Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 30, 2010 12:01 am

+ona si divně připadá, ale snaží se tvářit klidně+ Tak s tím naprosto souhlasím. +zasměje se+ Lodě jsou takové příjemné prostředky na cestování. +pousměje se+ Ani si nepamatuju, kdy jsem na nějaké byla naposledy. +trošku se zavzpomíná, že si ani neuvědomí, že si jí k sobě Lana přitáhla blíž+ Hodně cestuješ? +zajímá se+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv pro 30, 2010 12:13 am

°Přikývne° Houpy, houpy, hou jako v kolíbce °řekne z úsměvem° Dřív jsem cestovala víc než dost, ale v poslední době se zdržuji tady. Je tu přátelské prostředí, nikomu nevadí že jsou upír a tak °pokrčí ledabyle rameny° Hádám že ty spíš sedíš doma co? °usměje se° Nepřipadáš mi jako typ co by se harcoval po celém světě.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 30, 2010 12:22 am

To jsi uhodla. +pousměje se+ Nemám cestování dvakrát v lásce. Neříkám, že ho nenávidím, protože když je s kým cestovat... +neurčitě pokrčí rameny+ Která země se ti líbila nejvíc? +je nějaká moc zvědavá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv pro 30, 2010 12:48 am

°Souhlasně přikývne° Když je člověk sám není to taková zábava, to je pravda. Ale zase to poskytuje prostor se seznámit z novými lidmi °usuzuje° Francie , Itálie, Anglie, Irsko, Řecko. Většinou země s dlouhou tradicí. Bez urážky ale Amerika je mladičký státeček, tak mě zas tak moc nezaujala.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 30, 2010 1:30 am

Nejsem zrovna ten typ člověka, co by se rád seznamoval s novými lidmi. +přizná se+ To ano, nechce se mi, ale musim uznat, že Amerika je proti nim v plenkách. +pousměje se+ A je nějaký stát, ve kterém si ještě nebyla?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv pro 30, 2010 1:50 am

°Pokývá hlavou° Nebyla jsem například na Sahaře nebo na Severním či jižním pólu °zamyslí se° ale jinak myslím že snad všude. Když se mám kam na den schovat, není to problém °písnička dohraje a změní se v jinou rychlou, které se Laně moc nepozdává° Pojďme si sednout °navrhne, nebo možná trochu nařídí. Vezme Fred za ruku a odvede ke stolku°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát kvě 27, 2011 7:28 pm

+Přesunou se k parketu, Kim sebou vezme i tu flašku, napije se a pak ji podá Wenai, ať si taky dá.+ Takže opravdu jdeme tančit? + ujišťuje se, jestli si to nerozmyslela.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 27, 2011 7:38 pm

+vezme si flašku, napije se, pak koukne na Kim a zasměje se+ Nemusíme tančit, jestli nechceš. Můžeme si jít támhle sednout a jen tak pít, nebo se jít někam projít. +pokrčí rameny s úsměvem, jak ji drží za ruku tak s ní zatočí, aby se musela otočit+ Ale kdlikdně můžeme tancovat, tady na nás nikdo koukat nebude.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát kvě 27, 2011 7:56 pm

+Jak se dotočí, pokroutí hlavou a začne se smát. Koukne na Wenai s malým zábleskem v očích a za tu ruku si ji přitáhne k sobě. Obejme ji kolem pasu, přitiskne se k ní a nečekaně, hluboce ji políbí.+ Jeden taneček si dát můžeme. +uculí se, jak se od ní trochu odtáhne, ale nepouští ji.+ A pak se půjdeme projít, souhlasíš?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 27, 2011 8:32 pm

+chytne ji za boky, přitiskne k sobě a polibek jí vášnivě oplácí+ Ok, to beru. +natáhne ruku a jemně jí prohrábne vlasy, usmívá se u toho, pak jí koukne do očí a začnou spolu tančit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre