Kuchyně

Moderátor: Styx

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx » čtv lis 25, 2010 11:24 pm

U mne nic nového +pokrčí rameny+ Já vím, nestíhám teď moc. V práci jsem nebyla už několik dní, naštěstí to tam šlape i bez mého dohledu(myslí tím své oddělení;)) Ale teď jsme si našli jedna na druhou čas, tak můžeme pokecat +uculí se+ Co ten tvůj bratr?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv lis 25, 2010 11:46 pm

Usmeje sa na ňu, no po chvíli zvážnie. "Dá sa povedať, že si stále vymedzujeme hranice, takže sa stále kvôli niečomu hádame." povzdychne si. "Ale aj tak som rada, že ho tu mám. Je to už dlho, čo sme boli naposledy spolu takto dlho. Vy ste sa stretli, však?" opýta sa s úsmevom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv lis 25, 2010 11:49 pm

Z toho si nic nedělej, takhle to mezi sourozenci normálně chodí. Ono se to časem srovná. Plánuje být u tebe déle? +přikývne na její otázku+ Ano, už jsme se setkali na jedné párty.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát lis 26, 2010 12:22 am

Prikývne. "Asi áno, ale úprimne, vôbec netuším, čo spraví. Posledné dni sa mi zdá byť akýsi podráždený. Myslím, že sa mu tu moc nepáči." povzdychne si. Taktiež asi tuší prečo, no to je jeho vec. "Čo ty a Remus? Stále ste spolu?" upije si kávy a odkrojí vidličkou kúsok koláča.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob lis 27, 2010 9:09 pm

Podrážděný? +něco o něm už četla ve Věštci, ale nechce to pitvat+ Proč tedy zde zůstává, když se mu tady nelíbí... nemá kam jít? +pozvedne obočí+ Tak bychom mu to tady měli zpříjemnit, aby se mu tady zalíbilo +uculí se šibalsky a taky se pustí do dezertu+ S Remusem jsme přirozeně stále spolu +pohlédne na ni trochu podezíravě+ Proč bychom neměli být?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 12:39 am

"Myslím, že jemu by sa nepáčilo nikde." pokrčí ramená. "Vážne? A čo myslíš, že by ho mohlo potešiť?" šibalsky sa usmeje. "Nie, tým som samozrejme nemyslela nič. Len sa pýtam. Keď sme sa už tak dlho nevideli, no a pred tým bol váš vzťah torchu....napätý." dodá mierne a zas si radšej odpije kávy.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon lis 29, 2010 7:48 pm

No já nevím... co kdybychom mu dohodili nějakou ženskou? +uchichtne se+ Napjatý byl, to máš pravdu, ale to bylo ještě v době, když prasklo tamto... no to s tím Asherem +poslední slova řekne potichu, jako by se jí o tom nechtělo mluvit+ Vyříkali jsme si to a dnes už je všechno v pořádku. Každý vztah je potřeba trochu okořenit, aby nezevšedněl +zasměje se+ A co ty... koukáš po nějakém muži jako po potencionálním příteli? +mrkne na ni+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 8:27 pm

Chvíľu, akoby nad tým uvažovala. "To je ťažké..." povie zamyslene. "...keď sa v tomto moc ovplyvňovať nenechá." Potom sa však trošku uškrnie a zatvári sa, akoby vedela niečo tajné. "Navyše, mám taký pocit, že si už niekoho vybral." žmurkne na Styx.
"Tak to som veľmi rada, že si šťastná." úprimne sa usmeje. "A že to tak berieš. Je fakt, že aj z malej nevery sa zrejme dá vyťažiť." pokrčí ramená. (keďže sa držím časovej osy...) "Ja? Nie." zakrúti hlavou. "Rada by som si dala od mužov na chvíľu pauzu a venovala sa sebe."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon lis 29, 2010 10:17 pm

Který chlap si taky nechá kecat do vztahů, že? +zasměje se+ Aléé... tak on už si vybral? Tak v tom případě se divím, proč se mu tady nelíbí +uculuje se+ Ano, máš pravdu. Ta nevěra mi otevřela oči hned v několika bodech. I když to teď bude znít ošklivě - k něčemu byla. Ále... +mávne rukou+ Heh, myslíš, že to vydržíš bez mužů? +rozesměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 10:45 pm

Len pokrúti hlavou, akože to Styx nemôže pochopiť. "Nemyslím, že je to otázka nejakého vzťahu, on sa proste.....bojí." stíchne. Už toho povedala viac než dosť.
Tiež sa rozosmeje. "Snáď si o mne nemyslíš, že som nejaká sexuálna dračica?" uškrnie sa. "Keď bude treba, nemám s tým problém." zatvári sa sebavedomo. (ak, ako len kecá...)
Naposledy upravil Memory dne sob pro 04, 2010 11:32 am, celkově upraveno 1
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx