Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 1:02 am

Byron píše:Rebecca: Díky. +vezme si pití+ No jo, ale ona chtěla držet celibát! +práskne to na ni+ Dobře, dobře už mlčím. Taky vám přijdou ty dudy tak otravný, nesnáším dudy. A haggis. Ale miluju tequilu. +a na důkaz ji vypije na ex a zase si naleje+

No a? Jestli si dobře vzpomínám, tak jsi mi sám říkal, že nemáme myslet fut na sex. Rýpne si s úsměvem. Obracet proti lidem jejich vlastní slova ji děsně baví. No irský rytmy jsou mi trochu bližší, ale jde to. Ovšem tequillu miluju taky. Kývne souhlasně a následuje jeho příkladu.

Wenai: nemáš zač. Mrkne na ni. Ještě by tě tu nakonec vydražili. Uculí se. No abych pravdu řekla, ani nevím. Už jsem ho nějakou dobu neviděla. Jak jsem byla v té nemocnici...a tak. A zmlkne, protože tohle je přece tajem:D Ale určitě se má dobře. Mám ho od tebe pozdravovat, až ho uvidím? Koukne na ni, na tváři pečlivě neutrální výraz.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob lis 06, 2010 1:05 am

Asher píše:To nic, chérie, nějak se s tím vyrovnám. Usměje se na ni a pohladí ji po zádech. Ty jsi horší jak já, mon ami. Zašeptá a pobaveně na něj koukne. Takhle zlobit hostitelku. Blýskne mu v očích. Že to říká zrovna on, hračička:P

Memory: Děkuji, jistě vaší nabídky využijem. Usměje se na ni. Zahrne do toho automaticky i Man a J-C.

*koukne po něm* tak o tom nepochybuju...*a jen zakroutí hlavou nad oběma*

Memory píše:Man: Tiež pozrie na dýku a potom blýskne po Man sprisahaneckým pohľadom. "Ok, dám ti vedieť." kútiky jej však pobavene cukajú, takže je jasné, že to nemyslí vážne.

Mem: kdykoliv...trochu to pročistíme..a hned bude..klid...*vyznamně se podívá na J-C, že začne od těch zlobivých chlapců* a lochneska je taky doma?*cuknou jí koutky, jak slyší o tom jezeru*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod fatamorgana » sob lis 06, 2010 1:05 am

Tony: ale tak... střídavě oblačno. ale teď jsem docela spokojená. tady. legrační je, že abych potkla naše, musím někam na večírek a abych potkala tebe, tak nejspíš do baru. a teď jsem zrovna na suchu. ukáže prázdnou skleničku. ale ty vypadáš líp, než posledně... nejsi tak bledý. řekneš mi, co se stalo? moc teď pracuju a cestuju a nestíhám místní drby.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 1:05 am

+Kouká na ni jakoby byla docela tupá, jak parní varhany+ Veskutečnosti má raději provazi a od revoluce v omělích hmotách taky lepící pásko +bezostyšně vyzrazuje takovéhle věci na Spikea, ale osobě vlastně pořád zarytě mlčí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob lis 06, 2010 1:09 am

Mem. No však říkám... americký pivo sou chcanky starý selky +chopí se skleničky+ Jenže starýho psa novejm kouskům nenaučích. Mě stačilo že jsem se musel z výživný, lidský, chutný krve přeorientovat na nechutnou zvířecí. Člověka prostě míchá furtž žrát jen koťata +koukne po kotěti co jí dala Neferet, ale pak se mu pohled stočí na číšníka. Trochu přimhouří oči a sjíždí ho stejným pohledem jakým občas sjede nějakou dámu když si myslí že ho dotyčná vidí jen koutkem oka. Jinak by to nebyla taková zábava+ A co konkrétně myslíš lásko? Jako kdo s kym spí? Nebo co?
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 1:09 am

Asher: Prikývne s úsmevom, akože je to samozrejmosť. A ani jemu sa teda nedíva do očí, pre istotu.

Gabriel: Trochu zneistí. "Naozaj? A prezradíte mi to?" opýta sa opatrne. Tým, že je tu toľko ľudí, nerozornala by vlkodlaka od upíra, takže ju ani neprekvapí, že Gabriela považovala za obyčajného človeka, aj keď ním nie je.

J-C: Keď trošku ustúpi, konečne nájde stratenú rovnaváhu. "Nie, nie." okamžite zdvihne zrak, ale zastaví ho niekde na jeho nose. "Nechápte ma zle, som len o čosi viac opatrnejšia. Sám najlepšie viete, aké všelijaká fámy o vás kolujú. Nechcela som vás tým uraziť."

Tony: "Samozrejme, dobre sa bavte."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 1:11 am

Aha... +zdá se, že nad tím uvažuje+ Fajn, tak řetězy to nebudou. +zamumlá, když si tak spojí jeho výraz s jeho vyzrazováním a převaluje v rukách řetízek+ Je tak... +chtěla říct chladný, když jí chladí ještě trošku do dlaně, ale pak se zarazí a zamrká+ Jde o materiál? +zeptá se+ Kov?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 1:11 am

Rebecca: To je pravda, ale zase nemyslet na něj vůbec... Héj! Ty mě jen tak požďuchuješ, co? +směje se+ No teda. +chytne ji kolem ramen+ Tequila nás zbližuje nemůžem se tomu bránit. +mrkne na ni naoko vážně+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 1:14 am

Rebecca: +kýve hlavou jako, že ho má pozdravovat a kouká do sklenice+ Dražba, ale to zní zajímavě. +usměje se+ Víte co? Já si zajdu do zahrady na silnější cigáro. +šlohne Byronovi krabičku s hulením+ Pokud najdu zahradu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob lis 06, 2010 1:16 am

stojí u baru, popíjí skotskou a sleduje Memory, jestli je pořád ještě tak zaneprázdněná
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Loch house