Sklep - pracovna

Navštivte Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Sklep - pracovna

Příspěvekod Severus Snape » stř dub 14, 2010 5:35 pm

Mě je v podstatě jedno, co se o mě říká *pokrčí rameny a dolije sobě i Luciusovi* Klidně ať si šmírují, když jim to udělá dobře. Já si nemám nač stěžovat. Nedávno jsem úspěšně dokončil jistou zakázku *usměje se Luciuse spiklenecky jako na někoho, kdo si dokáže domyslet nevyřčené* Tak jsem se rozhodl, že je čas trochu relaxovat. *trochu si poposedne, protože erekce ještě pořád zcela neodezněla*
Mimochodem co Narcissa? Jak se jí daří?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř dub 14, 2010 9:16 pm

Pořád stejně. Je skoro pořád zavřená na Manoru. Občas si vyjde s manželkami a přítelkyněmi Smrtijedů, nebo doma plká s Dracem. Tuhle ji dokonce někdo viděl i na Mýtince. Taky smolí odpovědi na dotazy do poradny. Měl bys ji vidět; sedí na terase, před sebou kávu a zamyšleně cumlá konec tužky. Bere to hrozně vážně.
A jakou zakázku jsi to úspěšně vyřídil? nakloní se k němu
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod badboy93 » stř dub 14, 2010 9:23 pm

Vejde se zaklepáním dovnitř O, mistr Snape, jaká pocta vás poznat. Bohužel ale nejsem sexy blondýna ani filch :D, takže vám nemůžu nabídnout v tomto ohledu naprosto nic, ale co byste řikal nenucené konverzaci? :D čeká na odpověď s nadějí v obličeji
Nejbohatší člověk je ten, který má nejskromnější přání xD
badboy93

Příspěvekod Severus Snape » čtv dub 15, 2010 9:46 am

*beze slova vstane a vyhodí tu cizí osobu ze svého domu, přitom si v duchu říká, že bude muset posílit bezpečnostní opatření a přijmout radikální řešení, když lidi prostě nejsou schopní zazvonit u dveří a lezou mu drze do bytu*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Severus Snape » čtv dub 15, 2010 9:53 am

No viděl jsi to? *otočí se pobouřeně na Luciuse* To je už podruhé v tak krátké době! Asi vyprchalo zámkové kouzlo nebo co. *mračí se* Budu muset co nejrychleji přijmout nějaká opatření, takhle by s emi tu lidi producírovali jako na promenádě.
Eee...kde že jsme to byli? *posadí se a pomalu se nadechne, aby se ovládl* Ah ano, zakázka...No, jistě si vzpomínáš na některé naše společné ehm přátele. Nebudeme je jmenovat pro případ, že by sem zase někdo vpadl. Opravdu budu muset posílit bezpečnostní opatření. Příliš jsem se zabral do práce a zřejmě se objevily trhliny *sevře ruku v pěst a pomalu ji povolí* To víš, lektvary jsou mnohem hůře odhalitelné, než kletby *usměje se ošklivě a spokojeně se opře v křesle*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv dub 15, 2010 8:02 pm

jenom kouká a ani nestihne zareagovat No tohle... jen se pobouřeně nadechne Je pravda, že když jsem sem šel, udělal jsem průnikové kouzlo a ani jsem nezjišťoval, jak moc máš dveře zabezpečené. Možná, že přece jen kouzlo vyprchalo. Tohle poslední, co sem přišlo, rozhodně nebyl kouzelník... pohrdavě ohrne ret
Ale v tom druhém si s tebou dovolím nesouhlasit. Po Avadě nezůstane vůbec nic. Kdežto lektvary jsou přece jen nějakou dobu zjistitelné opře se v křesle a upije ze sklenice No, ale to nevadí. Hlavně když účinkují...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pon dub 26, 2010 3:24 pm

*ušklíbne se* Ano, takhle mluví každý neznalý lektvarů. Jsou přece snadno zjistitelné *odfrkne si* Není divu, že jsi v Bradavicích z lektvarů málem propadl, kdybys nenutil nadanější spolužáky *nevyřčeno, ale evidentní zůstává, že myslí mimo jiné hlavně sebe*, aby ti napovídali a dělali úkoly.
Ale je to výhodné *ušklíbne se* Většina lidí žije jako ty v představě, že po lektvarech zústávají stopy, takže když žádné nenajdou, začnou hledat kletbu, která se nepromíjí, protože hůlka, která ji vyslala, vždycky odhalí skutečnost.
*náhle zmlkne, jako by měl pocit, že řekl až příliš* Ještě pití?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon dub 26, 2010 7:46 pm

přemýšlí nad tím, co právě vyslechl No, musím uznat, že v lektvarech tě ve škole nikdo nepřekonal. To je přece tvoje specialita, Severusi... nestavět se nepříteli tváří v tvář... spíš někde potajmu, v koutku, připravit nějaký jed... ušklíbne se Nejspíš máš pravdu. A ano, dám si ještě nastaví mu skleničku k dolití
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Severus Snape » čtv dub 29, 2010 8:22 am

Oh, tak tohle přiznání muselo opravdu bolet *zasměje se a dolije jim oběma, pak ale zvážní* A jestli se snažím naznačit, že jsem zbabělec, tak dobře važ slova, drahý příteli.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 02, 2010 12:53 pm

V životě by mě nenapadlo nazvat tě zbabělcem, Severusi napije se Vím, co jsi musel kvůli tomu spratkovi s jizvou vytrpět, a nejen kvůli němu. Ale úkoly z lektvarů jsem měl díky tobě vždycky minimálně "nad očekávání"... nakloní se k němu A ještě řekni, žes to dělal nerad...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice