od Neferet » ned kvě 16, 2010 10:11 pm
+loupne po něm očkem, jak se tak uchechtává, ale usměje se+ No co, latina není zrovna moje silná stránka. +zasměje se+ Kdyby někoho neposlal do hrobu. +pousměje a nechá ho, aby si vzal druhej svitek+ Jo jasně. +přikývne+ Protahuj se jak je libo. Můžeš se proběhnout, udělat nějaký to salto nebo se jen projít. +usmívá se+ Děkuju. +usmívá se a vstane+ Pojď za mnou, něco ti ukážu. +vyzve ho a vydá se prostředkem chodby zpět ke dveřím+ Snažila jsem se knihovnu rozdělit na tématické části a musim se pochválit, že se mi to docela i povedlo. +usměje se+ Upíři, vlkodlaci, magie krve, ochranná magie… +při každym okruhu mávne rukou k nějakýmu tomu oddělení, ale stále pokračuje pomalu dál, po cestě se na něj otáčí, aby se přesvědčila, že jde za ní, někde vpůli odbočí doprava, projde širší uličkou až dozadu a vyjde po šikmých schodech nahoru do patra knihovny+ Prostory jsou přesnou kopií knihovny v Bemountu, která je teď skoro prázdná. +vysvětluje, než dojdou do jednoho oddělení+ Tady to je. +mávne směrem ke knihám+ Černá magie. Myslím, že ty by tě mohly hodně zajímat.
Draco dormiens numquam titillandus