Sklep - pracovna

Navštivte Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Sklep - pracovna

Příspěvekod Severus Snape » čtv zář 09, 2010 8:52 am

Nesmíš, má drahá, srovnávat draky s lidmi. Jsou to jen zvířata. A mimochodem když jsem mluvil o množství semenné tekutiny - dvacet pět litrů na jedno varle a ty má drak obvykle dvě *ušklíbne se*

Tak to bych rozhodně neměl *zamračí se* Za koho mě máš?! Za nějakého šarlatánského mastičkáře?! Víš, jak těžké bylo tohle získat! Je to uříznuté z živého draka. Mimochodem právě z toho, kterého chtěla ta čarodějka uspokojit. Smůla, že zatímco žral ty tři, byl tak nepozorný *ošklivě se mnohoznažně usměje*

Ale jestli si myslíš, že tohle je to nejzajímavější a nejcennější *povýšeně si odfrkne a pak s ezačne vytahovat* Tak schválně, co řekneš na tohle! *složitě zmáčkne zadní stěnu kabinetu a z tajné přihrádky vyndá zkumavku velkou jako lidský prst plnou něčeho, co vypadá jako tekuté stříbro* Jestlipak aspoň tušíš, co je tohle? *ušklíbne se a ukáže jí lahvičku, do ruky jí ji však nepůjčí*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » čtv zář 09, 2010 11:44 pm

+“kdo jsi a co jsi udělal se Snapem?“- chce se jí říct, když se dnes už podruhé cukne při oslovení „má drahá“, tohle není jen tak, buď se Snape opičí po Luciusovi, anebo ji chce omámit sladkými řečičkami a pak ve sklepení zabít, rozčtvrtit a naložit do lihu jako studijní materiál. Třetí možnost není+ No ták... Severusíí... +zamrká na něj svůdně, i když tuší, že její snažení by spíš vzrušilo třaskavého skvorejše, než Snapea+ Všechno má svou cenu. Řekni si, na kolik si ceníš špetku toho afrodisiaka. Záleží mi na tom. Teda... pokud to má vůbec nějaké účinky +zkusí to malinkatou lstí+ Tohleto? +prohlédne si zkumavku, kterou Snape svírá v prstech+ To může být jedině nějaká tvoje pěkně zvrácená vzpomínka, když ji nedáš z ruky +ohrne rty+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 10, 2010 1:02 am

(mě to nedá já si tipnu! buď je to krev z jednorožce nebo rozpuštěnej mozkomor :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » pát zář 10, 2010 5:15 pm

(Slečno Wenai, nečekal bych od vás takovýto bystrý úsudek, nemile jste mne překvapila)

*sjede ji pohledem, že je div, že jí to nepodpálilo hábit* Jestli to jediné, co máš v té své hlavince je sex, tak kde jsou dveře víš, vlastně ani nevím, proč jsem z tebou ztrácel čas *zasyčí a tajuplnou lahvičku schová zpátky do jejího úkrytu a přtom si mumlá něco o tom, že lidi dneska nemají k přesnému a náročnému umění lektvarů patřičný respekt*
Neexistuje nic, čím bys mne mohla přesvědčit. A to, že to nemá absolutně žádný účinek, tak tím si buď jistá. Jsou to jen hloupé pověry, kterých se drží sexuchtivé slepice a impotentní chudáci. Patříš snad k nim?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 12:03 pm

+lest se povedla dokonale, vymámila z něj, co chtěla+ Tobě se opravdu nedá nic veřit. Zapomněla jsem, s kým mám tu čest +k tomu, jak ji lhal o těch účincích+ Pak se nediv, že vtipkuji, když jsi takový suchar +ohrne lehce otráveně rtíky+ Fáájn, už budu vážná a důstojná, když se ti to líbí víc +to bude ale nuda+ Pověrám nevěřím. Stejně jako ty nejsi impotentní chudák... +ví o tom své+ já nejsem slepice. Sexuchtivá jo, ale ne sexuchtivá slepice +cuknou jí koutky, vážně nemůže za to, že nedokáže být tak suchopárná, jako její protějšek+ Dobře... dobře... tak se budeme bavit na profesionální úrovni +povzdechne si a kývne bradou k lahvičce, kterou si Snape strká někam+ Jedná se o krev jednorožce, že ano? (dík, Wenai;)) Není to náhodou velice vzácná ingredience?

(hej, Severusi, na Orlíku je oslava, přijď ;))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » sob zář 11, 2010 6:46 pm

*úkosem na ni podezřívavě pohlédne* Možná *protáhne pomalu a složí si ruce na prsou*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 7:56 pm

+odvrátí se od dračího penisu, přestal ji zajímat a konečně se věnuje jen Snapeovi+ Možná? Takže ano +přeloží si jeho vlastní slovník do angličtiny+ A? +pozvedne obočí+ Z nějakého důvodu jsi mi to ukázal, že? +Na Snapea se musí pomalu, to už jí došlo+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » pon zář 13, 2010 8:30 am

Možná *utrousí* Proč bych ale měl svoje záměry vysvětlovat zrovna tobě? *dodá kousavě a zavře vitrínu* Chtěla jsi vidět moji laboratoř, no tak jsi ji viděla. Zvědavost...hm...ukojena?*ušklíbne se*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » úte zář 14, 2010 7:23 pm

+protočí panenky+ Proč zrovna mně? Protože z nějakého zatím neznámého důvodu jsi mi prozradil, co nosíš po kapsách. A ty nikdy nic neděláš jen tak +opatrně, Styx, na něj se musí opatrně+ Nejsem ukojena. Jsem zvědavá na tu alchymistickou dílnu, ve které se prý písek přetavuje ve zlato, ale zatím jsem viděla jen jedno dračí péro, které nemá ani žádné kouzelné účinky +zkusí to na jeho ego+ Vždycky jsem byla přesvědčena, že ty máš to nejlepší.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 26, 2010 5:25 pm

(Snape na mně úúplně zapomněl:))
Styx