Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 10:06 pm

Zamračí sa. "Musel niekam náhle odísť." povie trpko a po chvíli dodá trochu podráždeným hlasom. "On nie je môj bodyguard." má čo robiť, aby si pri tom neprekrížila ruky na prsia a netvárila sa naštvane. Poznámky o Krisovi ju už pomaly začínajú štvať.
Automaticky natiahne ruku a chvíľu nechápavo hľadí na dezinfekčný gel na dlani, no potom len nepatrne pokrúti hlavou a rozotrie si ho v dlaniach. "Bea?" prekvapene ešte raz pozrie na lodičky, ale viditeľne jej odľahne. "Zdá sa, že vy dvaja sa stále veľmi zhodnúť neviete." poznamená, hlavne pri pohľade na lodičku zapichnutú v stene. "Ja som skôr myslela ten obväz a všetky tie papiere naokolo a to ako si sa na mňa hneď vo dverách vrhol....." zmĺkne však a ostražito si ho premeriava, či to nemieni náhodou zopakovať.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 06, 2010 10:50 pm

To je ale smůla...+a polkne dodatek, že to Beu asi hezky nakrkne..+ Ne? To je škoda...potřebovala bys někoho, vypadáš...+zadívá se na ni+ Zranitelně. +ale říká to vážně, mile starostlivě+
Náhodou...minulá diskuse byla docela zajímavá..například sem netušil, že by se tímhle +ukáže na lodičku+ dal klidně někdo i zabít... Tohle? +kývne si k hrudníku+ No...to byla taky taková..lavina...+ušklíbne se+ Svině padají jedna za druhou. A tamto? +mávne k papírům+ Objednávky pro Mýtinku...+lže jak když tiskne s takovou samozřejmostí, že by člověk i zaváhal, jestli to vážně není pravda+ Ve dveřích...+padne mu pohled na hrnečky+ Tys něco donesla? +koukne na ni takovým...skoro až roztomilým tvrďáckým pohledem, kterej nedoporučuje žádný další otázky+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 11:25 pm

Tento raz si už vážne prekríži ruky na prsia a trochu si aj dupne nôžkou, ale skôr to vyzerá ako keď sa hnevá malé dieťa, než by to vyzeralo nebezpečne. "Nie som malé dieťa! Nepotrebujem, aby na mňa stále niekto dozeral. A Kris mi s tým už tiež poriadne lezie na nervy! Vždy som sa o seba vedela postarať sama a odrazu sa sama nemôžem ani pohnúť." sadne si na kúsok postele, kde nie sú papiere, hodí nohu cez nohu a tvári sa urazene. Trochu ju však rozptýli Chrisova poznámka o tom, že Bea by lodičkou dokázala niekoho zabiť a má čo robiť, aby pri tej predstave zachovala vážnu tvár. "Aj ja mám lodičky." poznamená sucho. "V kufri!" Aj by to Chrisovi uverila, keby nemala za brata Kristiána. "Plánujem tu ostať pár dní, tak som zvedavá, koľko lavín za tú dobu spadne." povie. "Čokoládu." odvetí, keď sa na to Chris opýta a len tak mimochodm pozrie na dva poháre. "Ale vzhľadom na to privítanie...." nevie či si to zaslúži, ale nedokončí, lebo jednak jeho pohľad pochopila a jednak čaká, čo Chris urobí (aby si tú čokoládu prípadne zaslúžil).
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 07, 2010 12:00 am

+Cuknou mu koutky, ale nekomentuje její vtipnej postoj.+ No...potřebuješ. +ujistí ju+ Na Mýtince to potřebujou všichni. +a říká to vážně, spíš jí to oznamuje+ Leda bys byla neprůstřelná. +ušklíbne se+

Že se tomu ani nedivím... +že má taky lodičky+

To záleží..na oblevě...a kam až polezeš... Nemáš chuť? No to nevadí...+vezme si oba hrnečky a s chutí se z jednoho napije+ Dobrá...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 12:16 am

"Možno by som sa aj ja mala naučiť strieľať a kúpiť si nepriestrelnú vestu." povie, ale je na nej vidno, že tomu moc neverí... (...zjavne tu ešte nezažila plnú paľbu)
Keď Chris vezme oba poháre, razom vyskočí na nohy a pár krokmi stojí pri ňom. "Hej! Tým som nemyslela, že nemám chuť ja, ale či si to ty vôbec zaslúžiš." A chytí do rúk jeden hrnček, ten z ktorého ešte neodpil.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 07, 2010 12:20 am

To bys měla, donesu ti katalog. +vůbec nepochybuje o tom, že to myslí vážně.+
Jo tak...+dá jí teda hrneček nooo když jinak nedá+ To musíš říct, nechcu aby ti bylo třeba zle... +opře se o stůl a sleduje ju, až to vypadá, že si od ní udržuje odstup. Snad aby si udržel čistou hlavu...+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 12:39 am

Chvíľu naňho nechápavo hľadí, či to Chris myslí s tým katalógom vážne. Zdá sa, že áno. "Ja som len žartovala." povie po chvíli. "Zbraň som nikdy v ruke nedržala. Skôr zastrelím samú seba, než aby som sa ňou ubránila."
Vezme si od neho hrnček a chvíľu si ho skúmavo premeriava. Chcela sa opýtať ma toho medvedíka, ale rozmyslí si to. Chris si od nej zjavne udržiava odstup, čo vôbec nechápe a zamrzí ju to. "Ehm...asi som prišla nevhod. Máš veľa práce." o čom nakoniec svedčí aj ten neporiadok naokolo. "Mám prísť radšej inokedy?" hľadí však naňho tak trochu smutne a sklamane.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 07, 2010 12:49 am

No to je teda dost...+chce říct blbej, ale je to dáma, né jeho kámoš z hospody...+ nevhodnej vtip. Zvlášť tady...laviny a tak... Kdo mluví o zbrani? Já myslel tu vestu...sice ti to moc nepomůže, když dostaneš kulku mezi voči, ale zase...je to skoro plus mínus šedesát na padesát pro tebe, že to třeba i přežiješ...+pokud to bude jinam+ A...můžu tě naučit střílet...kdybys chtěla...ale..některým...+zarazí se aby nepoužil slovo "ženským"+ lidem, zbraně do ruk fakt rači neádávám. Teda né kvůli jejich neschopnosti..spíš kvůli své bezpečnosti. +podle jeho výrazu je vidno, že s tím má asi taky zkušenosti+
+Jakej nepořádek?! To je systééém!+ Jo asi...+je z ní trošku nervozní - mít ženskou která s ním prakticky mává ve svým vlastním teritoriu, je pro něho dost zvláštní pocit, ale prokřupne si krk a pookřeje+ Co tak...mh...+rozhlíží se okolo, fakt si není moc kam sednout+ Nezajdeme na vířivku?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 1:15 am

Priblíži sa k nemu celkom blízko a pohár čokolády, z ktorého ešte neodpila, položí na stôl, o ktorý sa opiera. Neprestáva mu skúmavo hľadieť do očí a veľmi dobre cíti, že je Chris nesvoj. "Vírivka znie veľmi lákavo, aj tá výučba streľby..." otiahne sa a zas ustúpi o pár krokov, aby mal priestor. "...ale asi by som sa mala najskôr vybaliť a...musím vyvenčiť psy. Chcela som ťa len vidieť." usmeje sa naňho a myslí to úprimne. "Určite ešte budeme mať príležitosť sa vidieť."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 07, 2010 1:23 am

+Nakrčí čelíčko a dívá se na ni skoro až ..jakoby bolestně, ale fyzická bolest to není.+ Já...jenom jsem tě nečekal...+snadí se nějak ospravedlnit, a taky ho nic moc rozumnýho v její přítomnosti nenapadá.+ Mohli bysme...co třeba...večeře? +to tak akorát výde, než se Memory vybalí a vyvenčí havěť+ Zarezervuju nám stůl, hm? +odlepí se od stolu a skoro až obezřetně k ní dojde a zlehounka ji pohladí po vlasech, přitom jak je nad ní nasaje její vůni a musí se držet, aby si ji hned nepřitáhl k sobě a neumačkal ji v objetí, ale to by je asi bolelo oba...+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje