Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » stř zář 15, 2010 8:43 pm

Nesmrtelný: Proč si tedy ten váš dům neoživíte, když se vám zdá tak ponurý? Co já vím... nějakou ženou... dítětem... měl jste vlastně někdy děti? +docela by ji to zajímalo+ Ostatně, jak to vnímáte, když vaše vyvolená vedle vás stárne? Není to důvod, proč jste sám?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř zář 15, 2010 9:10 pm

Amon píše:yohannka: jo? já ani neee, hlavně ne svou!
ne-eee...jakou skoromanželku? +krmí ju jahůůůdkama a sleduje její rtíky+ to je jen taková..uklizečka..co mi tahá peníze z kapsy..něco jako domácí zvířátko, víš. někdo má psa, já mám Kleu. Bea? Co ta do toho má co kecat? Vojíždí co se pohne a ostatním by upírala...+zašklebí se a vyexuje skleničku+ Je! Podívej na ten nos! Tomu říkáš nos? +zatahá číšníka za nos, ten se chudák vyděsí a rači zdrhne+ no vidíš to..+obejde bar a nalije jí nějakej ekrazit a okoření to+ tohle si dej!

tss uklízečka.. ty seš ale zlej. Náhodou.. vy dva ste spolu dlouho! dooost dlouho +pokyvuje hlavičkou a zakouká se na něho+ to vám hrozně závidím, víš.. že vám to klape. +našpulí pusinku+ mmm nos.. to je důležitý kritérium! Ty máš pěknej nos.. nebo jeden tvůj Smrtijed..mmmm jednou jsem ho viděla na párty, seděla sem mu aji na klíně! +ares+ ten měl nos! to sem byla opilá a pořád si na to pamatuju! +hrdě a veme si pití+ mmmm tohle mě zabije +ochutná to a rozkašle se+ khur-vha
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » stř zář 15, 2010 9:16 pm

Styx: Vlastně ani nevím. Většinou když si uvědomím že mě někde už nic nečeká tak si zbalím to nejnutnější a odejdu +podívá se do dálky na vodu a trochu se ušklíbne, jen tak neznatelně+ Většinou tím hodně lidem zavařím život, ale když už mě prostě něco nebaví nedokážu to dělat. Dobré na to je akorád to že mě ta věc po čase zase bavit začne. Výhoda nekončícího života +s neutrálním výrazem na Styx pohlédne+ Nikdy se mi nepoštěstilo mít potomka. Myslím že to ani není u mne možné. Bylo by dosti nevýhodné aby po světě chodili stovky a stovky nesmrtelných lidí, nebo takovích co mohou mít nesmrtelné potomky +mírně zakroutí hlavou+ Jak jsem říkal, horší je ta nenávist co ke mě pojmou když ony umírají a já žiju, ale proto abych nebyl sám to snesu.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » stř zář 15, 2010 10:47 pm

Nesmrtelný: Copak nesmrtelnost je dědičná? +nevěří+ Nenese v sobě genetický kód, který by určitě chtěla zneužít spousta lidí +rozhlédne se po palubě a šibalsky na něj pohlédne+ Neměli bychom to tady trochu rozproudit? +vyzve ho+

Wenai: A copak bez chlapů to i jde? +culí se na ni, co tedy vymyslí, aniž by zapojila pány tvorstva+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » stř zář 15, 2010 11:26 pm

Styx: V genech jistě něco mít budu když to není magického původu, ale zřejmě nejsem schopný svoje geny dál předat +nedá se poznat jestli ho ta představa trápí, nebo si na ni jednoduše za ty roky zvikl, takže už jí bere jako samozřejmost+ Můžeme si třeba zatančit +navrhne+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Amon » čtv zář 16, 2010 1:54 am

yohannka: +poplácá ju po zádečkách a podá jí šampíčko na zapití+
já? zlej? +směje se+ to nheeeeeee! pán všeho dobra...dobrota sama..to sou mý oblíbený přezdívky!
dlouho? to se ti zdá...jo..ona docela klape..někdy jako hodinky...občas sice potřebuje trochu poopravit..nahodit ..rozhýbat ručičku..znáš to, ale jinak se to dá
vidíš, já MÁM nos! to je vůbec důležitý kritérium! nevěř těm fámám co se tradujou!
a jak se menoval? u většiny smrtijedů neexistuje JEN sedění na klíně..ty seš hezky vostrá holka...+cpe se brambůrkama+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » čtv zář 16, 2010 10:29 am

+kopne do sebe šáňo+ asi budu potřebovat něco nealko..
nooo, ale i tak vám to závidím.. je to dlouho..na moje poměry. To chcu takyyyyy +kníkne+
+lach on máááá nos+ nojooo ty máš nos! +směje se a prstem se dotkne jeho nosa+ já nevím jak se menoval... nějak na Aaaaaa.. asi... takový černý vlasy měl.. a ten nos! A... tys tam byl taky? +vzpomíná+ no už si nepamatuju.. ale byly tam striptérky +pokývá hlavou+ a.. fakt sem mu seděla jenom na klíně
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv zář 16, 2010 12:56 pm

Nesmrtelný: Nebylo by ani správné, abyste své geny předával dalším generacím. Za ty stovky let, během kterých byste plodil děti, a vaše děti zase další děti by se počet nesmrtelných lidí zvyšoval geometrickou řadou. Za pár generací by už žádný smrtelník neexistoval +zvedne se ochotně, když ji vyzve k tanci+ Proč ne... chci se dnes bavit...

Remus: +obavy, se kterými se mu svěřila, ho nechaly zcela chladným a jelikož je Remus čímsi, co je zajímavější než ona zaneprázdněn, přijme nabídku k tanci od Nesmrtelného+ Omluvíš mě na chvilku, prosím? +a vzdálí se na parket+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 16, 2010 1:09 pm

Styx: Příroda hold ví své +souhlasí. Vezme jí za ručku, krátce jí galantně políbí než si jí odvede na praket. Zatočí se sní a ohne si ji přes ruku+ Jeme na to má paní? +stále se pobaveně usmívá když jí vede do rychlích rytmů flamenca+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Remus Lupin » čtv zář 16, 2010 1:15 pm

Styx píše:Remus: Díky, že mi tak věříš +usměje se, ale tak nějak nuceně+ Neříkej to dvakrát, protože to přivoláš. Nejsem pověrčivá, ale poslední dobou se na Orlíku necítím moc bezpečně. Pořád mám pocit, jako by tam chodbami bloudily nějaké přízraky nebo co +svěří se mu s pocity, které ještě nikomu neřekla, dokonce ani Tonymu, který tam bydlí taky+ Ale to většinou na starých hradech tak bývá, že tam straší duchové minulosti +pousměje se nejistě, sama by tomu chtěla věřit+ Naštěstí mám kolem sebe tvé ochránce.

*povytáhne obočí a zamračí se* no, když o tom mluvíš, víš, že jsem se ptal, jestli je všechno v pořádku..už ten požár před několika měsíci na zahradě...taky si tam připadám ted divně, ale spíš jsem přikládal váhu tomu, že je to tím, že jsme se..nepohodli..*ošije se* to bývá, ale duchy můžeš i potkat, nebo o nich víš, že tam jsou, kdo konkrétně..*vzpomene si nostalgicky na Bradavice* a i Kirin se zdál být..nervozní...*nejde mu to z hlavy, takže když jde Styx tančit s Nesmrtelným, tak se ani nestihne naježit...*
(emm..Remus potřebuje brejle)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky