Obývací pokoj

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon čer 01, 2009 5:03 pm

No já nevim, já zatím neměla čas se nudit. Bude mi teprve stodvacet, což je v upířím měřítku něco jako školní věk. Pobaveně se zasměje. Znám upíry staré i přes tisíce let a řeknu ti, že s těmi není žádná sranda a pohádat se s ním bys určitě nechtěl. Zajímavá? Skepticky se ušklíbne. Dřív jsem byla obyčejná čarodějka z jedné z nejstarších tureckých kouzelnických rodin, žijící v područí despotického otce. Dělala jsem všechno proto, abych ho vytočila a on byl nucen mě vyhodit. Bohužel jsem ho podcenila a místo, aby mě vyhnal mě chtěl výhodně provdat. Zamračí se při té vzpomínce. A tak jsem utekla a při toulání a opíjení se po Istanbulských nejazpadlejších putykách si mě vyhlédl. Merlin ví proč se rozhodl zrovna pro mě, protože já to za těch sto let ještě nepochopila. Dokončí rezignovaně a pokrčí rameny.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 6:39 pm

Regulus: No popravdě, on to o nás ještě skoro nikdo neví, zatím to tajíme. Ví to jedině Syrianka +otočí se k ní a usměje se+ s naší společnou kamarádkou Narciskou. Holky mě v tom moc podporují a dlužno říct, že díky nim jsme my dva spolu. +koukne lišácky na Reguluse+ To ony dvě mě přesvědčily, abych přijala tvé pozvání na čaj. +uculí se zase na Syrianu+ No a možná, že si někdo všiml na té akci, že patříme k sobě, ale spíš ne, protože nebyl čas, každý byl rád, že je s tím svým živý a zdravý a ostatní si nevšímal. +přitulí se k Regulusovi a políbí ho+ Ale nám to nevadí, stejně se to už brzo v Zemi hříchů roznese.

Becca: Moc zajímavý příběh a přestože je smutný, byl k něčemu dobrý, že tě osud vehnal do Lestatovy náruče. A ty se divíš, proč si vybral právě tebe? Takové krásné ženě, jako jsi ty, přece nedokáže odolat nikdo +usměje se na ni+ Jste překrásný pár. Stejně by mne ale zajímalo, jestli jsi šťastna, že jsi upír.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon čer 01, 2009 7:06 pm

To se neboj, tady se to roznese rychlostí blesku. Zasměje se. No jo, osud si s náma občas pěkně pohraje a nám nezbyde, než zatnout zuby a vydržet. Šťastná? No jsem šťastná, že jsem s Lestatem. Mimochodem, to mu neříkejte, už tak je nesnesitelně namyšlený. Pousměje se. Možná kdybych měla možnost si to znovu rozmyslet, hodně dlouho bych zvažovala všechna pro a proti. Tenkrát jsem spoustu věcí nedomyslela. Jako třeba to, že miluju slunce a teplo. Nebo mi vůbec nedošlo, že už se nenajím svého oblíbeného jídla. Pokrčí rameny. Jsou to ale většinou jen takovéhle drobnosti, takže ano, myslím, že jsem šťastná, že jsem to co jsem. Na slunce dokonce občas můžu, tak to není tak hrozný a navíc mám spoustu skvělých schopností. Rošťácky se uculí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 01, 2009 8:40 pm

Styx, jenom to na nás všechno nehaž. Já za vás dva vůbec zodpovědná nejsem °koukne na ně ° i když jsem ráda, že jste spolu.

Beccy, ale s rodiči se stýkáš ne? Něco takového jsem zaslechla?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon čer 01, 2009 10:18 pm

Jo čas od času navštívím matku a svoje sourozence.Otce raději ne, protože bych se nemusela ovládnout a toho starýho pavouka bych zakousla. Doslova. Ucedí studeně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 01, 2009 10:35 pm

Aha promin, já sem tě nechtěla nějak urazit, nebo naštvat °omluvně se na ni usměje° víš co? já ti donesu ještě pití ju?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte čer 02, 2009 1:10 am

Syr, to si jen myslíš +uculí se+
Becco, smim se zeptat, kolik let je tvým rodičům? +užasle+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte čer 02, 2009 11:22 am

Syr, v pohodě, to já jen když si na otce vzpomenu, tak se hned vytočím. Omluvně se usměje.

Styx, no my jsme poměrně dost dlouhověká rodina. Otci táhne na stoosmdesát. Mě s matkou splodil v šedesáti letech, chlívák jeden. Ušklíbne se. A mamka je o dvacetpět let mladší než on. A co jsem slyšela, s jednou ze svých mnoha otrokyň mi prý nedávno splodil dalšího mého sourozence. Potřese hlavou, jako by to nedokázala strávit. Takže tolik moje úžasná rodina. Nevím ale čím to je, že se dožíváme tak vysokýho věku. U mě to není nic nepochopitelného, ale můžu ti odpřísáhnout, že já jsem jediná upírka v rodině. Uchechtne se. Taková černá ovce.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte čer 02, 2009 11:32 am

°zůstane na Beccu vyjeveně hledět° co? taková dlouhověkost °zamyslí se° to se fakt jen tak často nevidí... °je z toho celkem mimo°
A jak mamka strávila že jsi upírka? a Lestata? Teda jestli se ti o tom nechce bavit, tak můžeme klidně změnit téma.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte čer 02, 2009 2:56 pm

Ale docela v pohodě, mamka je normální. Zato otec se málem zbláznil. Jednak proto, že je z těch, kdo považují upíry za něco míň, než jsou kouzelníci a za druhé je podle něj Lestat jen mudla. Byl by, kdyby zůstal člověkem, ale zas na druhou stranu byl a stále je francouzský šlechtic s obrovským majetkem. Pokrčí rameny. Ale otci se člověk nikdy nezavděčí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům