Ložnice

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Ložnice

Příspěvekod Neferet » pon pro 06, 2010 1:19 am

+objeví se v ložnici, zraněná a vyčerpaná. rozhovor s Angelem a Angelusem jí vzal téměř zbytky sil. tajemství které se dozvěděla jí svírá srdce stejně jako bolest, která už snad větší být nemůže. zbraně odloží na stolek a zbaví se oblečení. doplouží se do koupelny kde se trochu ošetří a umyje, aby si opět zalezla do postele a po nějaké době usedavého pláče a při společnosti Caesara usne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 12:36 am

+když se probere zajde si do kouplny a opět si lehne do postele čelem k oknu, jednou rukou hladí Caesara po zádech a nepřítomě kouká z okna, trhne sebou když se ozve klepání+ Ano? +zní to dost podrážděně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Strážci » úte pro 07, 2010 8:41 pm

+dovede sem Eillen a zaklepe, na vyzvání strčí hlavu dovnitř+ Moc se omlouvám paní, ale je tu jedna žena, která s vámi chce mluvit. +objasní proč Neferet ruší+ Madam Eillen, prý jí sem donesl ten drak. +odpoví na Neferetinu otázku, potom přikývne a ustoupí+ Můžete jít dál. +řekne Eillen a pustí jí dál+
Strážci
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 8:43 pm

+mračí se na Strážce a začne se mračit ještě víc, když zjistí že má návštěvu, nemá zrovna náladu na to si s někým povídat, ale jelikož jde o Eillen+ Pusť jí dál. +vyzve ho, posadí se a rychle se snaží se sebou něco udělat aby nevypadala tak špatně+

(Nef tady je ještě před článkem v DV tedy než se dostala do nemocnice, jen abys věděla :) )
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » úte pro 07, 2010 8:44 pm

Vejde dovnitř, ještě jednou poděkuje strážci Ahoj. Jak se máš? zeptá se starostlivě a obejme ji.

(jasné, já se tam ani nedočetla, dráček mi přenesl brzy)
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 8:50 pm

+snaží se na Eillen usmát, dokonce se jí to i podaří+ Ahoj Eil. +obejme jí+ Já se mám... docela dobře. +očividně lže jako když tiskne+ Prý tě přenesl Gertiem... +pousměje se, Caesar jen zvedne hlavu, zamručí a přetočí se na druhý bok, aby měl na návštěvu dobrý výhled+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » úte pro 07, 2010 8:53 pm

A teď mi řekni tu druhou pohádku. Jestli takhle vypadáš, když je ti dobře, tak tě nechci vidět, až ti nebude. hned poznala, že lže a tak jí to rovnou takhle dala najevo Ano, Gretiem mě přenesl. Asi má o tebe strach. Jinak si nedovedu představit, proč by to udělal, aniž by se zeptal na svolení. vysvětlí. Všimne si, že si ji Caesar měří pohledem, tak se na něj mile usměje a přistrčí mu dlaň, aby si ji očuchal
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 8:56 pm

+povzdechne si+ Všechno jsem zkazila. Všechno zničila. +vyditelně posmutní+ Zradila jsem je Eillen... +podívá se na ni+ ...podvedla je. Teď mě nenávadí. +pohled zase sklopí+ Skoro bych na něj zapoměla. +přizná se, Caesar nakloní hlavu lehce na stranu, než Eillen očuchá dlaň, kterou potom přátelsky olízne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » úte pro 07, 2010 9:01 pm

To bude v pořádku. Neboj. snaží se jí utěšit, i když si je jistá, že jí Nef nebude moc poslouchat. Dej jim čas. Uvědomí si, o co přichází. obejme ji. No vidíš, on na tebe nezapomíná. Usměje se. V místnosti se objeví dráček a pomalu doletí k Nef a přistane jí na koleni.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 9:04 pm

Tohle mi neodpustí. +kroutí hlavou a v očích se jí začínají opět objevovat slzy, i když se snaží je zahnat+ Podvedla jsem je. Vyspala jsem se s Aresem... +těžce polkne+ Jsou to upíři. Věřili mi a já je zradila. To se jen tak neodpouští. +kroutí hlavou, skrz slzy se na dráčka usměje a natáhne k němu ruku, aby se mohla dotknout+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor