Tetovací salón - zdobení těla, piercing

Moderátor: Styx

Re: Tetovací salón - zdobení těla, piercing

Příspěvekod yohannka » čtv zář 09, 2010 1:54 pm

(že se vám sem pletu, ale v mudlovské části bych moc neupozorňovala že nejsem člověk... a už mizím, pokračujte ;o))
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » čtv zář 09, 2010 2:02 pm

( ale proč? Musíš to brát s nadsázkou, mám pokérovaný záda, a lejtko a nijak zvlášť to nebolelo, takže prosím tatéra aby to bral jako ošklivý f - típek :D )
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Amon » čtv zář 09, 2010 3:38 pm

(Jednoduše proto, že Downtown je město lidí, takže když tam někomu začneš vykládat, že nejseš člověk, může si myslet, že seš magor. To se prostě nedělá. Od toho je to město lidí. Sou tam sice i tací, co o tom všem něco ví, ale respektují se zde pravidla klasickýho mudlovskýho světa.)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Khurrem » čtv zář 09, 2010 3:40 pm

(bylo to bráno jako vtip... a bylo to tak i myšlené....)
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 12:46 pm

(dejme tomu, že už je na druhém sezení, nevydržela by, kdyby se to dělalo najednou, vím, o čem mluvím;))

Tak lidi jsou různí. Někdo se mi tady svíjí jak žížala na háčku už při tetování obrysů, což není tak strašné. A někdo vydrží opravdu hodně +místností se šíří docela nepříjemný bzučivý zvuk tetovací tužky+ Vidím, že vy zcela určitě patříte do té druhé skupiny. Uvidíme, jak to budete snášet, až budu dělat vejš +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » sob zář 11, 2010 4:31 pm

(ok :) jdu si dělat v realu během příštího týdne bok, tak uvidíme kolik toho zvládnu :D )

Snížený práh bolesti je asi výhoda *usměje se* Tak to se můžem o něco vsadit *navrhne v dobré náladě* Když začnu řvát o pomoc, můžete si něco přát. *koukne na tatéra)
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Styx » čtv zář 16, 2010 5:10 pm

(omlouvám se, ale kvůli večírku na Eagle rock jsem na tebe jaksi pozapomněla ;))

Když máte snížený práh bolesti, to se raději ani nebudu sázet. Prohrál bych na celé čáře +směje se a protáhne draka na stehno, kde to tak moc nebolí+ Ledaže byste mi chtěla udělat radost a křičela byste, abych vyhrál. Ale zase je tady riziko, aby na mne nevlítla losovská policie, že vám tady ubližuji +mrkne na ni+

(Co ty, už máš kérku? Bolela? Já mám jednu malou na rameni a to šlo docela v pohodě a pak mám na kotníku až na lýtko a to bolelo jako svině:))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » čtv zář 16, 2010 6:28 pm

(v pohodě, mno mám až bude uplně komplet dodělaná tak se tu pochlubím... ale tak je přes celej bok :D ty a nijak nebolela... asi fakt sníženej práh bolesti, a to už mám jednu v bedrech :D a ta taky nebolela :D )

*zazubí se* Mno podle toho jestli chcete vyhrát nebo prohrát, ráda dělám lidem radost * zakření se* tak zas jako lodní siréna ječet nebudu...
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 9:32 pm

+chvíli přemýšlí nad jejím návrhem a pak se rozhodne+ Dobře, souhlasím +přijme sázku+ Ale stejně vás obdivuji za odvahu. Co když schválně zneužiju toho, že mám v ruce jehly a využiju je k tomu, abych vyhrál?? +culí se, ale z jeho výrazu je patrné, že si dělá pouze legraci+ Tak jdeme dělat břicho, tady by to nemuselo tak bolet, takže máte šanci na výhru. A co bude vůbec vaše přání, pokud vyhrajete? +vyzvídá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 17, 2010 9:39 pm

*pozvedne obočíčko, když si z ní tak utahuje* mno máte rád kafe? Protože mi budete muset nejspíše věnovat jedno odpoledne, jen a pouze jestli vyhraju*jemně se pousměje* A vaše přání by bylo jaké? *zvědavě na něj kouká*
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tetování a piercing