od Styx » ned srp 01, 2010 2:19 pm
Já že tě chci dráždit? +zasměje se a fakt, že už asi tak hodinu na nic jiného nemyslí, nedá na sobě znát+ Možná je lepší, že nevíš, jak to působí z druhé strany. V rámci výuky jsem se musela povinně zúčastnit jedné takové proměny. I když nás od té temné magie dělila dvojitá mříž, nelze na to zapomenout. A máš pravdu. Síla. Surová, fascinující síla +lehce se zachvěje, když jí Remus stiskne ruku a na chvilku zalituje, že se mu tak předčasně vysmekla+ Ts... ts... čekáš, že ti to prozradím? +rozesměje se, když ho vidí, jak se usadil jako v kině a zvědavě hledí na ni jak na filmové plátno a čeká, až se rozpovídá o svých touhách+ Radši to nechtěj vědět, asi by ses docela divil +zašklebí se ďábelsky+ Jé, zmrzlina! +výskne radostně a hned se do té ledové krásy pustí+ Jedno překvapení za druhým! Jak jsi mohl vědět, že ji mám ráda? Je to náhoda, nebo to máš všechno tak dokonale připravené? +s úsměvem ho pozoruje přimhouřenýma očima, přitom slízne kopeček nadýchané šlehačky a labužnicky si ji nechává rozplynout na jazyku, a i když to tak určitě nemyslí, vyznívá to pěkně vyzývavě a lascivně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)