Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 14, 2010 11:50 pm

Vážně? Zeptá se tiše a jeho jemné dotyky jí dělají moc dobře. Sveze se na pohovku a přitiskne se k jeho boku, hlavu si položí na jeho rameno, nohu přehozenou přes jeho klín a prstíkem mu zlehka kreslí po hrudi. A copak například? Nedokáže tu zvědavost ovládnout.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 14, 2010 11:58 pm

hladí ji po ramínku a přehrabuje se jí ve vláskách, típne cigaretu do popelníka a druhou ruku jí dá na bříško kdybys nebyla upírka, řekl bych ti nebuď zvědavá, budeš brzo stará ukradne jí polibek a zasměje se to víš, tak různě vyhýbá se odpovědi například pořádná postel, Nicci, jedna zvědavá upírka...
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 15, 2010 12:27 am

To je ale pech, co? Uculí se pobaveně. No jo, postel. To úplně chápu. Přikývne souhlasně. A Nicci taky. Usměje se při vzpomínce na malou. Ale upírka? A ještě zvědavá? Zatváří se hrozně zamyšleně. Žádnou takovou neznám. Kdo to je? Zeptá se a tváří se nasraně, ale v očích jí vesele blýská.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 15, 2010 12:38 am

Ani si tě já, obyčejný smrtelník, dobýrat nemůžu kření se No jo, jak ona se... jo Altamirano, nebo tak nějak se jmenuje příjmením, neznáš ji? mrkne na ni a přitáhne si ji k polibku vracíš se ještě dneska do slastí?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 15, 2010 12:47 am

Jo tahle...tak to jo, to ti chválím, protože ta je prostě úúúžasná. Naprosto vážně přikyvuje, ale pak se začne smát. Ach jo, ty se mi snad zdáš. Potřese s úsměvem hlavou a políbí ho. No..nevím. Nějak se mi nechce, nechávat tě tu samotnýho. Koukne na něj vážně, ale v očích jí hoří veselé plamínky. Ještě tu zas uspořádáš nějakej mejdan a Merlinví, co tu budeš vyvádět. Blýskne jí v očích a jazykem přejede přes už zavřenou ranku na krku.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 15, 2010 12:59 am

To jsem rád, že se shodneme, protože bych ji nechtěl kvůli tobě zanedbávat víš ještě chvíli se tváří vážně, ale pak se rozesměje a pak ji štípne To abych se ti nezdál víš? koutky mu cukají Správně nenechávej mě tu samotnýho, ještě bych mohl mít další ze sebevražedných nápadů culí se hej! vždyť teď si pojedla tváří se jako u vytržení nech si něco napotom začne se křenit
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 15, 2010 1:12 am

Jaau! Na to jak ji štípne. Zamračí se na něj, ale dlouho to nevydrží a zasměje se. Dobře, dneska tu zůstanu, ale zítra budu muset zpátky. Nerada bych Jean-Clauda naštvala. A to by teda vážně nerada. Kdepak, to byl jen slaďoučký zákusek. Uculí se. Ale máš pravdu, nerada bych si tě vysosla...Docela by jsi mi chyběl, víš? Řekne tak lhostejným tónem, jak jen dokáže a koukne na něj zpod řas.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 15, 2010 1:18 am

Takže, už jsi zasvětila tu tvou krásnou ložnici? zazubí se, páč neví co mu řekne když zjist, že si zabral zrovna tu A ten Jean Claude, to je jako tvůj šéf? je hold zvědavý No jsem rád, že se shodneme, že nechci být vysosaný do sucha zvedne se s ní a krok má ještě trochu vratký Chyběl? podívá se na ni pátravým pohledem, ale když vidí jak se tváří, tak to přejde šup do ložnice, ta lahev absinthu si začíná vybírat svou daň
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 15, 2010 1:26 am

No vlastně bude mít ložnice premiéru. Uculí se. Než jsem se tady stačila pořádně zabydlet, tak se objevil Jean-Claude a já se prakticky nastěhovala do Slastí. Jo, on je majitel toho podniku, takže můj šéf, ale zároveň i dobrý přítel. Aspoň v to doufám. Usměje se. Když se s ní zvedne, chytne ho kolem krčku a zadívá se mu do tváře. Hmm... Zavrní jen a může to být odpověď na to, že by jí chyběl a nebo jen spokojené zavrnění:)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 30, 2010 9:32 am

Skřítci před chvilkou rozprostřeli před krbem tu kůži ze soba, tak to Charlie kontroluje. Hned, když jsou tam si objedná mísu plnou sendvičů a pěkně si sedne ke krbu a v ruce má nějakou velmi inteligentní knížku, plnou obrázků a co chvilka se něčemu směje. Vedle sebe pěkně láhev se skleničkou a popel s cigarety klepe rovnou do ohně
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti