? Co takového se ti třeba líbilo? +vyzvídá, natáhne po stole ruku a dlaní přikryje tu její.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 24, 2011 5:07 pm

+usměje se na ni, usadí se a pokývá hlavou+ Víc se mi líbí takový ty ... +zamyslí se a proplete svoje prsty s jejími+ Takový ty představení s větším sexuálním nábojem. +řekne a uculí se+ Jde spíš o ty pocity a takový ty věci. To be se to líbilo? +hladí jí ruku, nenuceně a jemně, pak ji chytne a políbí ji na hřbet ruky, usměje se na ni a ruku jí zase jemně položí na stůl a drží ji za ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte kvě 24, 2011 8:10 pm

Tak sexuálním nábojem. +ušklíbne se a v očích jí zajiskří.+ Jak přesně to myslíš s těma pocitama? Myslím, jak přesně to funguje? +koukne na ni zaujatě. Vzpomene si totiž, že během představení opravdu něco cítila a nebyla schopna zjistit, odkud se to vzalo.+ Bylo to.... zvláštní. +řekne po chvilce a zamyšleně jí palcem pohladí po hřbetu ruky. Sleduje ji pohledem, když si zvedá její ruku ke rtům, jemně, ale potěšeně se na ni usměje.+ Když tak na tebe koukám, i přes svou averzi k tanci se už docela těším na parket. +mrkne na ni. Přijde k nim číšník.+ Ale nejdřív se musíme opít. +zazubí se.+ Co si dáš?
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre