Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Nicolette » sob zář 18, 2010 10:38 am

Tir a Fab: Ale ale...hrdličky si už rozbalily dáreček...+zvedne oči od knihy a strčí jim pod nos obří obloženou mísu.+

Tir: Jistě, že je to možné. Jednak mám nekonečné zásoby a jednak spoustu času něco připravovat...+uculí se veasele.+ Molly s Isamunem jsem poslala pro víno...taky mám pocit, že ho tam lisujou...
Nicolette

Příspěvekod Tirage » ned zář 19, 2010 10:22 pm

krmí se a taky fabiena. a když jí ten škádlivě kouše do prstů, malinko mu šlápne na nohu.

Nicol: lisujou? to snad ne... doufám, že se dočkáme. ostatně slyším dusot a funění! zahlédne Sama s košěem a Molly, která kolem něj líbezně poletuje.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » pon zář 20, 2010 12:49 pm

+Taky ten dusot slyší a otočí se po zvuku. Trochu se vyděsí vida Mollyiny šaty.+

Tir: Nelisovali...v blátě váleli...! +žašeptá jí s notnou dávkou ironie v hlase.+

Molly: No, už jsmme tu málem žízní zhynuli...
Nicolette

Příspěvekod Fabien » pon zář 20, 2010 12:54 pm

Tir: Auuu....+udělá překvapené oči, když je zašlápnut a kousne si do jejího prstíku trochu víc. Pak se ovšem hurounsky rozesměje,když vidí ty dva.+

Molly: Sis nikdy na čistotu nepotrpěla, co?

Sam: Tak sem s tim vínem. Jsme tu museli furt jenom jíst a už máme žízeň! +Chce vzít od Sama koš, ale málem se pod ním zhroutí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon zář 20, 2010 12:57 pm

Fab: Tě vážně praštim...+ucedí směrem k němu.+

Nicol: Já...jenom jsem upadla...+zrudne trošku+...jdu se převlíknout...+prosmýkne se kolem osazenstva a zmizí v domě.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon zář 20, 2010 1:04 pm

+Za chvilku je zpátky v čistém oblečku.+

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon zář 20, 2010 3:20 pm

Molly: cože? není na noční košilku ještě brzy? podiví se. ale moc ti to sluší! konečně - byl to on, kdo jí procválal po šatech.

Fab: nechá ho cloumat košem a pak koš sám vzepře někam na židli, nebo stoličku. blahoskolně prohodí. není to jen tak, co?

Tir: hele, nech toho a raděj něco jez, jestli jinak neudržíš pusu! lehce výhružně.

Nicol: no, mohlo to být i rychlejší... ale vypadáte všichni živí, neumřelí žízní. a Molly si potrpí na důslednost. mrkne na Nicollette spiklenecky. ve výběru a vůbec.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon zář 20, 2010 3:27 pm

chehctá se a šeptá Nicollette: haha! upada§ a pak ještě dvacetkrát! to my o ní víme, že je to padlá žena. culí se lehce škodolibě, ale ne moc. takový ten pocit spiklenectví, že víme, co se děje.

Molly: to ti tady nikdo něvěř.. v tom je přerušena Samem. ... teda nikdo nepřejeme... pády. a tiše jen pro Molly:bylo to aspoň do měkkého? teda ne že bych si myslela, nebo ti přála, aby byl měkký... začne se do toho zamotávat a rudnout. no nic, už mlčím. ale musíme se sejít na drby.

Sam: já nic, já jsem naprosto hodná! že jo? hledá zastání u Fabiena, se kterým se tak trošku rvou, kousají a šlapou si na nohy, jak haranti na základce :).
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » pon zář 20, 2010 7:06 pm

Sam: +Kroutí hlavou, ale pak mrkne do koše.+ Myslím, že je to skvělý výběr, Isamune. Otevřete pro mě ten modrý portugal předloňský? A pro ostatní, co kdo chce..

Molly: Bude ti v tom zima..a od kdy nosíš krátký šatečky? Naposledy jsem tě v takových viděla někdy v sedmé třídě? +trochu si z ní utahuje, tak jako mateřsky - sestersky.+

Tir: +Šeptá zase spiklenecky.+ Padlá žena? To nebejvalo...ještě nakonec začne bejt normální!

Fab: Přestaň blbnout, Fabiene a podej mi ty chlebíčky s olivama!+ Cítí se vůdcovsky obklopena mladými králíčky.+
Nicolette

Příspěvekod Fabien » pon zář 20, 2010 7:12 pm

Sam: +Dělá, jakože to z jeho strany byla jen sranda, že nedokázal s košem pohnout.+ Tohle nechám starším a zkušenějším, že?

Tir: +Plácne ji přes zadeček, aby toho nechala.+ Jsi nějak v koncích, ne? +Baví se, jak se Tir zamotala do horovu s Moll, protože slyší její šepot.+ Na to, aby to bylo do měkkýho vypadá Molly dóóóst spokojeně.+

Nicol: +Podá jí tác.+ Prosím, včelí královno! +a rychle uhne, aby nedostal pohlavek.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette