Kuchyň

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Kuchyň

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 22, 2009 10:31 am

To víš, když nemám žádnou jinu práci °pokrčí ramenama° ještě jsem pořád nic nesehnala, tak se starám o domácnost, a i když to na Charliem není vidět, on sám sní dva pekáče. Což sama nechápu.
°jak koťata vlítnou do kuchyně málem ju porázijou° á jé, žrací komando °uculí se a jde do spíže kde vezme dvě šunky s kostí.° Tak pro káždého jedna a dá jim ju tam do kouta. No to bude teda svinčík.
°pak si vzpomene na Yohannku, umyje si ruce a nebere jí pořádnou porci a šoupne to před ni°
Dobrou chuť ti přeji
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát kvě 22, 2009 1:23 pm

a... ty neděláš pro Amona něco? +mám v tom zmatek, ale dycky sem si myslela že jo+ na ty dvě potvůrky pozor, oni se tak milounce koukají že by jim dal člověk cokoliv +směje se a zaňufá k talířku+ úžasně to voní, ježiš já mám hlad... tak dobrou chuť +popřeje rychle a ještě rychleji se do jídla pustí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 22, 2009 1:58 pm

No já vlastně ani nevím jestli ti to můžu říct, ale řekněme, že jsem tak nějak spící buńka, ok?
°taky si nabere, ale zeleninových a s chutí se do toho pustí°
Jo dobrou chuť °koťata jenom spokojeně mlaskají a pomňoukávají°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 22, 2009 2:02 pm

°Vejde do baráku, shodí batoh ze zad a nechá ho za dveřma a pak jde po čichu až do kuchyně a něco si přitom píská°
Á dobrou chuť mé dámy °trochu teatrálně se ukloní°
My se ještě neznáme madam °přejde k Yohannce a klekne si vedle ní a z kytice co přinesl Syr, vytáhne jednu fialku a dá jí ju za ucho°
Já sem Charlie °a líbne ju na tvář, a hned se otočí k Syr°
Sem ti něco přinesl, to sem ale hodnej co? °a mává tam s tou kyticou°
A co tu tady tak krásně voní? °nečeká na odpověď a začne šmejdit po kuchyni°
Á lasagne °veme si celý pekáč a s chutí se do něho pustí°
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 22, 2009 2:04 pm

Yohannka: no vidíš ho? Co sem ti říkala, nevím jestli bude lepší živit Sun a Moona nebo Charlieho °koukne na něj, jak to do sebe láduje°

Charlie: no jsi naprosto úžasné °zasměje se a veme kytku a dá ju do vázy na okně°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát kvě 22, 2009 6:37 pm

+spokojeně baští+ máš to fakt výborný
+a pak zírá na charlieho+ ahoj. já jsem.. yohannka.. jééé děkuju! +za tu kytičku za ucho. A jak uvidí, že si vzal celej pekáč a pustil se do toho tak se začne smát+ to snad není možný, kdybych se takhle vrhla na jídlo já, tak je ze mě brzo kulička! +a koťata zbystřijou, hned k němu přiběhnou a začnou mu okusovat nohavice+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 25, 2009 10:13 am

Yohannko já to taky nechápu, jak tak může jest. Je to děs, normálně mu závidím...
Charlie, mám pro tebe překvapení, které přinesla Yohannka, tohle jsou Sun a Moon... °ukáže na koťátka, které ho oňufávají°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon kvě 25, 2009 10:18 am

Dámy, když byste se přetahovali s drakama zjistily byste, že pořádný přísun jídla je velmi důležitý a navíc, mě prostě chutná °uculí se a něco ho strašně zalechtá na nohách°
No co to.... Nazdar miciny, no vy ste krásní... °sleze za nima pod stůl a hraje si snima jak malé dítě, Sun se mu drápe za krk.°
Počkej, já dojím a půjdem se proběhnout ven.. °sundá ju a ona se tak na něho pěkně dívá, až mu skoro aj rozumí°
Slečno nemohla ste mi udělat větší radost. °přihopsne k Yohannce a pořádně pevně ju obejme° A ty taky °líbne Syr na tvář° a rychle se pak pustí do pekáče a vyloženě ho luxuje
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod yohannka » pon kvě 25, 2009 5:48 pm

já mu spíš závidím! Já bych pořád něco jedla, achjo...
to jsem ráda že koťátka sklidily takovej úspěch +směje se když vidí jak si s charliem rozumijou+ musí se trošku vycvičit, jinak si budou hrozně dovolovat
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 26, 2009 8:51 am

S: Neboj, on to zvládne, měla bys vidět, jak si ho omotala Nicci kolem prstu °směje se°
CH: Nech si toho, nikdo si mě neomotal, já ji jenom zbožňuji, tak proč bych pro ni neudělal co jí na očkách vidím hm???
S: Vidíš to? O tom přesně mluvím...
CH: Zvířeno, šupem ven, nebo tu bude svinčík jak v maštale °a mizijou radši na zahradu° Jo a Yohannko, rád sem vás poznal °věnuje jí pokřivený sladký úsměv°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům