Sklep - pracovna

Navštivte Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Sklep - pracovna

Příspěvekod Severus Snape » stř kvě 12, 2010 9:23 am

S ženskýma obecně moc zábavy není *odfrkne si* Ještě? *kývne k jeho prázsné sklence a sám dopije tu svoji*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 13, 2010 7:40 pm

No jistě nastrčí mu prázdnou sklenku Je pár činností, u kterých je žena žádoucí. Tedy, napadá mě jenom jedna ušklíbne se Ale to ji může nakonec nahradit i chlap. Podle momentální nálady... opře se v křesle Ostatně, proč nechodíš poslední dobou na párty? Ta poslední u Beatrix se docela vyvedla. I když na hromadnou soulož nedošlo... upije
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pát kvě 14, 2010 9:36 am

*dolije jim oběma* Ale tak znáš mě *pokrčí rameny* Nejsem zrovna oblíbený společník, tak se radši držím stranou. Ostatně mám rád svůj klid.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 16, 2010 8:23 pm

Klid je krásná věc, taky to mám občas rád. Ale člověk jako já se občas ve společnosti ukázat prostě musí, a tobě by to taky neuškodilo. Občas mi ty tvoje jízlivosti a naschvály docela chybí napije se Snažím se, seč můžu, ale když jsou ironičtí a sarkastičtí dva, je to lepší. Takhle nemám žádné zastání a musím se chovat slušně...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pon kvě 17, 2010 10:26 am

Ale nemaž mi med kolem huby, Luciusi *ušklíbne se potěšeně* Vždycky jsi byl diplomat. Jsi jeden z mála lidí, které znám, a kteří dokážou říct ´hovno´tak, že to voní. Na druhu stranu možná bych mohl občas zajít na nějaký z tvých večírků - pořádáš je ještě ne? A nebo bychom si mohli udělat nějaký soukromí *potutelně se usmívá* Ani nevím, jestli v Ortlé ještě stojí ten bordel - pamatuješ? CHtěli ho tolikrát zrušit, ale my *dá na to slovo důraz ve smyslu ty a já a Smrtijedi* jsme vždycky věděli, že ho nezruší proto, že příliš úřadů tam chodí.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon kvě 17, 2010 6:16 pm

Samozřejmě, že tam pořád je. Teď už je to jediný podnik svého druhu, takže tam chodí spousta lidí. Ale separé nám zařídí vždycky; za galeony dostaneš všechno. Večírky teď moc nepořádám, vždycky se mi tam nahrne spousta mudlů. Ale počítám, že něco spáchám k mým narozeninám, a tam bych tě moc rád viděl. Jen termínem si ještě nejsem jist, ale bude to s mírným zpožděním; kvůli golux, samozřejmě.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » stř kvě 19, 2010 10:45 am

Pokud budu mít čas, přijdu.

Tak kvůli golux? *ušklíbne se* Vždycky jsem říkal, že mít stálou přítelkyni je příliš drahé, otravné a vyčerpávající. *odfrkne si*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř kvě 19, 2010 7:35 pm

Drahé to není, golux si vystačí se svým platem. Otravné je to se všema ženskýma. A vyčerpávající je spíš moje poradna než co jiného. A golux je velmi tolerantní. A stará se o mě víc než Cissa. Kromě toho mám v poradně tolik práce, že veškerá organizace mých narozenin leží na ní položí si ruku na břicho Dostal jsem docela hlad. Nemáš tu něco k zakousnutí? rozhlíží se
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » čtv kvě 20, 2010 4:21 pm

No jo, Cissa *ušklíbne se* Pamatuju si jí ze školy - porcelánová panenka, co ti neustále cupitala v patách. Prostoduchá, bohatá, hezká - prostě ženská podle tvého gusta. Po pravdě jsi mě překvapil, když sis našel golux, protože ta holka má mozek, a zcela nečekaně po tobě nechce děti, a ještě víc jsi mě překvapil, že jsi s ní vůbec vydržel tak dlouho. Musí být mimořádnější, než jak jsem jí napoprvé odhadl.

No, myslím, že jsem teď někdy byl nakupovat - minulý...hm, týden? *zamyslí se* Moc nevařím a rozhodně to nebude tabule o třech chodech s pávem jako zlatým hřebem *utrousí trochu kousavě* Ale nějaké sendviče by se určitě našli. Můžeme se jít do kuchyně podívat. *zvedne se z křesla*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 20, 2010 8:00 pm

Fajn, jdu s tebou. A neboj se, umím se uskrovnit. Když je hlad, dá se jíst i losos nebo jehněčí hřbet s brusinkami... s úšklebkem lehce poplácá Severuse po zádech a jde s ním do kuchyně
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice