Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod yohannka » pát zář 10, 2010 11:35 pm

noo, nebo bydlení...chaotický? to mě mrzí... Leo.. tě má rád. žanetu neznám.. +ušklíbne se trochu, páč ju nesnášela, že+
no to on se nezdá.. +usměje se+ tu pistol si zaslouží
joo to je greg +uculí se.. možná až moc a listuje albem+ vojáci sou sexy, co...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob zář 11, 2010 12:54 am

Oni bydlijou na základně..+pokrčí ramenama+ sou to přece vojáci...
Žanie..ona..je úplně jiná, než se zdá..je vážně hodná..a milá..skvěle se s ňou povídá..a když je ti hnusně, tak tě podrží...mrzí mě, že jim to nevyšlo...
Aby mě pak nešel rovnou zastřelit..
Mhm...sou...ale někteří sou pěknízmetci...s jedním sme jeli autem a ten by tak jenom to...ale byl hezkej...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob zář 11, 2010 10:12 am

no.. mě tehdy málem vomejvali, kyž mi Leo radostně sdělil, že se vzali +zamračí se+ Ale jo, máš prvdu, neznám ju.. ona vypadala, že je hodná. Noo, ale oni nemusijou bydlet na základně ne? Když to sou vojáci z povolání... nebo musijou? +zamyšleně a nasype jim tam do misky nějaký křupky+
Zmetci.. ale hezcííí a když víš, že si nemůžou nix dovolit, tak je to takový... vtipnýý +uculí se..a má na mysli to provokování a tak+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob zář 11, 2010 1:00 pm

Jo...to by mě asi taky ieblo...ale byli zamilovaní a situace si to vyžadovala, zdálo se to jako dobrej nápad...Ona je..je jeden z nejhodnějších lidí co znám..někdy už jenom čekám, kdy se jí objeví křídla a svatozář.
Prakticky vzato nemusijou...když není nějaká akce, ale...je to jejich život...navíc vzhledem k tomu, jak dopadly všechny moje plány na stěhování...k tomu nemám ani moc sílu.
+zobne si křupek a havěť si nenápadně odnáší křupečky když se holky nedívají+
No nemůžou...můžou...sice by neměli...ten systém není dokonalej...možná by se vůbec neměli pouštět ze základny...ale zatím se nic nestalo..jen se bojím, aby to tak i zůstalo..
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob zář 11, 2010 7:10 pm

křídla a svatozář! +směje se+ až tak? Tak to se u vojáků moc nevidí.. i když.. do davida bysme taky neřekli smysl pro romantiku...
Noo tak to ti nezbude nix jinýho, než aby ses nastěhovala ty k nim +uculí se a pak se otočí jak slyší podivný křoupání a havěť tam sedí v řadě a křoupe.. ale jak na ně yohannka koukne, tak přestanou+ to sou ale potvory nenažranýýý +veme si na klín malýho lea, aby měla co tulit+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 12, 2010 12:32 am

No fááákt! Ona je úplnej andílek! A je strašně roztomilá! +zarazí se a trochu zrudne+ A prostě tak no..+přitáhne si tygra a voňufává ho a krmí ho vtipně těma malejma křupkama do té jeho megatlamy+
K nim? Eeee, to asi nééé...tam je to takový..pěkný, ale nic pro mě. Nikdy sem netoužila bydlet v bunkru. Ještě bych tam po pár dnech chytla klaustrofobii...
No joo, chcou si s náma křoupnout, že ty je málo krmíš?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 12, 2010 10:19 am

andííílek +culí se+ ty seš z ní celá pryč! +a tygr hezky způsobně křoupe+
no.. já bych spíš měla problém, že kdybych tam bydlela.. nevěděla bych ke komu chodit na "návštěvu" dřív +culí se+ aaa ještě ti ukážu tady.. +obrázek prstýnků+ Málo? ti pořád něco papapjí, žeee +koukne na havěť a ta se tváří nevinně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 12, 2010 12:31 pm

Noooo...ona je prostě kouzelná....+vokusuje hrnek s kafem a neví kam s vočima+
hodná kočička...+pochválí tygříka a vomazluje ho+ to né, prostě jednou pozveš lea k žanie, podruhie žanie k leovi...+pokrčí ramenama, že to není problém+ nebo pak oba k sobě +uculí se+
ty sou pěkný! bože! budu muset najít někoho kdo si mě vezme! jen tak z principu...třeba někoho uplatím! +ještě si zalistuje fotečkama aby si vychutnala tu atmosféru svatby+ fakt moc hezký, a krásný dorty!
Esi sou zvyklí z mýtinky...mám pocit, že největší spotřebu tam mají právě zvířata. sněhulák bude mít brzo metrák.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 12, 2010 9:26 pm

takže.. seš víc zabouchlá do ní nebo do Lea? +zvědavě+
joo jasně, já to myslela tak, že já jako jáá bych nevěděla ke komu na návštěvu jít dřív... +jakože by chodila od pokoja k pokoju...za vojáčkama+ ale jinak to máte pěkně vymyšlený +jak se navzájem zvou+ a.. nooo... takžeeee +zvědavě+ když ste tam tak pozvaní všichni tři.. to všichni tři.. aji to? +se ptá na trojku+
žeeee.. jenom je teď nemáme. Kdoví kde jim je konec. A dort! +odběhne do kuchyně a vytáhne nějakej vtipnej z mražáku+ ještě mi zbyly! +kouzlem to tak akorát rozmrazí a krájí jim na talířky+ je tam tuna marcipánu!
Ale néé sněhulák se nezdá, ale tlustej není. To dělá ta srst +pokývá hlavou.. a asi to fakt hlídá+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 13, 2010 2:13 am

Sněhulák sice není tlustej..ale takovej...robustnější...minulej týden skočil na ten nakřáplej stolek v rožku když si s ním hráli vojáci a stolek je v pdachu...
Jé dort! +nadšeně a pustí se do toho a cpe se marcipáááánem+ mhááách, to je famozní! jaktože nemáte prstýnky? to ste je zahodili, nebo co?
Mh..to se nedá říct...koho víc to...mh...+rači si nacpe plnou pusu v domnění, že jí tak nebude rozumnět...je to jen domněnka no..+ Teď to víc klape s Leem, ale Žanie...na ni se nedá jen tak zapomenout...ona..je to úplně něco jinýho...víš...já prostě...mh..nemyslím si, že bych byla na holky, ale ona...ona je...Žaneta. +tak trochu zoufale, protože je z té situace už pár týdnů taky lehce zmatená+
+já to brala, že bea o gregovi neslyšela, takže na ni..+ Jo tak..no tak bys oběhla všechny pokoje postupně. +uculí se a ožírá marcipánový kvítko+ My to vlastně nemáme vymyšlený..ono to tak nějak..vyplynulo...skoro nechtěně....
Mh...m-hm...+přikývne na troječku+ A věř mi, že tohle sem nikdy neplánovala. +musí se tomu zašklebit+ Nemáš nějakýho panáka? Trojitýho? +aby to zapila...nejsu si jistá, esi už sem si o alk neříkala...+ Zvláštní na tom je...že mi to ani nepříde zvláštní. +hluboce se zamüslí+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček