Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Tirage » pon čer 07, 2010 1:07 pm

Tir: otrhává si lusky a otvírá je a jazykem z nich vyjídá kuličky, čímž to Fabienovi moc neusnadňuje. králíkům nechám lusky... pak si na něco vzpomene. teda aby se jim pak něco nestalo... jedni známí... no pak se ti králíci nějak nafoukli, nebo co, po špatným jídle... tápavě vzpomíná na agronomické zážitky. růžový hrachor? ty jseš tak chytrej... udělá obdivné oči. a já bych chtěla třešňový náušnice - víš, takový ty dvě spojený třešně.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon čer 07, 2010 1:17 pm

Tir: +Radši kouká směrek k sadu a zasvěceně vysvětluje. +Lusky by ty chlupatý potvory žrát neměly. Máš pravdu, ještěřičko, ale listy ojedou vždycky spolehlivě. Když mi bylo dvanáct, dával jsem jim takový nadýmavý žrádlo schválně, protože mě zajímalo, jestli králíci prděj...a taky když divně chcípli, směl jsem je pitvat...+zasní se nad romantickým dětstvím a hned potom nad třešňovými náušnicemi.+ Přinesu ti nejhezčí třešňový náušnice z celýho stromu a dostaneš je všude, kam půjdou zavěsit...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 07, 2010 1:28 pm

Fab: málem se udusí smíchy nad prdícími králíky. a v vzápětí se ohnusí. fuj. chudáci, ještě po smrti na prosekturu... přestane jíst hrášek. pak se ale nadchne třešněma. jé, já jsem neměla třešně... hrozně dlouho. jeden čas byl v zahradě u Miracles strom, kde rostly ty úplně černý a obrovský... mňam. taky si zabloudí do dětství. Et je dělala na kompot a v zimě jsme z něj dělali želé... krásně rudofialový... a dobrý...
Naposledy upravil Tirage dne pon čer 07, 2010 2:50 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 07, 2010 1:35 pm

Tir: Pitval jsem je z touhy po vzdělání!+ ohradí se.+ Takový ty černý třešně tu máme taky, ale jestli už budou zralý, to nevím, zjistíme. My jsme spíš dělali višňový želé a šťávu a víno. Z třešní koláče, knedlíky, marmeládu...+táhne Tir do sadu. Před nimi starý třešňový strom plný těch úžasných černých třešní.+ Schválně, kdo bude dřív nahoře!+ Vrhne se do větví a šplhá nahoru.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 07, 2010 1:42 pm

Fab: mňam, višně přezrálý... rozplývá se a v tom Fabien leze na strom. vydá se za ním, ale je samozřejmě pomalejší, neboť strom nezná. zastaví se na pěkné příhodné větvi a cpe se třešněma tak, že má už pěkně upatlanou pusu od sladké šťávy. jsou výborný. ale do čeho je budeme trhat?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 07, 2010 1:49 pm

Tir: +Nejdřív se uhnízdí kousek nad ní, ale pak vidí, jak má zapatlanou pusu. tomu nemůže odolat a sleze na větev k ní, aby jí mohl políbit.+ Vylepšíme vousáčovi košili...stejně má rád takový divoký vzory! +Stáhne ze sebe košili a hází třešnědo ní.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 07, 2010 1:54 pm

Fab: hm, ta už byla tvoje. a tohle nejde vyprat. ale budiž! líbá ho taky, ale opatrně, aby se do toho moc nepoložili a neslítli ze stromu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 07, 2010 4:48 pm

Tir: +Mávne nad tím rukou.+ To neva...budu se tvářit, že je od krve, jak zuřivě jsem zachraňoval životy...+věší Tir třešničky za ouška.+ Moc ti to sluší, ještěřičko...+ale radši taky dává pozor, aby nesletěli.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte čer 08, 2010 7:39 am

Fab: kravá košile... dej pokoj. doufám, že o dovolené nepoteče krev. nastavuje uši a nechá se něžnit. usmívá se na něj hezky. to by mě zajímalo, kams mi ještě chtěl pověsit další... prý všude, kam půjdou zavěsit. podívá se po něm pátravě. asi bysme mohli pár třešní natrhat a slézt. já tě pak budu kmit, jestli chceš. a taky jich trochu vezmeme domů a upelka bych bublaninu, to taky dokážu, když mě maminka pustí do kuchyně.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte čer 08, 2010 10:21 am

Tir: Máma tě do kuchyně pustí určitě, ale já tě budu muset chvíli zdržet...+Zuřivě škubá třešně do košile, hlavně ty spojený, náušnicový. Nečekaně hbitě seskočí ze stromu a nastaví náruč Tirage, aby mohla hupnout k němu.+ Já ti ukážu, kam všude by se daly třešničky dát...+volá na ní do větví.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette