Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Fabien » úte zář 21, 2010 8:09 pm

Sam: +Ušklíbne se při dotazu na dudlík a sjede pohledem na Tiragina ňadra, aby Sam pochopil.+ Každý máme něco..ehm...zralý muži..+a musí se pootočit, aby nebylo vidět, že se chechtá.+ A jestli mi tu ještě dneska někdo řekne králíčku, tak ho narvu do králíkárny.

Tir: Ještě ho naváděj, ještěrko! +řekne vyčítavě, ale očima jí docela chtivě svléká triko, když už se o ňadrech mluvilo... :P

Moll: Pozor, aby ti nepřezrál...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » úte zář 21, 2010 8:23 pm

(taky jsem hotová, včera upadla do komatu a dnes to taky tak vidím.)

(taky říkáme, že ó velký vzor je už poněkud déle maldý... a už na to přišel i Fabík :) )

Molly: protože jsem o tř roky starší, než on. u mně je to normální zajda! pak pošeptá nenápadně: tak Honore je taky povětrněj? teda povětrnostní? myslel jsem, že to bude taková kotva normality tady.

Nicol: jistě, jistě, jsem vaším otrokem... prosmýkne se kolem Moll a zamumlá, vaším a taky choutek jedné mladé dámy...

Fab: palič mi bude něco vykládat... je to snad bledá závist, co slyším v tvém dorážení? a nafoukne se, že má Moll větší ehm, a vůbec, že on má všechno lepší a ví líp :))

Tir: kroť si ho. je nějakej nevyužitej...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » úte zář 21, 2010 8:33 pm

Molly: no, já nevím, myslíš? posledně, když pili, to bylo jen na přistavení kyblíku a ztratit se z dohledu. hlavně dočuchu.

Nicol: nemohl na záchod? a pak tam strávil 14 dní? kulí oči. nebo to měl tak daleko, že než došel tam a zpátky... já tomu nerozumím. rezignovaně pokrčí rameny.

Sam: nezlob, Samíku. nehádejte se! já si ho využiju, jak budu chtít a tobě po tom nic není! vyplázne na něj jazyk.

Fab: to si ale rozmysli! jestli mě budeš cpát do králíkárny, přestěhuju se do babiččiny ložnice - Nicolette mi ji ukázala! je tam nádherná postel s nebesy, nábytek krásnej starej a tapety... a výhled je na ty oleandry... a tebe tam nepustím!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » úte zář 21, 2010 8:35 pm

(ó, velký vzor je zralý muž v plné síle.. :lol: )

(tak nevim, jestli mám pít urologickej čaj na bolavou ledvinu nebo kloktat vodku se šalvějem na hlasivky :? )

Sam: Honoré je stejně praštěnej jako my všichni. Jak by taky s námi mohl jinak vydržet? On si vždycky odpočine za polárním kruhem nebo někde v nějaký pořádný zimě a pak zvládne Nicol, králíky, Faba a koneckonců i mě....a choutky..ty tedy mám...+ujistí ho, jak kolem ní projde pro síť.

Tir: Možná lepší kyblík než obvazy...+pokrčí rameny, ale moc jí netěší představa opilého, chrápajícího Sama a zvracejícího Fabiena.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte zář 21, 2010 8:46 pm

Tir: No, tak to teda ne! Do babiččiny ložnice beze mě teda nejdeš. Postýlky s nebesy se ti zachtělo? Takovou si holčičky musejí zasloužit..+jak jde kolem ní pro síť přejede jí dlaní bradavky. A oleandry smrděj!!!

Sam: Bledá závist? +sjede ho opovržlivým pohledem už na chodbě domu, kde společně hrabou síť.+ Maximálně lítost nad tvým těžkým údělem...+ Najde obrovskou síť, do které by se vešla celá přítomná společnost i s nepřítomným Honorém a kus jí strčí Samovi do ruky.+ Tak se ukaž ...v plné síle!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » úte zář 21, 2010 8:48 pm

(jo. tu sílu plnou jsme viděli.)

jde pro tu síť a přes špičkování ji s Fabienem společně nainstalují. i přes ty rejpavý řeči jim to společně jde celkem dobře. Sam je samozřejmě starší a chytřejší :lol: .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » úte zář 21, 2010 8:52 pm

Tir: +Podá jí další sklenku vína a vyzve holky, aby si k ní přisedly.+ Ale ne, Tirage. Na takových výpravách se na záchod obvykle chodí někam za zeď základny. Je to takové dost rychlé..člověk si u toho noviny rozhodně nepřečte. Ale tenkrát byla taková vichřice, že se vůbec nedalo ani otevřít na základně dveře, takže celá výprava se musela střídat na dvou kyblích uvnitř, což morálku osazenstva rozhodně nezlepšilo. Alespoň to nesmrdělo, neboť příšerně mrzlo venku a zima byla i uvnitř.

Molly: +Sleduje oba pány a otočí se na ní.+ To jsou na sebe pořád takoví? Proč? Neměli by být jeden za druhého rádi?

Tir: Proč toho Fabulku nějak nezkrotíš, aby byl hodný na Isamuna?
Nicolette

Příspěvekod Isamun » úte zář 21, 2010 8:55 pm

Tir: ušklíbne se a naštve ji tím, že když umlkne, chytí ji za bradičku a štípne do tvář, jako mrně. já ti ho neberu, co bych s ním dělal? pít neumí, pálit taky ne...

Molly: jestli o něčem nechci slyšet, tak jak Honore zvládá tebe. okamžitě se přiznej, co s nám máš! sice si dělá srandičky, ale...

Fab: tak trochu ho ty jeho řeči už štvou, tak trhne sítí, vytrhne mu ji z ruka, rychle ji přes něj přehodí a uloví ho. tak ty nedáš pokoj? jedinej další chlap široko dalek a místo aby držel basu - a hubu - tak připruzuje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 21, 2010 9:00 pm

(Už se mu zase vrací, no... ;) )

Sam: +Fabien si pochopitelně myslí, že Sam dané aktivitě dodal svaly, kdyžto on sám mozek. :mrgreen: +
Hele, ty taky nejsi svatej. Takže pokud to tu máme spolu vydržet, tak mě okamžitě pusť a dáme dohodu, že máme vod našich keců pohov, jasný?

+Ale vážně jim to společně jde, takže zanedlouho je síť napnuta.+ Co jí říkáš? Je matčina oblíbená, hrozně bytelná, na čtení dokonalá.

Nicol: Tak to máš hotový, mami! +zahuláká k dívčímu spolku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte zář 21, 2010 9:06 pm

Sam: +Je trochu zaskočena jeho nápadem s Honorém, ale nedá se.+ No, Honoré...myslím, že mě zvládá levou zadní...jako nás všechny..+ dodá+ Je to skvělý náhradní táta.

Nicol: +Pokrčí rameny.+ Z nějakého, mně nepochopitelného, důvodu na sebe žárlej. Myslím, že je to hlavně kvůli tomu, že Sam vnímá Tirage jako mladší sestru a chrání ji, i když...+otočí se na Tir+...ty to zvládáš s přehledem sama.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette