Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 12:02 am

Bill: +vezme ho kolem ramen+ No víš, Bille, zrovna jsem se snažil Wenai rozmluvit to, že vstoupí do celibátu. Tak co myslíš? Kterýcho chlapa bys jí vybral tady z těch přítomných.
Byron
Člověk

Příspěvekod Gabriel » sob lis 06, 2010 12:03 am

Memory píše:Gabriel: Vezme si od neho darček. "Ďakujem." nakukne dnu a usmeje sa. "Zdá sa, že vy ste odborník." Je si istá, že vie ak sa má absinth piť, no môže to byť zábava. "Rada sa nechám poučiť." odloží krabicu zatiaľ stranou.

Memory: Tuší, že určitě ví, jak se má absinth pít, ale nezabrání mu to v tom, aby jí to předvedl. Nevím jestli odborník, ale tak trochu...do toho dělám. Cuknou mu koutky.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob lis 06, 2010 12:04 am

Nesmrtelný: "Pane" říkám pouze jedinému člověku. A to jenom někdy. Mám radši, když mohu lidi oslovovat jejich křestními jmény. Takže máte smůlu +zavtipkuje s úsměvem+ Takže vaše tělo se udržuje na stejné úrovni, přestože ho namáháte, možná i huntujete? Tak to zní zajímavé. Vás asi neskolí civilizační nemoci, že ne? +usměje se+ Rebecca? Co jste s ní měl? +smích+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob lis 06, 2010 12:05 am

Sam: No dobře! Sváděla jsem...jednoho...au! nekousej mě!...+a šeptá+ trenky s beruškama beru, hlavně, když si je nebudeš dávat na hlavu! A to ti to tak vadilo? To svádění, myslím?+ A strčí mu do pusy chlebíček, aby se nečílil a nemohl kousat..taky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 12:05 am

+Pohrává si ze sklenkou. Vytáhne si z kapsi tubičku prášků, dva si vezme, spolkne a zapije alkoholem. Smrtící kombinace, doslova kdyby byl člověk+ Asi +zarazí se, ošije, jak uvažuje očem že to zrovna tady mluví+ ani nevím +připustí+ Já jsem upír, takže jsem už víděl takovího ledacos +zamrká+ Co já? +upřímně nechápe nač se ho Neferet ptá+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 06, 2010 12:07 am

Mem: Dlužím vám omluvu za to své chování, když jste se mi snažila pomoct a já vaši pomoc odmítl +pousměje se+ Tehdy jsem nevěřil vašim schopnostem.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Asher » sob lis 06, 2010 12:08 am

Memory: Ani on nezůstává pozadu, faktem ovšem je, že mezi tolika lidmi se vrátila trocha jeho staré nejistoty. Memory, rád vás zase vidím. Vypadáte úžasně. Jeho hlas není tak dobrý jako J-C, ale snaží se:P

(mě asi brzo iebne, už nevím kdo jsem :D )
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 12:09 am

+sleduje Angelovo počínání, ale nic neříká, i když se jí to nelíbí+ Aha tak. +hlesne a pokývá hlavou+ No... +ošije se+ ... jestli máš nějakou... zvláštní zálibu. +vezme to víc diplomaticky, když slyší že hrajou něco pomalejšího, rozhlédne se, jestli nenajde někoho s kým by mohla tančit, kdyby Angel nechtěl+ Asi by sis nechtěl zatančit co? +dělá takový roztomilý psí očka+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 12:10 am

Proplétá se davem až se probojuje k baru, kde si hned nalije oblíbeného Jacka a spokojeně pozoruje ten šrumec.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob lis 06, 2010 12:11 am

Molly: ty bys mě vůbec nedovolila se chránit před úpalem! a svádění se mi líbilo. ale proč teď zapíráš a děláš ze sebe světici? já jsem svedenej rád!
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Loch house