Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Byron » pát lis 05, 2010 11:32 pm

+drží se těsně za ní+ Ty vole, víc lidí nesehnali? +rozhlíží se kolem+ Nalij mi taky tequilu, velkou. Když už jsi mě sem vytáhla, tak bych z toho chtěl něco mít.
Byron
Člověk

Příspěvekod Memory » pát lis 05, 2010 11:33 pm

Angel: Odhadol to správne, že nechápe, čo tým myslí. "Iste, dobre sa bavte." s úsmevom, ale keď odíde tak len nechápavo pokrčí ramená.

Becca: "Ďakujem. Tento štýl sa mi vždy veľmi páčil." spokojne sa rozhliadne. "To veľmi rada niekedy prídem." nadšene prikývne.

Gabriel: Prekvapí ju, keď sa jej dotkne, ale nepokúsi sa uhnúť. Úľavne si však oddýchne, že nie je upír. "Tak za takých okolností súhlasím." a ako dôkaz ši ho lepšie prezrie. Jeho oči ju pri tom úpútajú. "Radšej sa pozerám ľuďom do očí. Väčšinou ich vďaka tomu môžem lepšie odhadnúť." usmeje sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát lis 05, 2010 11:34 pm

(Amon - jo, znaj, letmo, dávno.)

Amon: tak zkušenst... hm. a nemíchat - no, to ste mě uklidnil. zkouší pohledem zjistit, zda má Amon vnitřnosti z nerezu, nebo z čeho :lol: .

Molly: aby vám to zděšení vydrželo. nevypadáte na to. culí se.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Styx » pát lis 05, 2010 11:36 pm

Nesmrtelný: Tak přece vám nebudu pořád říkat pane +zasměje se+ Tak tohle je nevýhoda dlouhověkosti, že se vám vzhledem k létům zničí tělo více, než obyčejnému člověku za normální lidský život +uzná jeho důvody, proč nechce pít a vezme si s poděkováním od něj sklenku+ Zajímalo by mne, jak vypadá vaše tělo. Jestli opotřebovaně - promiňte za ten výraz, ale po tolika letech by se nebylo ani čemu divit - anebo se jeho stárnutí zastavilo s vašim věkem, na který vypadáte +prohlíží si ho se zájmem+

Isamun: +nevěřícne na něj kouká+ Co se tam vlastně dělo? +je zvědavá, co to tam ta molly vyváděla, ale nevěří, že něco nepřístojného+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát lis 05, 2010 11:36 pm

Morfeus: No jasně, nejsou doporučený divočejší společenský tance a hlavně skákání. +zašklebí se+ Chcete taky? +on by se obětovat a načepoval mu pivčo+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Angel » pát lis 05, 2010 11:36 pm

+Na jednohubky koukne, zalituje že není člověk, upadne do deprse (skoro) a přestane si jich všímat+ To tě muži v sukních vážně tak fascinují? +zamumlá+ A co muži v korzetu, podvazcíh a punčocháčích? Taky by tě tak nadchli? +netváří se nijak, jeho hlas nezní nijak a oči má sklopené k tekutině ve sklence+ Hmm rok?
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 05, 2010 11:37 pm

Asi ne. +naleje jim rozhlídne se+ Nespala jsem ani s půlkou z nich. A víš proč? Protože půlka z nich jsou ženský. +koukne na něj+ Přemýšlím nad tím, že s tím skončím s těma známostma na jednu noc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát lis 05, 2010 11:38 pm

Memory: *dojdou k Mem* ahoj...*usměje se a obejme ji* tak jsme konečně taky dorazili...*šlehne pohledem po J-C* dovol mi, aby ti představila Jean-Claudea, majitele Slastí...J-C, tohle je Memory, o které jsem ti vyprávěla...*zamyslí se*s Asherem se znáte, že...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Fabien » pát lis 05, 2010 11:39 pm

Tir: +Na stole ukořistí nějakého toho panáčka, kopne ho do sebe a táhne Tir na parket.+ Tak tedy vzhůru! Jak se na to tancuje?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pát lis 05, 2010 11:39 pm

Molly: já poznám leguána od stonožky! ale na nákkup klidně můžeme. koupím ti něco s beruškama. a třezalku proti nervozitě. a nekopukej už těm chlapům pod sukně! zavrčí žárlivě a štípne ji do zadečku.

Styx: já slíbil, že to na Molly neřeknu, že sváděla pastevce na zcestí.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Loch house