Styx: Ne, to skutečně ne...naopak jsem rád, že se u nás ve Slastech objevujete tak často na představeních...*pousměje se*oui..sem s ním, mademoiselle Styx...*zatváří se zvědavě, co bude chtít* Netypickou večeři ?*pozvedne obočí, což spíš asi vycítí z tónu hlasu, no* co si pod tím mám představit...*zeptá se sametově*
*Mrkne k Wenai a mírně se jí ukloní za tu pochvalu Slastí a pak se zadívá na Marigolda...*
Marigold(no, když do očí, tak asi dost, pokud by ten vamp chtěl..navíc u vládce, uf, ale JC moc nezlobí, teď:)):*když se bard zadívá do té modré hlubiny, ta ho měkce a tiše ovine a pohltí a chvíli úplně převezme vládu nad jeho myšlenkami...zároveň s tím ho ovine i vlastní osobnost touhy JC...* tak bard....*mrkne a propustí ho, aniž by mu cokoliv udělal, jen to bude asi taková trochu šlupka do reality s fantastického snu* žádného jsem neviděl už po mnoho let...*zdá se být potěšen, že ještě nějací jsou...stáhne se úplně po chvíli koncentrace, aby byl schopen s ním Marigold mluvit a nečučet případně neslintat:)..jen ti, co mu stojí nejblíž a jsou vnímaví, mohou postřehnout, že se právě stáhnul...z obličeje mu nelze vyčíst nic*
* a vezme si od Remuse bloody*