Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 10:56 pm

+v duchu si oddechne, když jí Mem řekne, že to není tak zlé, uvažovala totiž jestli se má za ně stydět+ Konkrétní představu nemá, takže se ráda podívám do katalogu. +usměje se a vezme si od ní katalog+ Byla bych radši, kdyby jsme zůstali u přirozených. Ale mám obavu, aby se mi hned nezlámaly, mám s tím pořád menší problém. +listuje zaujatě katalogem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 28, 2010 11:08 pm

"V tom prípade by som ti doporučila japonskú manikúru." ukáže prstom na jednu kolónku v katalógu. "Podporuje to zdravý rast nechtov, no má žiaľ dve nevýhody." torchu sa zamračí. "Treba ju zopakovať niekoľko krát, aby to malo dlhodobý účinok a lak po nej nedrží na nechtoch tak dobre. Ale myslím, že by to to s tvojim problémom pomohlo. Možno by si ešte mohla užívať nejaké tie vitamíny. Zinok napríklad, je na nechty veľmi dobrý."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 11:15 pm

+podívá se na co Mem ukazuje a zaujatě jí poslouchá+ Tak já nikdy moc nebyla na laky na nehty a na zopakování si ráda zajdu. +usměje se+ Hlavně, aby to aspon trochu pomohlo. Už mi opravdu začíná lézt na nervy, že když mi nehty vyrostou do přijatelný velikosti, tak se zlomí. +mírně se zamračí+ Takže tu japonskou manikúru beru. +široce se usměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 28, 2010 11:50 pm

"Ok." usmeje sa na ňu. Siahne po ovládači a zapne príjemnú relaxačnú hudbu. "Ešte by som ti mohla na uvoľnenie doporučiť masáž rúk. Je to dobré na prekrvenie." začne chystať lázeň a Neferetine ruky.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte čer 29, 2010 11:03 am

Myslím, že moje ruce potřebujou trochu péče navíc, takže směle i do masáže. +široce se usměje+ Kde jsi se tohle všechno naučila? +zajímá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte čer 29, 2010 12:17 pm

"Moja matka." vysvetlí stručne, v hlase jej zaznie trochu trpkosti, ale hneď je to zas preč. "Pracuje ako profesionálna manikérka. Vždy ma hrozne bavilo, sledovať ju pri práci. Keď som ešte netušila o kúzelníckom svete, myslela som, že by som to jedného dňa robila." ponorí Nef ruky do teplého vodného kúpeľa s aromatickými bylinkami. "Neskôr som si spravila kurz, ale to som už študovala mágiu." pokrčí plecia a po chvíli vytiahne jednu Nefinu ruku, osuší ju a začne jej upravovať kožtičku okolo nechtov a upraví ich pilníkom. Potom pokračuje druhou rukou. "Prišla si len na manikúru, alebo využiješ aj nejaké naše iné služby?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte čer 29, 2010 1:47 pm

+uvolní se a pozorně Mem poslouchá+ Odkud ty vlastně pocházíš? Nejsem si úplně jistá, jestli si mi to už neříkala. +trochu se zastydí, že si to nepamatuje+ Přemýšlela jsem, že bych si mohla nechat něco udělat s vlasy. +nepatrně pohodí hlavou+ Nejspíš trochu zkrátit, narovnat, obarvit. Ještě pořádně netuším.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte čer 29, 2010 2:26 pm

"Hmm, to spadá do Styxinej kompetencie." na chvíľku sa zamyslí. Medzi tým odstráni misku s kúpeľom, na Neferetine ruky nanesie zmes voňavých krémov a začne s dôkladnou masážou. "Ale vlastne neviem, či tam má niekoho zamestaného, alebo to robí osobne. Tipovala by som to na zamestnanca. Sme otvorení len krátko, tak sa v tom trochu strácam." povie ospravedlňujúco. "Odkiaľ pochádzam? Nemusíš sa ospravedlňovať, ani ja si nepamätám, či sme sa o tom bavili. Asi skôr nie, o svojej rodine nerozprávam veľmi často." povie potichu. Jemne vtiera krémy do jej rúk a masíruje jej pri tom končeky prstov. "Pochádzam zo Slovenska, ale na to sa asi nepýtaš, však? Moja matka je mukelka, otec bol čarodejník. Vraj." dodá trochu smutne. "Matka žije s novým priateľom, tiež muklom a ja ich moc nenavštevujem." povie stručne. Nerada o tom rozpráva.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte čer 29, 2010 2:44 pm

+užívá si péči a velice pozorně poslouchá+ Mluvila jsem se Styx na recepci, vlastně mě sem dovedla. Říkala něco o stylistce. +zamyslí se+ Myslim, že si brzo zvykneš. +usměje se povzbudivě+ No já, spíš jsem se ptala na to Slovensko. +pousměje se omluvně+ Nerada se hrabu v osobních životech. Kor když vidím, že o tom někdo nerad mluví. +vysvětlí+ Mimo to, nejsem tady odsud. Proto mě nejřív zajímá z jaké země kdo pochází a až potom se ptám víc, pokud to tomu druhému není nepříjemné.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte čer 29, 2010 8:59 pm

"Aha." usmeje sa. "To nič. Tak som ti asi prezradila viac, než si chcela vedieť." mrkne na ňu trochu ospravedlňujúco. Začne nechty po ich ploche opilovávať špeciálnym pilníkom, aby sa na nich vytvoril hladký povrch. "Odkiaľ pochádzaš ty?" opýta sa teraz ona.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manikura a pedikura