Moje ložnice

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje ložnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 8:52 pm

No kromě toho, že musím poslouchat svého manžela, nemít vlastní názor, porodit mu děti, pokud možno syny, tak jsem se učila vést velké panství, tančit a tak podobně. A protože jsem nebyla moc poslušná dcera, sama jsem se učila jezdit na koni, střílet a takové, pro dámu naprosto nevhodné věci. Culí se pobaveně. Prostě klasická výchova snobů... Ušklíbne se. Nebo spíš vymývání mozků.
No a já jdu Syr za svědka a taky sama...tak budu ráda, když mi budeš dělat společnost, Draku. Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 9:03 pm

A třeba jak svádět muže a činit jim potěchu, vás krásné ženy orientu neučili? táhne ji k sobě, ale v tu chvíli mu přinese škřítek večeři, tak si natře tatarák na topinku a ukousne si vůbec nemůžeš pozřít normální jídlo? protože ten tatarák je naprosto dokonalý mluví s plnou pusou Dobře, tak půjdeme spolu zase odpoví naoko lhostejně, ale je tuuuze rád takže rebelka, hm? Rebelky já rád blískne se úsměvem
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 9:25 pm

To k tomu bohužel nepatřilo, podle otce takové znalosti náležely pouze otrokyním a konkubínám. Chvilku na něj kouká jak jí. Máš štěstí, že na syrový maso jsem si nikdy nepotrpěla, jinak bych tohle považovala za prachobyčejný mučení. Zamračí se naoko nasraně. No jo, já černá ovce rodiny, aneb vypálená díra v rodokmenu. Uculí se uličnicky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 9:41 pm

za chvíli to má snědené a otírá si mastné koutky tsss, to teda nevíš o co přicházíš, bych ti přál zažít zimu v Rumunských horách, kde se jí jenom usušené syrové maso zavrtí hlavou černá ovce rodiny? tak to se držím zajímavé společnosti, ale něco ti prozradím, nikdy mi nebavilo bát tím hodným Chárlínkem a všechny máminy pokusy být uhlazeným jsem úspěšně sabotoval, pak si to vybrala až na Ronaldovi zakření se a zívne pojď do postele vapmýrečko mrkne na ni
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 10:42 pm

No mě právě taky nikdy nebavilo být hodnou holčičkou. Usměje se čertovsky. Ty a uhlazený? Vykulí oči, v naprostém překvapení. Na chvíli si to zkusí představit, pak ale vybuchne smíchy. Sorry, ale to je tak absurdní představa, že si to ani nedokážu představit. A jsem opravdu moc ráda, že se jí to nepodařilo. Mrkne na něj, vleze za ním a pomaličku ho políbí, jemně mu okusujíc rtíky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 10:49 pm

Co se směješ je naoko uražený každý víkend u tetičky Muriel jsem měl načesané vlasy na bok a na sobě obnošeného motýlka, pak mi drahá tetinka poštípala tváře a já strčil hlavu pod kohoutek a vytvaroval si číro a zašil se do stohu a s Billem jsme kouřili kření se při té vzpomínce a po škole jsem pro jistotu zdrhnul do Rumun hladká ju po zádečkách až na zadeček, který jemně stiskne a opětuje jí polibky
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 10:52 pm

No...tak promiň...Omluví se a udělá kajícný obličejík, ale když vypráví dál, snaží se udržet vážnou tvář, ale nakonec sebou bezmocně plácne do polštářů a směje se jak cvok. Ach bože...to snad ne...mě z tebe fakt trefí šlak myokardu...Zajíkne se smíchy. Teda...čistě teoreticky. Zahihňá se naprosto neupírsky a nedrsňácky. Pak ale začne pod jeho doteky tiše vrnět rozkoší.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 11:07 pm

jak se začne smát Rebecca propadne taky smíchu no tak promin, ještě že se ti nic takového stát nemůže, pleskne ji po zadečku a jak leží na bříšku, dostane se nad ni a olíbá jí krček a šíji copak to tady máme jede prsty po křivce jejich zad a zůstane rukou na krásném pevném zadečku zadečku Asi si tě tu přivážu dneska řekne jen tak ledabyle
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 11:24 pm

Na jejím pravém boku může vidět docela slušnou jizvu, která jí sahá od lopatky až boku. Tiše mručí rozkoší z jeho doteků. Takže přivážeš? Natočí trošku hlavu a vrhne na něj provokativní pohled. A to je výhružka nebo slib? Blýskne jí v očích.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 11:37 pm

pohladí ji po celé delce jizvy a pak se k ní skloní a olíbá její hladkost. Zase se zvedne a boky se jí otře o zadeček To je konstatování upírko broukne jí do ouška a už ju přivazuje k pelesti postele, ale tak, že se pořád může trochu pohnout. Pak sjede zase pusou přes zádečka a zakousne se jí do zadečku a jazykem zabloudí až k jejím závojíčkům, zanechávaje za sebou vlhkou cestičku
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti