Jasonovo útočiště

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Jasonovo útočiště

Příspěvekod Jason » čtv zář 09, 2010 7:45 pm

Obývací pokoj
Obrázek
Ložnice
Obrázek
Koupelna
Obrázek
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Re: Jasonovo útočiště

Příspěvekod Jason » čtv zář 09, 2010 7:47 pm

*povede se mu Beu provézt tak, aby ani nikoho moc nepotkali..asi všichni makaj na té dodávce zboží..nebo se věnujou soukromým věcem* tak vítejte u mě...posaďte se, kde je libo...*de zapnout konvicu na vodu a nachystá to kafe*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 09, 2010 9:47 pm

+vkročí tam a má voči navrch hlavy+ wow! no to je ale vymazlenej byteček! děkuju...+nenápadně si to tam prochází a obhlíží si to, ale samozřejmě né nějak tak, aby mu lezla do soukromí, a nakonec se uvelebí na té pohodlně sedačce+ Máte vkus..+uznale+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv zář 09, 2010 10:04 pm

*spokojeně se usměje, postaví před ní kafe a otevře tu čokošku a uvelebí se docela neformálně na druhé sedačce* díky..vydobyl jsem si tady světlo...přirozené a tak..většina místností tady je bez oken..*nakrčí nos*sice jsem trochu s Jean-Claudem bojoval, ale nakonec jsme se shodli..*uculí se* jsem rád, že se vám tady líbí...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 09, 2010 10:31 pm

Děkujuuu +vezme si hrneček a ohřívá si packy a spokojeně ho přitom sleduje+ na mě z vás vždycky vleze takový příjemný teplo..+zarazí se, jak stupidně ta věta zní+ jako..emmh...+rači se napije+
Trocha světla je potřeba, teda pro úpíry asi ne..oni nemůžou světlo vůbec? Ale pro všechny ostatní musí být depresivní být pořád jen ve tmě...tady je to tak akorát... Bojoval? +musí se culit+ doufám, že né jako na tom jevišti..ale..jste opravdu bojovník, to se musí nechat...+sjede ho pohledem a přemýšlí, jestlipak se umí prát i ručně..+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv zář 09, 2010 10:42 pm

*přimhouří očiska* tak když to není nějaký bacil, co by na vás lezl, ale to ani vlastně nemůže...*uculí se* a co teprv v zimě, to se takový soukromý radiátorek teprv hodí..*zamrká na ni* no..tady musí člověk mít možnost buď vypadnout, když tady bydlí, tak aspoň mít trochu prostoru..i když díky představením a ..tak..to máme dost posunuté, denní rytmus..no, jak kdo, ale většina po východu slunce musí být bezpečně skovaná..přijít a roztáhnout závěsy, tak je usmažíte jak hamburger..*zamyslí se* vlastně je to..zvláštní, jak to funguje..vyleze slunko a lup*luskne prsty* konec..né, to ne..*představí si, jak se s J-C válí po podlaze a rvou mezi sebou katalog na cucky a ošije se* no..když je to třeba, tak holt je třeba se bránit...nebo i zaútočit, když na to příjde..*zadívá se na ni takovým vlčím pohledem a pak se uculí a upije kafe* tyhle..hrané bitky, to je ještě v pohodě..*malinko si povzdechne*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » pát zář 10, 2010 12:19 am

Jsem očkovaná +zašklebí se+ vsadím se, že je spousta lidí, co by se ráda nechala zahřívat...+a při té představě se trošku zakucká, takže rači kafe nachvilku odloží+
Vidíte, a já myslela, že můžou ven i ve dne...to je pro mě novinka, ale počítám, že by si jen tak někdo nedovolil sáhnout tady na závěsy..+škleb+
+musí se trochu smát, páč si něco takovýho taky představuje+ Jo diplomatické debaty jsou někdy náročné...hlavní je v nich zvítězit!
+trošku přivře oči, páč si není jistá, co mu probíhá hlavou, a sleduje ho+ Ony jsou i..nehrané?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 10, 2010 3:18 pm

*rozesměje se na celé kolo* tak nestěžuju si...a přece nemůžu nechat přátele mrznout, že...*a uzobne si čokoládku a krabku šoupne k ní* hm..ne, někteří sice se proberou před západem, ale nevycházejí..přes den jsou prostě..mrtví..docela děsivá představa, každé ráno umřít..*mírně se oklepne a radši se napije*no, já moc na diplomacii nejsem..takže oslvauju i kompromisy..*spokojeně pohladí polštářek na pohovce a zadívá se na ni*no..*poškrábe se ve vlasech*jsou..ne tady, naštěstí*protočí oči* ale jinak jsem se dostal do hodně situací, kdy šlo o krk.. a nejen tom..*malinko pobledne, ale pak zatřepe hlavou*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » pát zář 10, 2010 3:52 pm

Tak..jenom kousek..+taky si zobdne a chytne naprosto blaženej pohled+ Bože! Měla sem si koupit taky!
To je teda děsivý...ještě víc by mě děsilo vídat je přes den v rakvičkách..vůbec..od té doby co jsem tad byla na představení, mám pořád příšernou chuť na česnek! Není to nějakej defekt? Nesají třeba krvinky, bo tak něco nadálku? +přemýýýšlivě+
Je pěkný mít svoje útočiště, kam se člověk rád vrací...+sleduje ho, že si tu pohovku fakt užívá, a nediví se mu, je fakt skvělá+
Chápu....+povzbudivě se pousměje+ ale tady šlo jenom o hru...mmh..kdybyste měl někdy nějakej problém..i tohohle..druhu...zavolejte mi. +podívá se mu do očí, že to myslí vážně+ Nerada přicházím o své...+no přátelé ještě asi nejsou...+ známé. +upije kafča ale nespouští z něho oči+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 10, 2010 5:02 pm

*spokojeně ju pozoruje s čokoládou* no, tak to moc neuvidíte, tyhle odpočinkový "místa" si dost chráněj...málokdy jsou bez nich, i když tady občas i JC spí bez rakve...a zatím ho nikdo neusmažil..*zamrká* na česnek? to nevím..no..né, žádný krvinky na dálku..*vyculí se* ale možná vám něco chybí...tělo si dycky řekne, co potřebuje..*a hned si uzme na důkaz toho čokoládku* tak proč mu to nedopřát..*přikývne* to jo, a když se nevrací sám, je to ještě lepší..*neodpustí si poznámku s leskem v očích a pak se na ni dlouze zadívá, jako by si ji tak trochu testoval* díky..toho si vážím, opravdu..ale, ne, myslím, že tady mi nic nehrozí, dokud jsem osobní vlček..a když se dostanu do maléru, obvykle už je pozdě volat..ale i tak, budu si to pamatovat..*usměje se na ni hřejivě* a nápodobně..nikdy nevíte, kdy se vám může hodit vlk navíc..nebo radiátorek..*zazubí se na ni*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Další

Zpět na Soukromá část podniku