Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » pon lis 29, 2010 10:22 pm

Molly: problémů spousta. furt něco. povzdychne si a poplácá ji po zadečku. aspoň že tady to jde hladce. napůl se ušklíbne a napůl usměje, zmáčkne jí trochu zadeček a políbí na ústa. a to s natrefila na toho pravýho - melu spolehlivě, jako boží mlýny. jenom o něco rychleji.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon lis 29, 2010 10:31 pm

Sam: +Opře se vedle něj o loket a vážně se na něj zadívá.+ O co jde, Same? Něco v práci...nebo co?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 29, 2010 10:38 pm

Molly: ty taky hned všechno poznáš, najádo! ňafne jí po oušku, načapanej. napadl sníh a protahujou se měření a přípravy stavby. ale to je jedno. pořád jsou různé otravné drobnosti... prosím, netahej je do postele. probereme to, až se třeba půjdeme projít, neb když teda budeš péct, když jinak nedáááš - olízne jí ouško a zapátrá ze zadečku v klíně, ale jen tak mazlivě a pro legraci :* :D . - a já ti budu mlet a užírat, jo?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon lis 29, 2010 10:47 pm

Sam: +Přejede mu nosem přes tvář.+ Chudáčku...hlavně, abys tam nezmrzl. Budu o tě pečovat jako o vlastního, vždycky, když se vrátíš. Teplý čajík, zahřát nohy...a celého Samíka :* ...+zasměje se jeho pátrání a ruku mu mezi stehny stiskne.+ Užírat můžeš, ale jenom trochu...jinak bych tě musela plácnout! +pohrozí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 29, 2010 11:03 pm

Molly: už se těším na zahřívání nohou... a ještě víc na zahřívání lože. culí se a když mu sevře dlaň stehny, přitalčí palcem a trošku ji tak štípně do prdeky :lol: :* . kdo by řekl, že máš tak násilnické sklony, najádo. to je furt plácáního... mě se modřiny hojí pomalu, né jako tobě... rejpne si :D .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon lis 29, 2010 11:12 pm

Sam: Násilnické sklony? Au! Neštípej! +cukne sebou.+ Copak jsem tě někdy plácla? Ale musíš uznat, že jestli sníš všechny mandle, tak marcipán si letos o vánocích budeš moct leda domyslet. + A pak se v ní probudí čertík :twisted: .+ O jakých modřinách to mluvíš? Nevzpomínám si...připomeň mi to...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 29, 2010 11:20 pm

Molly: štípnul ji jenom trošku, tak mazlivě, nemusí vyskakovat. ale jo, občase se pereš a škrábeš jako vzteklá lasice! chechtá se. jak bych ti to... no v kanceláři nad mým psacím stolem mám nástěnku... a na ní se vyjímá moc pěkný obrázek... možná tomu nebudeš věřit, ale jsi na něm ty, krásný šaty máš na sobě... výstřih velkej... vzadu... hladí a mačká ji zadeček, aby naznačil jak velký výstřih. a každýmu se ta fotka moc líbí a ptá se co je to za barevný film a jakou má citlivost... a jestli není moc do červena... vypráví a kdyby měla místo prdýlky těsto, bylo by už na pletení vánoček :lol: .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon lis 29, 2010 11:35 pm

Sam: +Nejdřív spokojeně nastavuje zadeček, ale když Sam postupně zkonkrétňuje popis fotografie a místa, kde je vyvěšena, vytřeští oči a začne se chovat opravdu jako vzteklá lasice. :twisted: + Cože?...Jak jsi mohl...? Vyvěsit...? +chce se od něj odtáhnout , pořádně ho poškrábat.+ To přece...!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 29, 2010 11:38 pm

Molly: pevně ji chytí rukama kolem lopatek a obejme i nohama kolem boků a chechtá se jako pominutej. chachahca! sama sis o to řekla! připomínka! neboj, najádo. tohle já střežím jako oko v hlavě, jen pro svou vlastní potěchu. no tááák! klid, kobylko splašená... nooo.... drží i pevně a uklidňuje skutečně jak plašící se kobylku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 30, 2010 3:38 pm

Sam: +Chvilku se ještě zmítá, ale Samův stisk je příliš pevný na to, aby mohla to hemžení provozovat nějak dlouho.+ To není vůbec k smíchu! +frflá jako malá holka.+ To smíš dělat jenom ty a dělaáš to nádherně..+zavrní si+...ale co když mě někdo pozná a bude to chtít taky zkoušet? +Zahraje na Samíkovu žárlivost.+ :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles