Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 11:08 pm

To už si říkal svalovče +podtokne bestarostným hlasem. Vážně si asi něčeho šlehl že ho Angel nevyvádí z konceptu tak jako obvikle+ Já bych řek že si naše družk a milenka +taky to vypadá že se nad tím zamýšlí+ Nebo asi taky naše partnerka jak se to těď říká. Hmmm? +tázavě se na ni obrátí+ Vážně si nechceš zapálit? +zase jí přistrčí cigaretu pod nos, protože má asi potřebu jí spůsobit rakovinu plic+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod André Bourson » úte říj 26, 2010 11:09 pm

+sedí u baru , pootočen bokem a zpoza skleničky pozoruje Memory, která je v obležení svých přátel. Nechce ji rušit, počká si, až bude sama+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Angel » úte říj 26, 2010 11:10 pm

Když nás tak mermomocně chceš předtavit, tak představ +oklepe popel s cigarety kterou stejně jen tak drží v ruce aby něco držel+ Ale vstávat nebudu +dodá mrzutě+ Říkal, ale neudělal. Kdybych se to pokusil zdrhal by si jako malá holka, protože se bojíš vody +on má dnes vážně rejpavou+ Já nevím co jsme +zamumlá k Neferet polohlasně+ Asi to co říká Spike. Milenci.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 11:10 pm

Ano, něco hodně soukromého... Velmi výstižné. Zablýskne mu v očích. Pozvedne obočí. To jsem tak průhledný? Měl bych víc trénovat. Potřese hlavou, jakoby byl sám sebou velice zklamaný.

(bože Man, ty dneska teda perlíš:D se tu zas dusím, s hlavou na stole:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 26, 2010 11:14 pm

Memory: +posadí se, když si sedá automaticky položí ruku na ne zcela zhojený bok+ Já zůstanu u své malinové šťávi +ukáže jí skleničku kterou si sebou přinesl+ Pro dnešek alespoň. Stejně v poslední době piji víc alkoholu než je zdrávo. Každopádně +pozvedne sklenku+ připíjím na vaší krásu +usměje se a upije+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Ares » úte říj 26, 2010 11:17 pm

Všimne si Lanu, nepatrně se ušklíbne a zamíří k ní tak, aby si ho hned nevšimla. Proč tak sama, krásko? šeptne jí do ucha a dvěma prsty jí pohladí po zádech.
Ares
Bůh

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 11:20 pm

Ty máš zase dneska náladu. +zamumlá si spíš pro sebe a trochu se o něj opře, stále mu přejíždějíc palcem po hraně dlaně, jak jí svírá ruku+ Hmnnn. +zamyslí se nad tím, nakonec to nechá bejt a usměje se na Spikea+ Vážně ne. +zakroutí hlavou, když jí přistrčí cigaretu+ I když... zkusit to můžu. +rozmyslí si to nakonec+ Přinejhoršim mi bude špatně. +podívá se na cigaretu, kterou jí Spike nabízí, nějak se nemůže rozhoupat si jí vzít+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte říj 26, 2010 11:20 pm

+dopije poslední sklenku a zvedne se k odchodu. Všimne si najednou Remuse, kráčejícího po schodišti dolů. Vyjde mu vstříc, kdyby si ji náhodou nevšiml a bedlivě ho pozoruje. Když se setkají, chvíli mu hledí zkoumavě do tváře+ Och, Remusi +řekne tiše a obejme ho kolem pasu, nedbá na lidi kolem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte říj 26, 2010 11:21 pm

Nesmrtelný: "V tom pití alkoholu by som si mala tuším z vás zobrať príklad." uškrnie sa, no pripije si s ním svojou sklenkou skotské. Neunikne jej , ako sa chytil za bol. Pozrie naňho spýtavým pohľadom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte říj 26, 2010 11:27 pm

Hmm +zamručí nad jejím komentářem. Co má taky říct jiného než mručet+ To snad hergot nemyslíš vážně?! +zavrčí na Spikea+ Domluvili jsme se že jí od takovích věci budeme držet dál +demonstrativně udusí svojí cigaretu+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre