Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Memory » pát říj 29, 2010 10:30 pm

Nesmrtelný: Urobí otočku a zas sa mu vráti do náruče. Zaujato naňho chvíľu pozerá. "Nie, ani nie." povie vážne, no po chvíli jej začnú cukať kútiky úst. "Som si istá, že za tie roky už ľudí a ich zvedavosť dobre poznáte." žmurkne naňho. "Kto by nechcel..." pokrčí ramená. "Ale predpokladám, že mne by ste nejaké z tých svojich neprezradili?" spýtavo naňho pozrie.
Naposledy upravil Memory dne pát říj 29, 2010 10:43 pm, celkově upraveno 1
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát říj 29, 2010 10:32 pm

Ares píše:A tvůj verdikt? zeptá se s úsměvem. Jen tam tak stojí a se zalíbením pozoruje její pohyby, její vlníci boky. Tuším bych tě měl nechat častěji opít, hezky se na tebe dívá, když se takhle odvážeš.

°Přvlní se k němu blíž, opře se o něj zády a jeho ruce si ovine kolem pasu. Dál se hezky kroutí do rytmu° Že čerstvá přímo ze zdroje je vždycky lepší °svěřímu šeptem jakoby to bylo něco nemravného° Hmm to nebude problém. Piju docela dost °usměje se na něj přes rameno°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 29, 2010 10:35 pm

Memory: +Mírně přikývne+ Hlavní je ale u lidí touha po moci. S té také mnohá zvědavost vychází, protože vědění je největší moc. Můžete mít atomové zbraně, ale když nevíte jak je používat jsou vám k ničemu +zdá se jakoby se nad tím musel hluboce zamyslet, nebo spíše jakoby na něco vzpomínal+ Vlastně jich nemám tak moc. Jen to jedno největší, proč jsem tím čím jsem. Ale můžete se zkusit ptát... +nabádá ji+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Kristián » pát říj 29, 2010 10:39 pm

Bea: Asi máte pravdu. +Ešte chvíľu zamyslene hľadí tým smerom, kým sa znovu otočí k Bei. Uškrnie sa.+ Musím sa priznať, že ani ja nie som ktovieaký tanečník. No predpokladal som, že sa vám tu nechce celý večer len sedieť. +Usmeje sa. Je mu sympatické, že ani Bea sa v tancovaní veľmi nevyžíva.+ To budem veľmi rád. +ešte stále ju drží za ruku, tak jej palcom zľahka prejde po hánkach.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx » pát říj 29, 2010 10:46 pm

Remus: Člověk se přece učí celý život. Nikdy nemůže říct, že už všechno umí +uculí se+ Ts, to si piš, že to nezní zle. Máš privilégium, nikomu zásadně nedávám soukromé hodiny. V ničem +zdůrazní+ Ale až ti bude líp. Teď by sis asi moc nevyskakoval +položí si hlavu na jeho hruď a zavře oči a jen se tak pomalu kolébají+ Nejsi unavený? +zeptá se tiše+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát říj 29, 2010 10:47 pm

Nesmrtelný: "Myslím, že túto vlastnosť veľmi zobecňujete. Nie každý túži po moci." musí s ním nesúhlasiť. "I keď túžba po informáciách má s tým veľa spoločného." napokon prikývne. Takže ťažko povedať, aký presne má k tejto téme postoj. Potuteľne sa usmeje. "No tak schválne, prečo ste tým, čím ste?" skúsi to.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát říj 29, 2010 10:53 pm

Kris: Při tom nejde o to kdo je jaký tanečník...+kouká trošku posmutněle chvilku na parket+ De o to, že jsou si dva blízko...že si chcou být blízko. +koukne na něho trošku zamyšleně, a že to bolí..+ Tancuju ráda, v soukromí. +rači uhne tím pohledem rentgenovým+
Vy...+sleduje jeho packu, ale pak potřepe hlavou a rychle se zhluboka nadechne, protože se jí z něho zase motá hlava+ Takže...+rozhlíží se, ale nějak nevidí nikoho, kdo by se s někým nebavil, nebo netancoval+ co třebáá...+a taky se jí od něho moc nechce no..tak tam jen tak bezradně kouká a doufá v záchranu z hůry+

(Co sou to hánky?)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát říj 29, 2010 10:56 pm

Lana: Sevře ji kolem pasu, přizpůsobí se jejím pohybům. Není to vůbec těžké, takový typ tance mu rozhodně vyhovuje nejvíc, obzvlášť když se Lana zadečkem při každém zhoupnutí otře o jeho kalhoty. Když k němu otočí tvář, jednou rukou si ji podrží a na rty jí vtiskne jeden vášnivý polibek. Když budeš takhle pokračovat, dlouho tu nezůstaneme. Naráží na Laniny pohyby.
Ares
Bůh

Příspěvekod Asher » pát říj 29, 2010 11:04 pm

Manori: No ano, J-C nemluví jen tak do vzduchu. Zavrní jí do ouška a jak se zakloní, přejede jí rukou po hrdle až na dekolt a přitiskne k té voňavé hebké kůži rty, zlehka se dotýká pokožky a jazykem polaská divoce pulzující místečko. To by byla hotová svatokrádež...tohle zničit. Zašeptá jí přesně do rtů, když se narovná docela, oči se mu třpytí jak drahokamy a jeho moc se silněji vzedme kolem něj a oba je zahalí do své chladivé náruče.

(už bych byla rozpuštěná v kaluži na zemi :D :Q )
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 29, 2010 11:05 pm

Memory: Cožpak ale znát funkci lidského srdce, neznamená také že ho dokážete zastavit? +zeptá se+ Pravda dokáže to i ten co jí nezná, ale vy jako lékařka to dokážete udělat tak že to nikdo nepozná +pouští se do další debaty. Opravdu je na něm znát že je řečník z povolání+ Jenže to je právě to co nevím +připomene jí+ A proč jsem takovým mužem jakým jsem? Možná jsem se s takovou osobností narodil, možná mi zformovali věky mého života, nebo uvnitř nejsem takoví jaký vypadám +prudce jí otočí, takže jí k sobě zády a ona má ruce překřížené na prsou+ Možná jsem velmi zlí muž +řekne tiše, ale s pobavením v hlase. Zase jí pustí+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre