Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Angel » úte říj 26, 2010 11:46 pm

+S nelibostí pozoruje co Neferet dělá, včetně toho jak se zakucká. Nezamlouvá se mu jak ji kazí. Od doby co je zná začala sprostě nadávat a dělat neslušná gesta, teď navím i začíná kouřit a jistě bude brzy i pít+ Nebudu ti to zakazovat, ale ničíš si svoje plíce +varuje jí. Pustí její ruku, zakloní se, takže se opře o polstrovanou sedačku a složí ruce na prsou+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 11:48 pm

+Pozoruje jí jako učitel svého žáka, jen když se zakucká trochu sebou trhne, ale hned se ušklíbne. Zvláště když vidí že jí to vlastně chutná+ Ne lásko, tohle +ukáže na cigaretu co drží+ je dobrý, tohle +ukáže na tu co Angel zhasil v popelníku+ je hnus +opravuje jí a poučuje+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 11:52 pm

Jean-Claude: Sjede ho podobným pohledem, ale nevinně se netváří ani v nejmenším. Je prostě zvyklý nic nezastírat. Hrozný zvyk.
Man: Ručku, kterou ho pohladila jí "uloví" a vtiskne jí lehký polibek do dlaně. Pořád ji ale drží a zlehka přejíždí palcem po hebké kůži na zápěstí. Tak to vidíš, lištičko... Ani prostý upír nemá soukromí ani ve svých myšlenkách. Potřese hlavou a zatváří se tak tragicky, že by mu to jeden i uvěřil. Pokud by ho neznal:P

(mě se už dávno rozprchly a každá si dělá co chce:D je to možná vidět:D A to si ani nečtu glosovaný povídky:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 26, 2010 11:53 pm

Memory: Já vše víše jmenované vyskoušel, ale nezachutnalo mi to natolik abych tomu věnoval svůj volný čas +podotkne lehce+ Chcete mě tu vprostřed davu svlékat? +ptás e se šibalským jiskřením v očích, ale požád se jen lehce usmívá a hlasmá tichý a kladný+ Nu proč by ne... +vytáhne košli na boku z kalhoty a vykasá jí, ovšem jen tak aby byla vidět dlouhé, strupem pokratá rána táhnoucí se od zadu do předu po celém jeho boku. Přestože nazačátku byla na šití, teď vypadá víc jako povrchové škrábnutí třeba od drátu+ Bylo to vážnější. Víc mě obtěžuje ten vyražený zub.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » stř říj 27, 2010 12:00 am

Nesmrteľný: "To bude asi choroba z povolania." pokrčí ramená a zatvári sa ako nevinnosť sama. Aj keď vie, ako to vyzerá, keď si pred ňou Nesmrtelný začne vyhŕňať košeľu, musí sa šibalsky poumiať. Pozorne si prezrie ranu, dotke sa jej prstami. "Zdá sa, že je to naozaj len povrchové." skonštatuje napokon. "Už som vám chcela vynadať, že ste s tým neprišiel." žmurkne naňho. "Tak zub, hovoríte?" zamyslí sa. "To zrovna nie je moja špecializácia, ale ak prídete zajtra k Mungovi, môžeme skúsiť niečo vymyslieť. Prípadne by som pozrela, či na to Molly nemá nejaký elixír."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 12:03 am

+nelíbí se jí, že jí Angel pustil ruku a naštvaně se odtáhl+ Timhle plíce, pitim játra, smaženym žaludek.... +pokrčí lehce rameny+ Kdybych měla zůstat naprosto zdravá musela bych se někam zavřít a doufat, že nemam vrozenou nějakou nemoc. +zdá se, že si se svym zdravim dvakrát hlavu neláme+ Stejně v tom nevidim rozdíl. +pokrčí rameny a znovu potáhne, tentokrát se jí povede i tolik nezakuckat+ Oboje smrdí. +uculí se+ Aspoň jednomu kouření se můžu naučit a nikomu neublížit. +vypadne z ní, když si uvědomí jak to mohlo vyznít, trochu zrudne a chce mu cigaretu vrátit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » stř říj 27, 2010 12:06 am

Memory: Říkal jsem vám to +připomene jí a košli si zase začne zatrkávat do kalhot+ Byl jsem už zraněný mnohem a mnohem více. Smrtelně zraněný +dodá aby bylo jasné jak to myslí+ Přesto jsem bohužel pořád zde +zhluboka se napije, takže vypije celou sklenku, tedy si musí obědnat další+ Nazačátku to bylo na šití, což by nebylo moc dobré kdybyste udělala. Jediné čeho byste tím docílila by bylo že by mi to celé zhnisalo. Se zubem také není třeba nic dělat. Už dorůstá nový +trochu omluvně se pousměje+ S dovolením vám to tady na veřejnosti ukazovat nebudu. Jedna věc je ukázat trochu kůže a druhů otevírat si tu na někoho pusu +má podivné řazení toho co je mravné a co ne+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Manori » stř říj 27, 2010 12:06 am

Asher píše:Jean-Claude: Sjede ho podobným pohledem, ale nevinně se netváří ani v nejmenším. Je prostě zvyklý nic nezastírat. Hrozný zvyk.
Man: Ručku, kterou ho pohladila jí "uloví" a vtiskne jí lehký polibek do dlaně. Pořád ji ale drží a zlehka přejíždí palcem po hebké kůži na zápěstí. Tak to vidíš, lištičko... Ani prostý upír nemá soukromí ani ve svých myšlenkách. Potřese hlavou a zatváří se tak tragicky, že by mu to jeden i uvěřil. Pokud by ho neznal:P

(mě se už dávno rozprchly a každá si dělá co chce:D je to možná vidět:D A to si ani nečtu glosovaný povídky:D)

*ruku mu nechá..tep se mu v pravidelném rytmu opírá o bříško palce* Hm...to je tragédie...*přikývne* ale jen pokud je to pouhý prostý upír...*dodá s úsměvem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř říj 27, 2010 12:09 am

Man: no a co jiného? *šeptne jí, ale hlas, který ji sklouzne po páteři mluví o něčem jiném*

Asher:*zavrtí hlavou* proč mám pocit, že pokaždé, když mi vrátíš pohled, je to jako bych se díval do zrcadla na své zhýralejší já? *zatváří se, jako by nevěděl, co to zhýralost je*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 12:09 am

Zavřít? To vůbec není špatný nápad +zamumlá prosebe. Dál sedí s rukama složenýma na prsou, prostě není na projevi náklonosti na veřejnosti. Trochu se ošije, protože ani jemu neujde dvojsmyslnost jejího prohlášení, ovšem nemá co by na to řekl, protože spíše minule on "ublížil" jí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre