Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » úte lis 30, 2010 5:17 pm

Molly: ty taky nevšechno skočíš... směje se a drží ji. copak tě kamarádšoft s fabienem nepoučil? zarazí se. jak by to někdo zkoušel? kdo by...? to ať tě ani nenanpadne, najádo! bych musel přizabít jeho a tobě opravdu zmalovat zadek! bublá v něm žárlivost i preventivní vztek.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 30, 2010 6:49 pm

Sam: No jo, já skočím na všechno...+souhlasí pokorně, ale hned pak začne taktizovat.+ No, víš, třeba některý z tvých klientů by skončil v nemocnici nebo...já nevím...třeba na nějakém večírku ..to nikdy nevíš..+ pokrčí rameny. Usmívá se, kouká, jak to se Samem cloumá a napadne ji, zda dojde na prevenci. :twisted: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte lis 30, 2010 7:12 pm

Molly: hmmm... otráveně ji pustí, jak si vlastním vtípkem nadělal do bot. pravda je, že ta fotka je moc dobře schovaná. a nikdo jiný, než já, ji nemůže vidět. a když mě takhle strašíš... že by snad někdo... to já tě asi už nikdy ani nepoplácám po tý tvojí sladký prdelce. srdceryvně vzdychna a sedne si nešťastně na kraj postele a podepře si bradu dlaní a lokty o kolena. a nostalgicky hledí z okna. a hrozně nenápadně pošilhává, jestli Molly bude utěšovat :mrgreen: .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 30, 2010 7:42 pm

Sam: +Teď zas propadne panice ona, že už by snad nikdy... :o :shock: :lol: . Po čtyřech za ním přes postel přileze a obejme ho kolem ramen (jako vždycky, dosáhl Sam svého :* ).+ Miláčku...ty přece víš, že nikdo jiný než ty by nemohl...nedovolila bych nikomu...+hrozně utěšuje a přesvědčuje.+ To je jen tvoje a jenom tvoje výsada! + Lísá se a šeptá mu do ucha, líbá na zádech a otírá se o něj jako kočka.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte lis 30, 2010 10:16 pm

Molly: když vidí, jak mu strategie vyšla a Molly se tak hezky lísá, ještě chvíli si to užije. úplně se do toho položí :lol: . no ale co kdyby ten tvůj zadeček někdo viděla a chtěl taky a ty ses neubránila... to už ti nemůžu dělat... kousat do prdelky a olíbávat ji. plácat tě a zase hladit, mačkat a štípat tě do zadečku a pak ti to všechno pofoukat... sugestivnémi slovy ji ukolébá a naladí velice romanticky a toužebně. a když je Molly úplně naměkko a asi i mooooc natěšená, chytí ji za ruce a rychlím pohybem si ji stáhne na klín a pleskne ji po stehně hned pod zadečkem a taky ošukat! jak mi vůbec můžeš zkoušet vyhrožovat konkurencí, najádo! to se ví, že tohle všechno je jenom moje a že jedinej, kdo ti smí naplácat, jsem já! každýmu jinýmu bych za to zlámal všechny kosti v těle, než bych hio roztrhnul jak hada!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 30, 2010 10:23 pm

Sam: +Je to pokušitel. Jak jen mluví, Molly se hrozně rozruší :lol: :roll: , celá zvláční a při každém dalším jeho slovu vlhne čím dál víc. Vůbec pak nečeká Samův výpad a když jí plácne, má ji Sam celouv hrsti.+ Dokaž to...ukaž, co smíš jenom ty, abych věděla, co ostatním nesmím dovolit... :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte lis 30, 2010 10:43 pm

Molly: dobře víš, že ostatním nesmíš dovolit nic! sevře hrsti na jejím zadečku. tady se nám to zvrhává, najádo. já ti snad musím naplácat akorát za odměnu. a co ti mám udělat, když zlobíš?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 30, 2010 10:53 pm

Sam: +Trošku zrudne a podívá se na Sama. Neví, co má říct. Je dost vzrušená, líbí se jí, jak Sam nahlas říká, že nesmí nikomu nic dovolit...ale... :twisted: + No jo, máš pravdu...+špitne, snaží se od něj osvobodit, pěkně ho přitom škrábne. Vydrápe se zase na všechny čtyři na postel, zakroutí mu zadečkem před nosem a štrachá se na druhou stranu postele.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte lis 30, 2010 11:04 pm

Molly: koleduje si tedy pěkně, potvůrka! Sam za ní hodí rybičku s výkrutem tak, že ji chytí za lýtka a stáhna k sobě. Molly skončí na bříšku a Sam ji drží za nohy. přitáhne si ji ještě blíž a nožky jí zalehne a octne se vrchní částí trupu nad jejím zadečkem. tak co mám Molyy udělat, když je zlobivá?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 30, 2010 11:12 pm

Sam: +Vypískne a rozplácne se na postel. Chytá se prostěradla, jak jí Sam táhne k sobě a kroutí se a ráda by kopala, což v zásadě nejde. Na jeho otázku se po něm otočí a vyplázne jazyk.+ :twisted: :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles