Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Byron » pát lis 05, 2010 11:39 pm

+chytne záchvat smíchu až z toho vybrindá tu tequilu+ No to si ze mě děláš srandu, ne? To bys už nebyla ty! No ták, zvládneš tu půlku. +culí se a šťouchá do ní+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 05, 2010 11:42 pm

Ne! Zapomeň na to. A připal dámě. +strčí si do pusy cigáro+ Musím se už zklidnit, mám na to leta.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát lis 05, 2010 11:42 pm

Amon: co mě nezabije, tpo mě zmrzačí. jo, dám si, dík. když vidím ty účinky, neodolám. stejně jsem se spíš dnes rozhodl společensky sedět, než tančit.
a co vy a tanec - koukám, že vaše dámy by si s tancem dala říct.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Neferet » pát lis 05, 2010 11:42 pm

Neřekla bych, že mě fascinují. +což asi neni pravda, protože provází pohledem dalšího číšníka+ Jen se často nestane, že bych viděla chlapa v sukni. +pokrčí nakonec rameny+ V... +podívá se na něj a překvapeně zamrká, než se nad tím zamyslí+ Asi nenadchli, ale nějakou chvíli by mě asi trochu zaujali. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela. +upije ze sklenky+ To nějací muži nosí? +zeptá se nakonec+ Jo... +pokývá hlavou a chvilku vypadá tak nějak smutně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Byron » pát lis 05, 2010 11:44 pm

Jasně, babi a kde máš pletení. +pořád se uculuje ale připálí jí+ Pojď si zahrát kulečník, jestli se teda s tou artritidou ohneš.
Byron
Člověk

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 05, 2010 11:44 pm

Styx: Pravda, navždy mi nemůžete říkat pane, ale můžete mi říkat Pane +řekne s jistým důrazem na druhé "pane" aby bylo jasné že je to myšlenu ve smyslu něčí Pán. Trochu se mu pobavením zableskne v očích+ Byl to jen vtip. Veskutečnosti jsou moje játra v lepším stavu než kohokoliv jiného v téhle místnosti +už se přesvědčil že je tu jen málo obstinentů+ a navždy takové budou +ucucne vína+ V jaké jsem forma vám asi nejlépe vypoví Rebecca +kývne směrem zmiňovaná upírka+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Tirage » pát lis 05, 2010 11:45 pm

Fab: nevím, asi rychle. zkusí pár poskoků s rukama za zády a vyhazuje kolena nahoru. poprosíme, je ať zahrajiu něco romantičtějšího, ne? nějakej ploužák... na dudy...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Memory » pát lis 05, 2010 11:45 pm

Spike: (však práve;)) Chvíľu vyjavene pozerá na sáčok a zvažuje, či ten darček prijať alebo nie. Ani na chvíľu nezapochybuje o tom, čo to je. No napokon si ho predsa len vezme. "Ďakujem, niekedy sa to môže hodiť." uškrnie sa.

Bill: To svetielko v jeho očiach jej neujde. A dobre vie, že aj jej v očiach niečo zasvietilo. "Neskôr." prikývne s úsmevom a keď sa Bill kdesi stratí, v duchu si začne nadávať. Neistým pohľadom sa rozhliadne naokolo, či ich náhodou nevidel André. Tento večer sa začína pekne vyvýjať.

Nesmrtelný: "Keďže moja cesta do práce trvá asi tak desať sekúnd, mohla by som to čítať aj celý život. Myslím, že tlmočenie mi bude jednoznačne vyhovovať najlepšie."

Man: "Ahoj, som moc rada, že si prišla....ehm...že ste prišli." bíjme ju a pozrie na J-C aj Ashera, na ktorého sa usmeje. Do očí sa im samozrejme nedíva.

J-C: "Veľmi rada vás poznávam." podá mu ruku. "Na vaších predstaveniach som bola už niekoľkokrát, ale nikdy sme žiaľ nemali tú česť."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát lis 05, 2010 11:46 pm

Isamun píše:Molly: já poznám leguána od stonožky! ale na nákkup klidně můžeme. koupím ti něco s beruškama. a třezalku proti nervozitě. a nekopukej už těm chlapům pod sukně! zavrčí žárlivě a štípne ji do zadečku.

Styx: já slíbil, že to na Molly neřeknu, že sváděla pastevce na zcestí.

Sam: Já nekoukám!+ plácne ho přes ruku, aby jí neštípal.+ Jenom trošku....A co jako s beruškama? Šátek? Nebo boty? +Štít je už plný a Moll uzobává z ukořistěné krmě.+ A jestli řekneš ještě něco o pastevcích, budu tě muset kousnout!Zatančíme si taky?

Styx: Já nikoho nesváděla! To jsou pusté pomluvy!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 05, 2010 11:49 pm

Já? Já ti vytřu zrak, sleduj. +chytne tágo a je najednou děsně sexy, jak se tam nahne nad stůl a rozš´touchne koule+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house