Přípravna čajů

Přípravna čajů

Příspěvekod Eillen » stř led 07, 2009 6:53 pm

Obrázek
Obsluha je vám plně k dispozici. Stačí jen zazvonit na malý zvonek a my vás obsloužíme. Předem upozorňujeme, že příprava čaje může trvat delší dobu. Nic se nesmí uspěchat.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Re: Přípravna čajů

Příspěvekod Eillen » čtv led 08, 2009 9:40 am

Nahřívá konvičky a hrnečky. Mezitím, co se připravuje voda, odvažuje čajové kuličky. Chíli čeká, než má voda správnou teplotu. Poté kuličky přelije a nechá je louhovat. Vůně čaje se začíná dostávat do celé čajovny. Přelije čaje do čtyř konviček, přidá k nim mističky a vše to odnáší hostům.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 2:26 pm

Vejde dovnitř a protože má skoro dopito, dá si dělat druhý nálev. Dá vařit vodu i pro Bilkis a nahřívá jí konvičku a šálek Tak si tu vyber. Než se voda uvaří, tak je času dost. No a co jinak. Jak se daří? Jsme se dlouho neviděly. Jsem ráda, že ses nastěhovala k nám do Wildaranu. Je to tam tak velký a prázdný trochu si posteskne Kdybys chtěla, můžou se k nám nastěhovat i Tisuli s Rokarem
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 2:30 pm

Dám si Jasmínový... :) Ten já ráda. Rozhédne se Máš to tu krásně přehledné. Já jsem taky ráda, že jsi mi uvolnila pokoj... Spaní pod širákem už mě nebavilo. Tisuli i Rokar si v tom libují, ale já na to moc nejsem... Znáš mě. Oni by nejradši pořád jen běhali venku, jezdili na koni a tak... Já si dám radši čaj.
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 2:31 pm

A tak, přitaká a culí se To na ně opravdu sedí. vezme jasmínový čaj a protože je už voda akorát, přelije oba čaje a nechá je klidně louhovat. No, pokud je tak baví ta příroda, panství na Wildaranu je jim plně k dispozici. A sprcha taky dodá se smíchem
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 2:38 pm

To jsem si oddechla... Sprcha mi tam právě chyběla nejvíc. To víš, oni jsou takoví trošku zaostalí. Kdybys věděla, co mě štvalo nejvíc! nakrčí nos Rokar a jeho kožená zbroj, nic nepáchne víc! Tisuli býval takový jemný a teď? Darmo mluvit...
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 2:43 pm

U Rokara si to dokážu živě představit. To muselo být aroma. Ale Tisuli, to mě docela šokuje. Ačkoliv, co by on pro lásku neudělal. Myslím, že ho brzy přemluvím, že i jeho láska by si měla vyzkoušet tu druhou stranu mince. Aspoň na čas. Ono to Rokarovi neublíží. Navíc se konečně seznámí s Creaganem. Sleje čaje do konviček. Svojí si postaví na pultík a druhou postaví před Bilkis. Sama si poté sedne do proutěného křesílka.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 2:49 pm

Smrdí kočičinou na sto honů... zachechtá se Právě, Tisuli úplně zblbnul... Představ si, že se dokonce tuhle snažil lovit vysokou. Tisuli! Nevěřila jsem vlastním očím. Nakonec jsem mu to vymluvila. On, vegetarián a chce lovit zvířata... Možná by mu prospělo pár dní v civilizaci... A seznámení s Creaganem taky. Hlavně teda tvoje přítomnost, ty bys ho vrátila do reality určitě rychle.
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 2:52 pm

udiveně valí oči Jak já bych ho přivedla k rozumu? To by mi opravdu zajímalo. A myslím, že bych měla úkol - velmi nadlidský - pro Rokara. Máme doma Rubie a Frundora a nedávno se u nás objevil třetí drak. Ten je sice zatím mládě, ale myslím, že by mu všichni tři dali pěkně zabrat. Víš, oni by potřebovali vyčistit šupiny. Jenže to tak nesnáší. Nemyslíš, že je to úkol vhodný pro Rokara? Mohlo by ho to trošičku utahat směje se té představě a upíjí čaj
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát led 09, 2009 2:57 pm

Pane jo... To teda je přesně úkol pro něj! Aspoň si ověří svou mrštnost. zamyšleně se hladí po bradě A Tisuli by ti mohl dělat společnost, mohla bys ho opravdu trochu probrat, myslím, že by mu pomohlo mluvit taky jednou s někým milým, kdo nenosí těžkou zbroj a meč... Rokar ho moc kazí...
Bilkis Blight
NEaktivní

Další

Zpět na čajovna