Obývací pokoj

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx » ned kvě 31, 2009 5:36 pm

Becca: +zasměje se na Beccy vtipné poznámce+ Až ho poznáš, uvidíš sama, proč tak zářím +uculí se+ Ale já myslela, že vám to s Lestatem skvěle klape. Aspoň na večírku u mne mi to tak připadalo +říká trochu s obavou, když vycítí smutek v jejím hlase+ Vy jste pozvaní k Emmě? Taky jsem u ní nedávno byla, je to skvělá holka a úžasná kamarádka.
Syriana: Tys mi taky neodpověděla na mou otázku, co ty a Charlie. +koukne nenápadně na ni+ Sama bys přece nemusela být, zdá se mi, že tě má Charlie moc rád. A promiń, jestli ti je toto téma nepříjemné.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 31, 2009 5:39 pm

Charlieho mám ráda, ale tolik let jsme spolu žili v poměru bratr a sestra, že je pro mě nepředstavitelné, aby to bylo jinak. Prostě já ho nemůžu milovat, i když on by asi chtěl něco víc než jen tenhle náš vztah °pokrčí rameny° No Viktor je sice často pryč, a hrozně mi chybí, ale naštěstí mám skvělé kamarádky °mrkne na ně a zakecá co řekla před tím°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned kvě 31, 2009 5:46 pm

Tak ono to klape jen mě občas dohání k šílenství tou svou arogancí a sebejistotou. Ani za ty stovky let nezapoměl, že je francouzský šlechtic, takže občas je fakt na ránu. Ušklíbne se. Ovšem je fakt, že si asi nemáme co vyčítat. Prostě někdy takříkajíc lítaj chlupy a někdy jsme jako ten nejideálnější upíří pár na světě a přilehlým vesmíru. Pobaveně.
Nic nemůže být ideální navždy, že? Zvlášť pokud to "navždy" je myšleno opravdu velmi dlouhodobě.

Syr to chápu. Jak tam není něco víc, nemá cenu lámat to přes koleno nebo čekat, že se to změní. Protože nezmění...
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 31, 2009 5:48 pm

no jo šlechtic se prostě nezapře °uculí se°
Mě to mrzí, ale prostě to nejde, hrozně mě bolí, že se tím asi trápí. Ale měl by se stím vyrovnat. Navíc já ho tady nedržím násilím. Může kdykoliv svobodně odejít. Asi jsem trochu i sobec, ale jsem ráda, že je tu...
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 31, 2009 6:03 pm

Becca: Vás dva tedy obdivuji, že se i po tolika letech... +ušklíbne se+ ... máte pořád rádi. Kolik let už to vlastně je? +zvědavě+ Mně se ta jeho arogance a sebejistota moc líbila, okouzlil mě s ní, ale asi máš pravdu, po určité době by mi to taky začalo vadit. +uchechtne se+
Syr: Pochopila jsem to zcela jasně a už tě tím nebudu trápit. +usměje se na ni+ Ale tebe obdivuji zase v tom, že se dokážeš tak vyrovnat s tím, že svého přítele nevidíš třeba i celé měsíce. To já bych bez Reguluse nemohla být snad ani jeden den +zasněně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 31, 2009 6:05 pm

Styx ono je to hodně těžké, ale když jsme spolu tak to stojí za to. Teda aspoň já si to pak užívám... Ale no chybí mi. Moc...
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 31, 2009 6:14 pm

+obejme ji a hladí po vlasech+ Moc bych ti přála, abys lásku prožívala intenzivně každý den. Proč jen se Viktor musí courat po světě? Ale neboj se, jednou ho to přestane bavit a usadí se. Podívej se na Reguluse, dvacet let, nebo kolik, se taky toulal po světě, aby se nakonec vrátil do rodné země. Každého to táhne domů. +utěšuje ji+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 31, 2009 6:18 pm

Já nevím °zavrtí hlavou° je to jeho práce, a asi mu přináší uspokojení. Já vím že se zase vrátí. Proto neztrácím dobrou náladu °usměje se° A dvacet let bych to nevydržela
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 31, 2009 6:25 pm

+zasměje se+ No snad to dvacet let nebude trvat, to by byly promarněné roky, ale láska dělá divy +chce ji potěšit+ A jak často chodí domů?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned kvě 31, 2009 6:28 pm

No vzhledem k normálnímu lidskýmu věku je to hodně. Jsme spolu už skoro sto let. Usměje se. A mě táhne na stodvacet. Ušklíbne se. No to jo, to on umí být zatraceně okouzlující, když chce. Nakonec, mě okouzlil natolik, že mi ani nevadilo, když ze mě udělal to, co jsem. Pousměje se.

Syr, tak to sis s Victorem moc nepolepšila viď? Gabriel byl taky furt v trapu. Soucitně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům