Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 8:29 pm

Becca: No ani ne, ale kašlu na to. +mávne rukou+ Hej, tady je to dobrý. Stylový. I když jsem čekala víc koster.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte říj 26, 2010 8:29 pm

+André se u baru setká pohledem s Memory a usměje se na ni a zamrká. Rozhodnut, že si ji později vyhledá, s lahví skotské se pak vrátí ke stolku za Styx a rozleje whisku do skleniček+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 26, 2010 8:31 pm

Jednu vodku s džusem. objedná si u barmana a rozhlíží se kole sebe.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 8:35 pm

+S pozvednutým obočím pozoruje její zadek, práská přitom bubliny a myslí na nemravné věci. Odtrhne pohled od Neferet a ulpí jím na všech těch krasavicích co už posedávají u baru. Má sice pravidlo nesahat, ale koukat smí+ Co takle si sednout lásko +popadne jí kolem pasu a přistrčí k nejbližšímu stolku aby se tam vešli všichni tři. Sedne si a čeká až se doplouží druhý upír+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 26, 2010 8:36 pm

+lapne od Andrého, který se neráčil mu taky nalít, láhev skotské a naplní si sklenku. Předpokládá, že je to kuřácký bar, tak vytáhne doutník a bafá tam všem pod nosem tím smradem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Angel » úte říj 26, 2010 8:37 pm

+Netváří se nijak nadšeně že tu je, ale tak aby to nikdo moc neviděl sjede pohledem přítomné dámy. KDe si myslí že si žen nevšímá, tak se moc mílí+ Co takhle jí pořád nesekýrovat? +navrhne nevrlím tonem Spikeovi, ale vzápětí jí taky začne nakazovat+ Posuň se dozadu +donutí Neferet si sednou tak že kolem nich bude muset protahovat aby se dostala kamkoliv a sedne si+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 26, 2010 8:38 pm

jakmile ucítí známou vůni doutníků otočí hlavu tím směrem a zadívá se na Tonyho. Úsměvem mu dá najevo pozdrav a taktéž si zapálí. Teď už tam "bafají" dva.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » úte říj 26, 2010 8:39 pm

yohannka píše:Bea: áá dívej, už se to tu schází +kývne kolem+
jo tak bytovej architekt! sakra.. a to mám zařízenej barák a pokoje! +chichotá se+ Sylvin Phil? jooo.. tamten +matně si vzpomene asi jí o něm povídala+ mmm že by to byl mafiáán? +šeptá zamyšleně+

yohannka: jako sršni na pivo...+přikývne+ žééé, já už mám taky všechno hotový. zajímalo by mě co ho donutilo dojít sem - je to mudla. +šeptne jí+ Mhmm tamtéééén! Byl sladkej, už sem ho hrozně dlouho neviděla...

+nakrčí ret a objedná si zmrzlinu, kýbl, a bez debat, tak dostane kýbl s dvěma lžícema a nabídne yohannce+ dáš si? +nacpe si do pusy kus zmrzliny, že zaúpí bolestí+

jason: ty budou spíš červený, ne? +okukuje mu krk+ takže..teď ste chodící reklama? +musí se mile usmát, na jasona se ani nedá mračit, tak se rači natočí tak, aby byla k druhé půlce baru zády+

+všechny nově příchozí známý samozřejmě zdraví+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte říj 26, 2010 8:40 pm

Wenai: Jo to je, ale nic jinýho jsem od Jean-Clauda ani nečekala. No koster tu moc není, to máš pravdu. Zasměje se. Ale ty to zachraňuješ. Mrkne na ni. A myslím, že určitě přijde, tak mu můžeš zkusit víc koster navrhnout. Uculí se pobaveně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte říj 26, 2010 8:44 pm

Bea: tak to zněho nenáápadně vytáhni a dej mi vědět! +chichotá se+ nojoo tys byla dycky na mafiány. to si piš, že si dám! +zabodne tam lžícu a hezky z ní zmrzku olizuje+ vidělas ty sedačky tam, ty musijou být pohodlnýýý... +víme na co..+ někdy si sem budu muset s někým vyrazit! jako.. jako.. s někým.. chááápeš +válet se po sedačkách+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre