DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Margarit Black » ned dub 04, 2010 10:46 pm

*kouká na ten svatební článek* Po druhé bych už do toho rozhodně nešla *zavrtí hlavou a otřepe se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned dub 04, 2010 11:02 pm

Byla to pěkná svatba a novomanželům přeji hodně štěstí a lásky.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon dub 05, 2010 8:49 am

přelítne článek očima, zjistí, že se o něm nepíše, a znechuceně hodí Věštce do krbu
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte dub 06, 2010 12:48 pm

přečte si článek Luciusi, nepozval byste mě na šálek ega? ;)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Storm » úte dub 06, 2010 9:16 pm

INVAZE UPÍRŮ DO ZEMĚ HŘÍCHŮ: LESTAT

Po otevření známého upírského podniku Provinilé Slasti a po návratu pana Postracha do domovských vod se nám do našeho městečka stáhl další z domácích upírů. Lestat si konečně po dlouhé době vzpomněl, kde je jeho domovská rakev a taky na to, že na něj doma čeká (no, o tom by se dalo polemizovat) jeho partnerka Rebecca. Dopřál si pauzu z koncertní šňůry po Americe a objevil se nečekaně v Altamirano Hall.
Očekával přinejmenším slavobrány. Rebecca z něj ovšem nespadla na zadek a přivítala ho chladně jako ledová královna. Tak, jak si po takové době zasloužil. Ba co víc, jeho příchod mu pěkně osladila. Nebo spíš okyselila. Dala mu kopačky. Slavná rocková hvězda, zvyklá na to, že mu ženy leží u nohou, byl rozchodem očividně zaskočen. Až Rebečiny výhrůžky ho přesvědčily, že to myslí smrtelně vážně.
Aby ne. Šušká se, že krásná upírka propadla kouzlu jednoho sympatického zrzavého krotitele draků. Charliemu Weasley se povedl mistrovský kousek, zkrotit největší trofej ve své kariéře, samotnou Rebeccu a jak znám tuto dominantní ženu, zajisté to bylo náročnější, než zvládnout maďarského trnoocasého.
Do seznamu rozchodů mohu už s jistotou připsat další jména: Rebecca a Lestat. Příští článek asi věnuji rozcházejícím se párům, mám takový dojem, že je jich už víc, než těch trvalých. Hříšní lidé hříšného města.
Storm

Obrázek
Lestat mi ochotně zapózoval. Ale že mu to sluší... musím přiznat, že se mi líbí čím dál víc.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 07, 2010 12:04 pm

Jo jo, Lestat je prostě kus. Já bych si ho dala hned. +zaculí se a pak potřese hlavou, aby z ní vyhnala neřestný myšlenky, položí noviny a jde rozdat rozkazy sužebnictvu pro dnešní den+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 07, 2010 12:44 pm

Trochu zamračeně kouká do novin, ale pak jen pokrčí rameny. No, co se dá dělat. Lidi se schází a rozchází...a když to jsou navíc upíři, není se čemu divit. Život potřebuje změnu, zvlášť když je tak dlouhej... Hodí noviny na stůl a jde něco dělat.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř dub 07, 2010 4:01 pm

(Wen, je vůbec někdo, koho by sis nedala?:-D)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř dub 07, 2010 4:03 pm

+přečte si článek o Becce a jen se ušklíbne, co všechno ta moucha nevyšťourá, sice jí je docela líto, že Lestata už pravděpodobně víc nepotká, přece jenom ještě nezapomněla, jak jí tehdy názorně předvedl křest krví, vzrušeně se zachvěje, když si na to vzpomene, ale pak se usměje a v duchu popřeje Rebecce hodně štěstí v novém vztahu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Storm » pát dub 09, 2010 9:56 am

OZNÁMENÍ

Rády byste se dozvěděly o některé hříšnici nebo kouzelníkovi něco zajímavého, pikantního nebo dokonce tajného? Například, proč někdo často střídá partnery, nebo druhý naopak dodnes žádného nemá, anebo proč třetí třeba nezřízeně pije, a tak podobně?
Nyní máte skvělou příležitost. Připravila jsem pro vás novou rubriku s názvem „Celebrity pod palbou (otázek na tělo)“.
Zeptejte se konkrétní osoby přímo, co vás zajímá a ona vám odpoví, pokud možno vyčerpávajícím způsobem a hlavně popravdě (věřím, že se nebudete vykrucovat z odpovědí a budete to brát jako zábavu). Až zodpoví vaši všetečnou otázku, převezme roli zvědavého investigativního dotazovatele a ptát se bude zase ona (nejlépe někoho jiného, než dotazovatele, ať se to točí).
Upozorňuji, že čím bude otázka osobnější, pikantnější a dotěrnější (samozřejmě v rámci základních etických pravidel), tím víc se hodí do novin formátu Denního Věštce a tím víc bude o novou rubriku zájem.
Dále mi můžete své zvědavé dotazy pro konkrétní osoby (ať už podepsané nebo ne, pro tentokrát budu tolerovat i anonymy) posílat do soukromé zprávy. Zaručuji 100% diskrétnost.
Doufám, že se všechny zapojíte do této hry a přispějete svojí troškou do mlýna k ještě větší zábavnosti a popularitě Denního Věštce.
Už zítra!
Storm

Storm
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV