Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod yohannka » pát zář 10, 2010 2:31 pm

jistěěě +usmívá se a koťata neví za kým chodit dřív aby je drbal za ouškama+ mm.. no.. vííš, ono je to už docela.. dlouho. Vlastně skoro hned od té svatby.. ale neptej se proč. Jinak.. se to.. vídáme +uculí se+ občas. Tak počkej. +letí pro alba+ byteček? A koulaudace byla? že nebyla, cooo!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát zář 10, 2010 3:03 pm

Tyjo, to se ke mně ani nedoneslo..teda semnou se nikdo od vás nebaví no...+jako z armády bo tak..+ a on David..je teď volnej? +nakrčí čelo, aby jí náhodou nevojel žanetu..+ Vídáte...tak to máte..volnej..vztah? +neví moc jaký slovo použít no+
Ne-e, nebyla. Byla sem tam jen párkrát a ještě tam ani nikdo jinej nebyl..teda Leo myslim jednou..jestli to nebyl ještě John...ale..to sme to tam jenom prošli než to bylo hotový...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát zář 10, 2010 5:45 pm

noo... se moc spolu nevídáme +jako ona a bea+ jo, on je.. v podstatě volnej, ale.. no.. volnej vztah, tam moc vztahu není, alee.. dalo by se to tak řííct +uculí se+ fakt? tak to se musím přijet někdy mrknout. Navíc ve Vídni jsem.. byla kdysi jenom na skok +otevře album+ taaaak.. tady to máme. Takový sem měla šaty... a tady ta kytka.. pěkná, co..
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát zář 10, 2010 6:58 pm

no..to ne no....
zvláštní...doufám, že teď nesvádí všechny vojandy na základně...no třeba to ještě dáte dohromady...
jo, můžem si udělat pyžamovou párty a vyrazíme na nákupy...ale asi prvně udělám kolaudačku..hodně soukromou..už su s těma nemovitostma trapná, začínáto být posedlost...
Jééé, ty sou krásný! +áchá a jáchá jí tam nad fotkama+ Máš štěstí, některý z nás se vlastní svatby nikdy nedočkají..+zamáčkne slzu a nostalgickosmutně, ale s takovým zvláštním úsměvem si to prohlíží, protože to yohannce přeje, jen ju asi trochu mrzí, že nemohla být u toho...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát zář 10, 2010 7:12 pm

no.. tak to doufám taky. Teda néé, že bych mu nepřála ať si užívá. Jé nákupy! Mám v plánu jít nakoupit hadry.. a.. musíme zajít do toho novýho obchodu se zbraněma, chcu mu právě koupit nějakej dáárek +uculí se+ A náhodou je to pěkný zařizovat si baráky... jenom.. mě mrzí, že to nevyšlo z tou itálií +pohladí ju konejšivě po zádičkách+
taaak.. a tady dívej - Elvis! +ukazuje fotečky+ a Dráákula! +zazubí se+ a takhle to vypadalo na zahradě... takový skromný...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát zář 10, 2010 7:51 pm

Trochu se na něho poptám.... No vidíš, tam sem taky chtěla mrknout, tak zajdem spolu, ne? Teda jestli nejseš s někým domluvená..esi chceš no...+páč se moc nebavíme, že..+
Skromný? Je to dokonalý...to je..Marilyn? Jak ste na to vůbec přišli? +zasněně na fotky kouká+ muselo to být fakt hezký...škoda, že...v tom nejedete dál...
Jo..Itálie...nevyšla no..+trochu křečovitě se pousměje+ koupelna..támhle, žejo...+a rychle tam nachvílu zmizne...tak na dvacet minutek...vrátí se osvěženější a vyrovnanější+ A co svatební dary?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát zář 10, 2010 8:07 pm

+počkááá až se bea vrátí a nabídne si další muffinek+ dobrý? +starostlivě+ joo poptat by ses mohla.. nenáápadně +přikyvuje.. taky nenápadně+ No já bych ráda zašla +jako spolu+ s nikým domluvená rozhodně nejsu
mhmm Marylin.. no.. to vybíral David +pokývá hlavou+ on se nezdáá, ale má vkus. A tadyyy koukej dorty! +na fotečkách+ a liška.. a.. liška.. a zase liška +v té truhle+ a my +nějaký společný fota+ a dary zařídil taky on! dokonce tam byly nějaký věci pro miminka +směje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát zář 10, 2010 8:54 pm

+muffin si vezme a zakousne se ..do něho..+ Jo..jasně..jenom..sem si to tenkrát představovala celý jinak..s Johnem sme plánovali..a já tomu věřila...co už. +povzdychne si a napije se+
Tak vyrazíme zítra? Včera mi přišla výýýplata +zazubí se+, tak ji musím utratit!
Wendy je sladkááá, vážně rozkošná! To bylo jako místo holubic, jo? To je skvělej nápad! +pochvalme se emmm..+ Fakt vám to sluší..zkus to ještě přehodnotit...a natřít plot nabílo!
Pro miminka? +lehce zděšeně+ něco nevím?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát zář 10, 2010 10:05 pm

a.. co třeba.. s Leem? nebo.. Žanetou... nix neplánujete? Já.. vůbec nevím jak to.. to.. máte +mroukne+
Jo, klidně zítra a rozjedem to ve velkým! To zas utratím peněz +směje se+
joo místo holubic.. představ si, že ju David našel v lese se zraněnou tlapkou... a.. tak ju schoval, pro mě +usmívá se+ a tady se mrkni ještě na Davidovo fotoalbum.. to mi poslal Greg +zarazí se trocha, páč o něm bea nix nevííí+
néé neboj..žádný miminko rozhodně v plánu není! +směje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát zář 10, 2010 11:02 pm

Jako svatbu? +musí se tomu trochu smát..lehce hystericky no+ Ne,...to ne..vlastně...s Žanie sme se trochu neto..rozto...to..já nevím..+promne si čelo+ je to teď dost chaotický...Vždyť jsou navíc pořád manželé...
Peníze sou na utrácení!
To je od něho fakt milý...ani se nezdá na takový romantický obřady...
Greg? to je ten jeho kamarád? +asi od mluvení zná, ale né tak jak yohannka+ noo to je mco pěkný album..moc..+slintne si+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček