Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 2:43 pm

Nechce o tom víc mluvit. Je to pro něj trapné, když musí přiznat, že má z něčeho strach. Rozhodne se však, že bude Laně důvěřovat. Jeho tělo je ale stále napjaté, když si ho vloží do úst. Pořád v ruce svírá její vlasy, aby ji mohl případně zastavit. No jak se po něm Lana klouže, přičemž se dotýká jeho varlat, jeho ostražitost polevuje. Svaly se mu uvolňují a krev se valí do jeho přirození. Z hrdla mu unikne dlouhý sten.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 2:50 pm

°Pohrává si sním jazykem, saje, někdy víc někdy méně. Chtěla by použít i zuby, ale při jeho fobii se tomu raději vyhne. Pustího z úst a olízne i jeho varlata, aby to bylo hezky celkově. Potom se odtáhne úplně° Budete se taky věnovat dámě, pane? °zeptá se laškovým hlasem a navzdory svím slovům přejíždí rukou po jeho penisu v pomalém mučivém rytmu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 3:05 pm

Teď, když to Laně dovolil, jen neochotně se vzdává jejich úst ve svém přirození. Zvlášť když cítí, že už není daleko od vrcholu. No i její ruka, je mučivým nástrojem. Pustí její vlasy a za bradu ji vytáhne k sobě. Pořád si ráda hraješ, viď? Dlouze ji políbí. Pak ji chytne za ruku, kterou mu pořád pomalu jezdí po penisu a sevře její drobnou ručku v dlani. Jestli chceš, abych se ti věnoval, nesmíš mě takhle dráždit. Nedokážu se dostatečně soustředit na dvě věci současně. Udělá ještě krok kupředu a povalí Lanu na postel. Jazykem jí přejede po krku na klíční kost a zastaví se u jejího levého prsu. Špičkou jazyka jí zlehka kmitne po bradavce. Co by si dáma přála, abych jí udělal? zeptá se s náznakem pobavení a pohlédne jí do očí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 3:15 pm

°Pohodlně se rozvalí na posteli° Myslím °sevře mu tvář v dlaních a hledí mu zpříma do očí° že věci které bych si přála bez dovolení ve Styxině domě dělat nebudeme °políbího ho° Miluj mě °požádá ho skoro škemravím tónem. Přitáhne si ho blýzko k sobě, rukama ho hladí po zádech. Lehoučce ho políbí na krk.°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 3:27 pm

To by mě velice zajímalo, co to jsou za věci. řekne zaujatě se vzrušením v hlase. Když Lana vysloví své přání, už na nic nečeká. Tlak v jeho slabinách je téměř nesnesitelný. Přitáhne si ji k sobě, rukama se podepře, aby jí nezalehl, a v okamžiku do ní vnikne. Začne přirážet a s každým přírazem zrychluje tempo. Při tom si taky dává záležet, aby pokaždé trefil to jedno dráždivé místečko v Lanině jeskyňce.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 4:05 pm

°Když do ní pronikne spokojeně zasténá. Ten pocit naplnění je prostě úžasný. Prohne se v bocí a vychází mu přeochotně vstříc. Zatíná mu ostré nehty do zad, takže tam bude mít jistě přinejmenším rudé linky ne-li škrábance. A to se při svojí síle ještě krotí. Tělem jí proběhne vlna chtíče, tělo se jí napne v orgasmické přeči při které se mu zahrizne do ramene. Naštěstí jen lidskými zuby, ale i tak to musí bolet°

(Ježiš to jsou fráze!:))
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 4:20 pm

(Ty ho tedy vůbec nešetříš :D )

Bolestně zasyčí, když mu nehty zaboří do kůže. Pohybuje se v ní pravidelně a její vstřícnost ho jen víc podněcuje a vzrušuje. Když dosáhne Lana orgasmus, téměř ani nezaregistruje, že ho kousla, protože o chvilku na to jeho tělem také projde mocná vlna orgasmu. Na chvíli se vzepne na rukou, až dokud se do ní zcela nevyprázdní. Pak se překulí vedle ní do peřin a chvíli ztěžka oddechuje.
Naposledy upravil Ares dne pon čer 21, 2010 4:44 pm, celkově upraveno 1
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 4:27 pm

°Taky rychle oddechuje, i když to absolutně nepotřebuje. Přejede si rukou od krku po celám těle až dolů do klína. Vklouzne prsty do vlastního těla, pak je dá ke rtům a olízne° Hmm °zavrní si spokojeně, oči přivřené. Otočí se k němu a přivine se mu na hruď, doslova se kolem něj omotá jako chladivá přikrývka°

(To víš že nešetřím. :D Opakuji, brzdi mě jakmile by to pro tebe (nebo pro chudáčka Arese :D) bylo moc.)
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 4:43 pm

(v poho, už mám po zkouškách ;) )

Sleduje její ruku, když zajede do jejího těla. Spokojeně se usměje. Ovine paži kolem jejího těla a dlaní jí bloudí po nahé kůži. Dokážeš cítit teplo? zeptá se, protože její tělo ho příjemně chladí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 7:33 pm

°Spokojeně si vrní, doslova° Ano °odsouhlasí mu° ale nevadí mi to jako lidem. Myslím tím že dokud mě horká voda neudělá pochýře, nebo led nespálí kůži, tak mi je jednou jakou to má teplotu °složí si ruce na jeho prsou a opře si o ně bradu° Proč tě takové věci zajímají? °ozve se v ní nedůvěřivost a podezřívavost, která jí už roky zachraňuje život. A pak, je to bůh války, ten klidně může pracovat na taktickém plánu jak se jí zbavit, takže hledá nepřítelovi slabiny°

(Já spíše myslela obsahově ;) )
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx