Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kancelář

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 1:14 pm

+očividně nechce dokončit myšlenku týkající se jeho, takže ho do toho ani nenutí, zatím+ Popravdě... nevim. +zakroutí hlavou+ Vim jen to, že kdybych se nenarodila a nezdědila jisté schopnosti a s tim spojený to zatracený postavení, tak by matka neprovedla ten zatracenej rituál a byla by ještě naživu. Stejně tak otec a sestra by se mnou mluvila. Neobviňovala by mě, že jsem je zabila a já bych si to nevyčítala. +odpoví klidně, i když jí ta vzpomínka pořád bolí+ Nemyslím, že je to správné, ale připadá mi, že se tak děje. +řekne upřímě+ Jo to mi dneska taky došlo.... +trošku se usměje+ Jen si pořád nejsem jistá, jestli jsem tu sukni neměla tý ženský raději hodit nahlavu. +zamumlá nad krátkostí sukně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 1:35 pm

+Neví vůbec očem to Neferet mluví, ale není ten typ co by vyzvídal, takže jen mlčky přikyvuje+ Taky si myslím že to tak je +musí souhlasit. Má stím své skušenosti+ Nelíbí se ti? +opravdu se zoufala snažín konverzovat+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 2:00 pm

Ale ne... +zatváří se jako by tomu byl opak+ ... je docela pěkná, až na to... +vstane a rozevře kabát, takže Angel může vidět kostkovanou minisukni takže neferetiny dlouhý nahý nohy a taky pupík, jak má svázanou košili pod prsama, venku opravdu byl hic+ ...že je na můj vkus trošku krátká. +no jo holka, když se ohne, tak je hezky vidět zadek, ale to už nepředvádí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 2:05 pm

+Ještě že neměl v puse čokoládu jinak by se asi zadusil+ Tak si šla po venku? +zeptá se opatrně, ale žárlivost je z jeho hlasu přeci jen znát. Trochu se ošije protože ho napadají všelijaké myšlenky na které zrovna teď není doba, protože byl rozhodnutý si depresit ještě tak týden+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 2:11 pm

+podívá se na sebe+ Ehmn... která varianta je lepší? Sukně nebo tvoje boxerky? +zeptá se pomalu a opatrně+ Vypadali jako kraťasy. +brání se s lehkým nevinným úsměvem a sundá si kabát, který si přehodí přes křeslo, ale co čert nechtěl, vypadne jí z kapsy mobil+ Sakra. +zamručí a ohne se pro něj, nějak jí nedochází, že tak má Angel skvělej výhled na její zadek a dokonce se zdá, že si pořídila tanga+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 2:22 pm

+Poznámku nad tím co si myslí o chození v jeho šatech si nechá prosebe. Nechce aby si oněm myslela že je divnej když dbá na svoje oblečení+ No bezva... +zamumlá tiše. Nakloní se trochu dopředu a stranou aby měl na její pozadí ten nejlepší výhled. Možná je mrzout, ale i on se rád pokochá pohledem na Neferet+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 2:35 pm

Říkal si něco? +zeptá se, když se konečně narovná i s mobilem v ruce, který bezepčně uloží prozměnu do vnitřní kapsy u kabátu, aby už nevypadl+ Jak říkam, asi jsem jí tu sukni měla hodit hned na hlavu... +pokračuje v přemýšlení+ ...zdá se mi, že je vážně moc krátká. Ani ohnout se nemůžu, aby mi hned někdo nekoukal na zadek. +usměje se, nemyslí to zle, je jasné, že je ráda, že jí očumuje zadek, kdyby ho totiž neočumoval, tak by se mu nelíbil+ Mimo to mě ukecala i na další věci... některý lidi maj fakt talent prodat všechno všem. +zakroutí nad tím hlavou, zatímco obejde stůl a drze se nakýbluje Angelovi na klín+ Chutnala ti ta čokoláda? Nebyla jsem si jistá, kterou mam vzít. +změní téma+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 2:42 pm

+Při její poznámce se zase stáhne a přestane ji okukovat+ Obchodnický talent... +zamumlá, protože taky co jiného by řekl+ Co ještě jiného? +zeptá se. Trochu se napne když se Neferet drze usadí na jeho klíně, ale neříká nic, naopak jí obejme rukama kolem pasu+ Stejně její chuť pořádně necítím. Je jen sladká +pokrčí trochu rameny. Když u jí tak má na klíně bez rozpaků jí zajede rukoud sukni, kde prakticky okamžitě na hladkém stehně nahmatá dva drobné stroupky vedle sebe které nemůžou být nic jiného než pozůstatky po kousnutí+ Co to je?
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 2:55 pm

No takový komplet, kterej spíš odkrejvá než zakrejvá. Tvrdila, že je to na spaní... +trošku nakrabatí čelo+ Většinou krajky a nějaká průhledná látka, ale docela příjmená na omak. +zamyslí se, když jí nevyhodí z jeho klína, když byla tak drzá, tak se k němu trošku přitulí+ Ehmn... +skousne si ret, když nahmatá Spikeovo kousnutí+ Když ti řeknu, že jsem se řízla při holení, tak mi to asi neuvěříš, co. +zatváří se tak nějak ztraceně a omluvně zároveň+ Hlavně se nerozčiluj... +poprosí ho měkce, jakoby se skutečně bála, že na ni začne křičet+ Byla to více méně nehoda... nedorozumění... +skousne si ret, neví jak to Angelovi naservírovat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 3:05 pm

+Nakaboní čelo+ Ty se neholíš +podotkne docela zbytečně+ Je to od Spikea? +položí ten zásadní dotaz docela klidně, což je možná nebezpečnější než kdyby se rozčílil+ Kousnutí není nehoda +vytáhne ruku a položí ji na stůl, kde jí nechá jen tak ležet+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion