Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Isamun » pát zář 10, 2010 8:45 pm

Molly: a tohle bylo co? to se mi nevěří? kousne ji trochu do rtu a zmáčkne zadeček. udělá pohled "pozpor-zlý-kůň" a přísně rozkáže. okamžitě si sundej kalhotky, nebo je na tobě rozervu a půjdeš na zahradní párty s holým zadečkem! bububu! a jak je Moll opřená o strom, klekne si před ni a stahuje jí kalhotky sám.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 10, 2010 8:52 pm

Sam: +Je opřená o strom, směje se a nechá ho, aby si s jejím prádlem poradil, třeba ho rozerval nebo sundal, drží se větve nad sebou.+ Už se bojím...+směje se , ale zvolna ji to přechází, protože Sam klečící před ní jí hrozně vzrušuje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 10, 2010 8:56 pm

Molly: kalhotky sundá lehce a trofej si strčí do kapsy. ha! tak ona se mi směje, potvůrka! pomsta bude sladká! plácne Molly po zadečku a schová jí hlavu pod sukně a trochu ji rafne do stehna.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 10, 2010 10:39 pm

Sam: Au! +Vykřikne když jí plácne a ještě jednou, když ji kousne.+ Same! Co to děláš? +Tváří se, ale líbí se jí to, tak dělá Samíkovi místo, aby měl mezi jejími stehny prostor.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 10, 2010 10:59 pm

Molly. co bych dělal? mstím se! zaboří obličej do místa, které mu udělala a otírá se o ni. nic jinýho si nezasloužíš, když se mi směješ a nevěříš, že tě chci víc, najádo. drží ji oběma rukama za půlky a hněte je prsty, občas je i roztáhne a zabloudí prstem do rýhy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned zář 12, 2010 5:30 pm

Samík: Já...já se...nesměju...+zalape po dechu a už se opravdu moc nesměje.+ Chci, abys to dokázal, protože...já..tě hrozně potřebuju...+pustí se větve a stáhne si přes hlavu šaty, aby viděla na Sama a látka jí nepřekážela v dotecích.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned zář 12, 2010 9:52 pm

Molly: sice je už z Molly hrozně hotový, ale když zmizí látka šatů a on na ni kpouká ze spoda, musí to říct: baf! a pak dostane takový ten nervózní záchvat smíchu on. chechtá se, ale vstane a přitiskne se k ní a zvedá jí stehno, aby k ní mohl. ale jak se chechtá, ne a ne se správně strefit. udělá zoufalý obličej a zakňučí. pomoc... a chviličku zaboří obličej Molly mezi krk a rameno.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned zář 12, 2010 9:57 pm

Samík: +Směje se nervózně s ním, v zoufalé situaci ale zasáhne. Nasměruje jeho penis na správné místo a sama mu vyjde vstříc, přitiskne se na něj a poklesne v koleni. Sam je v ní a ona hlasitě vykřikne. +Ukaž se, jak moc...+ještě stihne říct
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned zář 12, 2010 10:44 pm

Molly: když se dostane, kam potřebuje, přestane se chechtat a pomalu, soustředěně a hluboko se "ukazuje". nezvládá už ani mluvit. jenom důkladně a stále znovu proniká do Molly a má co dělat, aby ovládl dech a pohyby. její výkřiky a slova ho úplně rozkládají.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon zář 13, 2010 12:27 pm

Sam: +Propadne tomu rytmu, bez souvislosti něco říká...+..tak moc...tak...+má co dělat, aby jeho výpady ustála, je tak vzrušená, že přestane vnímat celý okolní svět.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette