Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod golux » čtv kvě 27, 2010 9:48 pm

Aresův pohled ji zamrazí až do morku kostí. Chvíli nemůže odtrhnout oči, pak se vzpamatuje, trochu se začervená a začne velmi pečlivě zkoumat svůj šálek s kávou. Hlavou jí běží zvláštní myšlenky U Merlina, co je to za chlapa? Znám ho nebo ne? Určitě ne... někoho takovýho bych si pamatovala...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv kvě 27, 2010 11:52 pm

Zamyslí sa. "Moje najbližšie plány....chcela by som začať s podnikaním. Vlastne už som tak trochu začala. Uvidí sa, či to bude mať nejaký úspech. No a neskôr by som sa rada presťahovala do vlastného domu. Človek nemôže žiť celý život v hospodě." usmeje sa. "Nad ďalšími plánmi som zatiaľ neuvažovala. Budem rada, ak sa mi podarí splniť tie, čo ma čakajú."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát kvě 28, 2010 9:10 am

golux: Hledí na ni ještě dlouze po tom, co se ona odvrátí. Neuniknou mu její rozpaky. Pobaveně se ušklíbne. Zvedne se ze židle a přistoupí k ní. Počká, než k němu zvedne oči a zatím ji sjede pohledem. Musí zkonstatovat, že všechny místní ženy jsou nádherné.
Mohu si přisednou, nebo někoho čekáte? zeptá se nevinně.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » pát kvě 28, 2010 5:32 pm

Tedy... čekala jsem na někoho, ale... asi nepřijde... prosím kývne hlavou k volné židli a snaží se nedat najevo, že se sama sobě diví, co to vlastně dělá
golux
VIP Member

Příspěvekod Asher » pát kvě 28, 2010 6:02 pm

Se zájmem jí naslouchá a pozvedne obočí. Hmm, to je velmi zajímavé. A v čem chcete podnikat, nebo už podnikáte? Zeptá se s úsměvem. To máte pravdu, každý potřebuje něco, kde se cítí opravdu doma. Upřímně, já už se teď ve Slastech zabydlel docela dobře. Vlastně tak dobře, že se mi bude odcházet s opravdu těžkým srdcem. Pousměje se. A už máte vybrané místo, kde byste chtěla mít dům?
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » pát kvě 28, 2010 7:20 pm

"Veď sa s tým odchodom nemusíte ponáhľať. Keď sa vám tu tak páči, neuvažovali ste, že by ste tu ostali natrvalo?" usmeje sa naňho.
"Dá sa povedať, že už podnikám. So S.....s kamarátkou." opraví sa, "sme nedávno kúpili Salon andělské krásy. Teraz ho rekonštruujeme a onedlho bude slávnostné otvorenie. Mám zopár nápadov na rozšírenie ponuky, i keď, to by vás asi nezaujímalo." žmurkne naňho. "O dome som zatiaľ bližšie neuvažovala....no, možno v Škótsku, konkrétne v Edinburghu. Do toho mesta som sa zamilovala."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » pát kvě 28, 2010 8:42 pm

Zamyslí se. No...možná ano. Uvidíme, jak se to bude ve Státech vyvíjet. Pokud by mělo být hůř, asi bych zavolal pár svým lidem, aby přijeli. Tak přeji hodně úspěchů do podnikání, vím od Jean-Clauda, jak to je náročné, i když na pohled to tak nevypadá. I když Provinilé slasti mají tu výhodu, že to co tam Jean-Claude nabízí, není nikde jinde na světě. Usměje se a dopije svou sklenku, kterou číšník ihned doplní.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » pát kvě 28, 2010 8:53 pm

"Máte na mysli ďalších upírov?" spýta sa so záujmom. "Ďakujem vám. Dúfam, že sa to oplatí." tiež si odpije z pohára. Zahľadí sa na Ashera skúmavým pohľadom. "Podniká Jean-Claude už dlho v tomto obore?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » sob kvě 29, 2010 12:36 am

Jako může někdo nechat tak krásnou ženu čekat? zeptá se tiše. Sedne si a chvíli si ji se zájmem prohlíží. Máte objednáno něco k jídlu, nebo jenom to kafe?
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » sob kvě 29, 2010 2:52 pm

No... zatím jenom to kafe... nebyla jsem si jistá, jak dlouho se zdržím... odpoví stejně tiše a cítí, jak se najednou cítí tak zvláštně... bezpečně a přitom v ohrožení
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette