Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 9:03 pm

Tak to se budu těšit. +řekne, ale neni poznat jeslti se skutečně těší nebo jestli to řekla jen tak+ Tak pokud je ti to fuk... +pokrčí rameny, ale zamrzí jí ten fakt, že mu je to fuk, sice by mu to nerada vyprávěla, ale kdyby se zeptal, řekla by mu to+ Možná to byl někdo z Věštce. +navrhne a zamračeně se nad tím zamyslí, poslouchá na co se Creagan ptá a tváří se jakoby jí trošku boleli zuby, jak se snaží zadržet smích nebo se nemračit, kor když se zeptá na LoScars, je si jistá, že Angela to nepotěšilo ani trochu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 9:26 pm

Nef: +přimhouří oči+ Co se zase uraženě mračíš? +zeptá se, jelikož se mu zdá že Neferet zase snaží skrát nějakou emoci+

Creagan: +Pozvedne obočí+ Jako že bych byl já barman? +moc se mu ta představa nezamlouvá+ Něco takovího zavání poctivnou prací a to je něco co mi upřímně moc pod nos nejde. Nejsem už dávno člověk, nýbrž upír. Stvoření noci, tamnota, zla ne nějakej pingl v putyce +do budoucna by se nad tím ale mohl zamyslet+

Angel: Tak o nás psali každou chvilku +skoro mu zaskočí ten blivajz co si namíchal jak slyší to o dokonalém páru+ Co to je kurva za hovadinu?! +dožaduje se odpovědi na Angelovi, jakoby to byl právě on kdo Nef a sabe neminoval+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 9:31 pm

+Zasmuší se, tedy pokud to vůbec ještě jde+ To je ta... věc s LOScarem +zamumlá a napije se vody aby získal čas vymyslet nějakou adekvátní odpověď+ Věř mi Spikeu že jsem oto nestál a deleko víc by mě potěšilo tam vidět tvoje jméno +mluví tak upřímně že mu snad uvěří i blond upír. Otočí se na Creagana+

Creagan: Nečekal jsem to a vůbec nechápu jak mohli zrovna o mě říct že bych mohl být z někým v ideálním páru. Myslím že je to napadlo jen proto že mě neznají +krátce se odmlčí+ Vaše žena byla nominována na... ehm... cudnou miss pokud se nemílím. Je to tak? +zní velmi zdvořila, zároveň se tak snaží nenápadně odvést pozornost od něj z Neferet.+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 9:37 pm

Creagan - Spike: A kdo říká, že tam máš pracovat? Můžeš ten bar jen vlastnit ne? Najmeš si lidi na práci. vysvětluje klidně.

Creagan - Angel: Pochopil, že se zmínil o něčem, o čem asi neměl mluvit, tak se rád chopí záchraného lana Ano, byla. Ale asi je to tím, že jsme tu skoro čtvrt roku nebyli a i když už tu jsme, tak se chováme oba slušně a nemáme potřebu své city dávat naveřejnosti. Takže se může lidem zdát, že je má žena asexuální. Mohu vám s radostí oznámit, že tomu tak není. upije čaje.

Eillen - Nef: Omluvně na ní kouká, že nevěděli, že by tak nevinný dotaz mohl vyvolat takovou reakci. Nějak neví, co za jiné téma nadhodit, aby ani jednoho z upírů neurazila a doufá, že jí Nef nějak pomůže.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 9:51 pm

Já se nemračim. +odporuje, ale zároveň s tím se zamračí+ Náhodou by ti to jako barmanovi mohlo slušet. +stočí téma trošku jinam, aby odvedla pozornost od svýho trošku zamyšlenýho výrazu, kor když slyší Angelovu odpověď, něco podobného čekala, ale i tak se cítí tak nějak divně+

Eil: +podívá se na ni a lehce se usměje, aby věděla, že se na ni tak omluvně nemusí koukat+ A co malej? +zeptá se+ Máte nějaký zprávy?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 9:57 pm

Nef: +přejede jí dvěma prsty po vráskáchg na čele a výmluvne jí poklepe prstem na špičku nosu+ Jo to vidim jak se nemračíš paní Dokonalo-bručounová +nemůže si pomoc aby to nepoužil proti ní+ Nemíním ti věřit +obrátí se na Angela+ že tě to nepotěšilo. Nebo počkej... věřím. Neferet není Buffy že? +rozlobilo ho to natolik že vytáhl i tohle citlivé téma+

Creagan: +Dlouze si měří Angela než se uráčí obrátit pozrnst k němu a k tématu co probírají+ Jo to by možná šlo. Vždycky sem uměl líp vydávat příkazy než je plnit +připustí+ Taky by mohli zaměstananci dostat uniformy +zamyslí se nad tím. Má rád uniformy+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 10:02 pm

+Zabolí ho řeči o Buffy, ale nedá to nasobě znát nijak víc než tím že jeho hlas přejde do plochého a neutrálního+ Věř si čemu chceš Williame +odpoví+ Nelžu ti. Ty to moc dobře víš a jenom se tu musí mermomocně předvádět.

Creagan: +odloží sklenku, trochu se uvolní, takže si i pohodlněji sedne+ Já myslím že cudnost není jen o sexuální zdrženlivosti. Je to něco co ženy vyzařuje +podívá se dlouze na Neferet+ Je to spíše něco co souvisí s čistotou duše +dál se na Neferet dívá, jakoby právě u ní to něco našel+ Nenabádejte Spikea aby si založil bar, ještě to udělá a mě pak zůstane na rku +mírně mu cuknou koutky, takže to asi myslí trochu jako vtip+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 10:06 pm

Eil - Nef: Michael jen kvete. Stal se pravým rytířem. Rozhodl se, že jeho neteř Valerie nikam nepůjde, aniž by on o tom věděl a dělá ji doprovod. Právě kvůli ní odmítl s námi jet. úplně se rozzáří, když si vzpomene na prcka No a včera se ozvala Margarita, Creaganova sestra, že si prý ten rošťák rozbil obě kolena, když skákal z kopce, aby Valerii dohonil.

Creg - Spike: Nech si to projít hlavou. Mít vlastní podnik je někdy zábava. Tady holky by to mohli potvrdit, že dámy? naráží samozřejmě na tu jejich vodní scénu.

Creg - Angel: Máte pravdu, nejde jen o sexuální stránku. Ale ona se ta definice cudnosti dá špatně vyjádřit. pronese zamyšleně. Tak já už s tím barem přestanu. rozesměje se.

Eil - Angel: Když ho poslouchá, jak mluví o cudnosti a čistot duše, je úplně unešená. To jste řekl krásně. Najednou pro mě ta nominace má větší význam.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 10:17 pm

Spike: +pousměje se, když jí poklepe prstem na špičku nosu+ Jen jsem se zamyslela. +vysvětlí spíš tiše, nepatrně sebou trhne, když mluví o Buffy, ale nijak to nekomentuje, jen se chopí čaje a začne upíjet+

Angel: +když mluví o tom jak vnímá cudnost a přitom se na ni dívá, usměje se na něj, tak nějak měkce, něžně+

Eil: +zasměje se+ Takže ho to pořád nepřešlo? +usmívá se+ A co ta Valerie? Co říká na jeho péči?

Creg: No samozřejmě. +zasměje se+ Takhle jsem se dlouho nevyřádila. +zazubí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 10:22 pm

+Chvilku pozoruje Angela který se zdá se nechce k hádce o páru a o Buffy vracet a bude si stá zatvrzele zasvím+ Tak to nedělej, to škodí mozku a dělá to vrásky +poradí jí ne uplně zvesela+ Hele tady nám raší hotovej básník. Ale vlastně co se divím. Nikdo není větší odborník na cudnost, čitotu, nevinost a pannenství jako Angelus. Vždyť to bylo to co si celé roky hledal a ničil.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na čajovna